icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

marfy2212
18. feb 2019

@nadezdah jedna mamicka chodila na vikend domov ,bývala nedaleko,mne s brstislavy by sa to neoplatilo 🙂) ,a jedna zase isla na svadbu tak si na vikend odbehla .
@avlv

arizona
19. feb 2019

@evi32 veľa veci sa pomenilo, ale ciapky zatial netreba 🙂
@nadezdah

nadezdah
19. feb 2019

@sara2 pozri si ich stránku. O ubytovaní tam je dosť. Záleží,aké máš nároky a koľko si ochotná investovať do pohodlia. http://www.tkl.sk

nadezdah
19. feb 2019

Je tam ešte veľa snehu,rozmýšľam či brat 2 overalu či len 1

39520
19. feb 2019

@nadezdah Sara tam bola pred 10-timi rokmi :D

nadezdah
19. feb 2019

@39520 ja to tam poznám,mne tam bola dcéra 6x a so synom som bola pred 1,5 rokom,ale v októbri. V tomto ročnom období som tam nebola,takže mám dilemu,aké oblečenie brat

nadezdah
19. feb 2019

@39520 joj,už som v obraze,že na ktorý koment si mi odpovedala....takze trošku som písala odveci...

arizona
19. feb 2019

@nadezdah všetko sa topí, začína regulérna jar 😞 ale overaly sa určite oplatia - ak nie sneh, tak blato. Okolo obeda bolo v tieni +8 st. Uvidí sa, aké bude to očakávané ochladenie...

stejja9
19. feb 2019

@arizona a na klzisko sa ešte da? Rozmýšľam ci baliť korčule alebo nie.

tixx
20. feb 2019

@stejja9 vcera bolo zavrete, ale mozno este otvoria, ak sa ochladi. V krajnom pripade sa daju pozicat.

kankam
20. feb 2019

@stejja9 radsej si vezmite vlastne,my sme minuly rok skusili pozicane a skoro sme sa s dcerou prizabili.Tak sme ich hned vyzuli a radsej dali inu aktivitu.Str.su vypouzivane a nedrzia vobec clenok.

stejja9
20. feb 2019

@kankam ake aktivity sa ešte vonku daju?

stejja9
20. feb 2019

@tixx ako sa máte?

tixx
20. feb 2019

@stejja9 zatial vsetko super 🙂 vcera sme boli na svahu, sankovat a bobovat, inak pisala som ti spravu. Nam sa to tu velmi paci, su tu neskutocne mili vsetci, strava super, akurat mi lezie na nervy to neustale obliekanie a vyzliekanie deti, ale to uz k tomu patri 🙂

arizona
20. feb 2019

@stejja9 tie korčule, ak nesadnú jedny, môžeš vyskúšať ďalšie. My sme tu mali prvý rok všetko vlastné, ale bolo to zbytočné. Je to ako v hocijakej inej požičke. Večerné korčuľovanie včera fungovalo. Dnes ide vlek, aj klzisko, tubing som nepozerala 😁

stejja9
20. feb 2019

@tixx super, tak to sa teším, ze ste spokojní. Písala si mi ss?

nadezdah
22. feb 2019

Ahojte. Kto ešte nastupujete do kúpeľov v pondelok 25.2.? My budeme ubytovaný podľa všetkého v Borievke....

renata5
Autor odpoveď zmazal
renata5
23. feb 2019

Ahojte chcem sa este spýtať kedy začína deťom škola?

luvis
24. feb 2019

@renata5 8,30 škola do 12.00

luvis
24. feb 2019

@renata5 keď máš ráno procedúry, tak chvíľku mešká ale to niečo nie je detí zvyčajne preberú viac ako v škole

86luci
Autor odpoveď zmazal
39520
24. feb 2019

@renata5 my by sme mali nastupit 11.3., syn 7 rokov

uhlikova09
25. feb 2019

@nadezdah mne nastupoval dnes syn bez doprovodu, je v Limbe.

pzal
26. feb 2019

Baby tie čo ste boli minulý rok v kúpeľoch ževraj sa dá uplatniť na to dané tých 50 e čo sa dalo za dieťa vrátia späť a dokonca aj za matku 50 e dnes som im volala tam a potvrdili to. A ešte keď ste mali viac detí tak ešte viac. Viacej o Tom neviem zisťujem začínam vybavovať aby sme to stihli keď sa bude podávať daňové

tinky84
26. feb 2019

Ahojte, my ideme v auguste do Borievky. Maly ma 4 r. Ake to tam je? 🙂

renata5
26. feb 2019

@luvis ahoj a ako je v škole budú sa mu aj venovať keď majú veľa žiakov v triede?

luvis
27. feb 2019

@renata5 ahoj, detí v triede nie je veľa, my sme mali max 12, venujú sa im super, nenosia si veci na izbu iba keď dačo treba dorobiť

renata5
27. feb 2019

@luvis aha takže individuálne s každým preberajú čo treba?a napríklad keď nám bude triedna posielať domáce úlohy.