Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@sara2 pozri si ich stránku. O ubytovaní tam je dosť. Záleží,aké máš nároky a koľko si ochotná investovať do pohodlia. http://www.tkl.sk
Je tam ešte veľa snehu,rozmýšľam či brat 2 overalu či len 1
Ahojte. Kto ešte nastupujete do kúpeľov v pondelok 25.2.? My budeme ubytovaný podľa všetkého v Borievke....
Ahojte chcem sa este spýtať kedy začína deťom škola?
@nadezdah mne nastupoval dnes syn bez doprovodu, je v Limbe.
Baby tie čo ste boli minulý rok v kúpeľoch ževraj sa dá uplatniť na to dané tých 50 e čo sa dalo za dieťa vrátia späť a dokonca aj za matku 50 e dnes som im volala tam a potvrdili to. A ešte keď ste mali viac detí tak ešte viac. Viacej o Tom neviem zisťujem začínam vybavovať aby sme to stihli keď sa bude podávať daňové
Ahojte, my ideme v auguste do Borievky. Maly ma 4 r. Ake to tam je? 🙂

@nadezdah jedna mamicka chodila na vikend domov ,bývala nedaleko,mne s brstislavy by sa to neoplatilo 🙂) ,a jedna zase isla na svadbu tak si na vikend odbehla .
@avlv