icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

kankam
9. feb 2019

@lalia123 kúpele si vyberáte sama,kde chcete čerpať ak už máte schválené z poisťovne, treba do kúpelov zavolať a pýtať si termín.Písala nejaká mamička že rezervácie na leto robia od februára ? - pozrite pár strán dozadu ...

arizona
9. feb 2019

@lalia123 skús si rovno zavolať a povedia ti, či je šanca sa tam dostať toto leto. Ak je dieťa staršie ako 6 rokov, je malá šanca sa tam dostať cez prázdniny. Niektorí rodičia bookujú prázdniny rok dopredu. Dôvera, Union schvália za pár dní, Všeobecná je veľmi "pružná"...

arizona
9. feb 2019

@kankam rezervácia termínu sa môže robiť aj pred schválením poistovne, ani papiere nemusia byť vypísané.

kankam
9. feb 2019

@arizona ja viem (vždy mám rezervované vopred), ale o leto je veľký záujem a jedna z mamičiek na str.myslím 280 písala že jej odpísali kúpelov, že tým čo nemajú schválené kúpele robia rezerváciu až od februára ...

stejja9
9. feb 2019

Je tu niekto, kto je momentálne v Lucivnej? Aké je tam aktuálne počasie, klzisko v pohode? Da sa lyžovať?

erikai
10. feb 2019

takže máme schválené.. písala som do prijímacej kancelárie ohľadne termínu, tak uvidím čo odpíšu.. na kedy nás zaradia... keďže má dcérka v júli 6 rokov a som schválená ako sprievodca cez dôveru...

zuzika18
10. feb 2019

@arizona Okno je len v spalni v obyvacke nie, tam je svetlik zo spalne. V podstate na kazdom poschodi su to takto 3 izby.Rohove izby maju aj okna. Na jednej strane chodby je jedna izba taka a na druhej az 2. A pokial viem stol je iba v tych apartmanoch. Obcas som videla deti pisat ulohy v kuchyni. Pre skolakov teda nic moc.

zuzika18
10. feb 2019

@stejja9 Klzisko v prevadzke a svah tiez. Uz trochu ubudlo snehu, par dni boli plusove teploty cez den, ale da sa.. A od tohto tyzdna ma vraj vydatne snezit, tak to bude urcite este lepsie.

30mamina3
10. feb 2019

@zuzika18 a viróza už prešla??

zuzika18
10. feb 2019

@30mamina3 No vsetky opatrenia uz zrusili. Obcas tu deti pokasliavaju. Dost vela ludi odislo, teda prestriedalo sa mozno aj to pomohlo.

kukulienka83
14. feb 2019

Ahojte, dnes mi prišlo vyjadrenie zo VšZP že uznávajú kúpele, je tam zaškrtnute že ambulantná liečba a doprovod, to znamená ze mi to odklepli tiež?? , sa mi nechce veriť, keďže všade čítam ze VšZP doprovod neuznáva, dokonca sama pani úradníčka keď som tam bola ma na to upozornila.

strelko
14. feb 2019

@kukulienka83 preco by VSZP neuznala doprovod,nam hned uznali aj lekarka povedala ze nie je problem😉

kukulienka83
14. feb 2019

@strelko som to tu tak čítala že doprovod nezvaknu dat aj úradníčka sama ma nato upozornila že automaticky to dajú len do 3 r.dietata

kukulienka83
14. feb 2019

@strelko ale ved ja sa teším, aspoň to nebude také drahé 🙂

stejja9
14. feb 2019

@kukulienka83 VšZP pri sprievode ti aj tak nepreplati cely pobyt, je to lacnejšie o cca 100€, čo ale určite poteší. ;) Nám tiez schvalili, dcera ma 4r., ziadne problemy s tym neboli.

lucika121
14. feb 2019

No mne teda p 2 roky VSZP neschválila pri 4r. Ale čo už asi sa polepšili..

kukulienka83
14. feb 2019

@stejja9 áno viem, ale ved aj to je pekný peniaz, bude vreckové :D

39520
15. feb 2019

Baby a aké je tam počasie? Dá sa lyžovať v areáli?

sianna
15. feb 2019

@39520 lyzuje sa a aj korculuje. Svieti slniecko.

arizona
16. feb 2019

@39520 všetko ešte funguje, ale kvalita už nič moc... Dnes brutálne oteplenie. Ale zvykne chodiť "skybusik" do Lučivnej.

arizona
16. feb 2019

@erikai veď ty si zavolaj a povedz im, kedy by si chcela ísť. Môžu Vás zavolať aj hneď od schválenia poisťovňou, ak by bol záujem.

arizona
16. feb 2019

@kukulienka83 že schvália doprovod do 3 rokov... Hlavne, že kúpeľnú liečbu schvália iba deťom starším ako 3 r.

kukulienka83
16. feb 2019

@arizona no presne, majú to na hlavu postavené

nadezdah
16. feb 2019

Ahojte. Na plaváreň treba kupacie čiapky,či nie?

avlv
16. feb 2019

Baby ked cez víkend niesu procedúry da sa odbehnut na cely deň domov? Ci sa to musi niekde hlásiť?

nadezdah
16. feb 2019

@avlv No nemalo by sa chodiť domov,ale viem,že niektorý cez víkend chodia. Náhlas si suchý obed a večeru,obed si vezmeš pri raňajkách a večeru nech ti niektorá mamina vezme. Ale na noc by ste
mali byť tam. Problém by bol,ak by sa niečo stalo,lebo kúpele sú za dieťa zodpovedne.

39520
17. feb 2019

@nadezdah netreba kupacie ciapky

erikai
17. feb 2019

@arizona Ďakujem za typ ... už mi odpísali že zaznamenali našu predbežnú rezerváciu... tak snáĎ nám dodržia náš termín...

39520
17. feb 2019

@erikai ratajte tyzden hore dole

evi32
18. feb 2019

@nadezdah pred rokom sme nepotrebovali, neviem ci sa nieco zmenilo?