Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Je tu niekto, kto je momentálne v Lucivnej? Aké je tam aktuálne počasie, klzisko v pohode? Da sa lyžovať?
takže máme schválené.. písala som do prijímacej kancelárie ohľadne termínu, tak uvidím čo odpíšu.. na kedy nás zaradia... keďže má dcérka v júli 6 rokov a som schválená ako sprievodca cez dôveru...
@arizona Okno je len v spalni v obyvacke nie, tam je svetlik zo spalne. V podstate na kazdom poschodi su to takto 3 izby.Rohove izby maju aj okna. Na jednej strane chodby je jedna izba taka a na druhej az 2. A pokial viem stol je iba v tych apartmanoch. Obcas som videla deti pisat ulohy v kuchyni. Pre skolakov teda nic moc.
Ahojte, dnes mi prišlo vyjadrenie zo VšZP že uznávajú kúpele, je tam zaškrtnute že ambulantná liečba a doprovod, to znamená ze mi to odklepli tiež?? , sa mi nechce veriť, keďže všade čítam ze VšZP doprovod neuznáva, dokonca sama pani úradníčka keď som tam bola ma na to upozornila.
@kukulienka83 preco by VSZP neuznala doprovod,nam hned uznali aj lekarka povedala ze nie je problem😉
@strelko som to tu tak čítala že doprovod nezvaknu dat aj úradníčka sama ma nato upozornila že automaticky to dajú len do 3 r.dietata
@kukulienka83 VšZP pri sprievode ti aj tak nepreplati cely pobyt, je to lacnejšie o cca 100€, čo ale určite poteší. ;) Nám tiez schvalili, dcera ma 4r., ziadne problemy s tym neboli.
@kukulienka83 že schvália doprovod do 3 rokov... Hlavne, že kúpeľnú liečbu schvália iba deťom starším ako 3 r.
Baby ked cez víkend niesu procedúry da sa odbehnut na cely deň domov? Ci sa to musi niekde hlásiť?

@lalia123 kúpele si vyberáte sama,kde chcete čerpať ak už máte schválené z poisťovne, treba do kúpelov zavolať a pýtať si termín.Písala nejaká mamička že rezervácie na leto robia od februára ? - pozrite pár strán dozadu ...