Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Je tu niekto, kto je momentálne v Lucivnej? Aké je tam aktuálne počasie, klzisko v pohode? Da sa lyžovať?
takže máme schválené.. písala som do prijímacej kancelárie ohľadne termínu, tak uvidím čo odpíšu.. na kedy nás zaradia... keďže má dcérka v júli 6 rokov a som schválená ako sprievodca cez dôveru...
@arizona Okno je len v spalni v obyvacke nie, tam je svetlik zo spalne. V podstate na kazdom poschodi su to takto 3 izby.Rohove izby maju aj okna. Na jednej strane chodby je jedna izba taka a na druhej az 2. A pokial viem stol je iba v tych apartmanoch. Obcas som videla deti pisat ulohy v kuchyni. Pre skolakov teda nic moc.
Ahojte, dnes mi prišlo vyjadrenie zo VšZP že uznávajú kúpele, je tam zaškrtnute že ambulantná liečba a doprovod, to znamená ze mi to odklepli tiež?? , sa mi nechce veriť, keďže všade čítam ze VšZP doprovod neuznáva, dokonca sama pani úradníčka keď som tam bola ma na to upozornila.
@kukulienka83 preco by VSZP neuznala doprovod,nam hned uznali aj lekarka povedala ze nie je problem😉
@strelko som to tu tak čítala že doprovod nezvaknu dat aj úradníčka sama ma nato upozornila že automaticky to dajú len do 3 r.dietata
@strelko ale ved ja sa teším, aspoň to nebude také drahé 🙂
@kukulienka83 VšZP pri sprievode ti aj tak nepreplati cely pobyt, je to lacnejšie o cca 100€, čo ale určite poteší. ;) Nám tiez schvalili, dcera ma 4r., ziadne problemy s tym neboli.
No mne teda p 2 roky VSZP neschválila pri 4r. Ale čo už asi sa polepšili..
@stejja9 áno viem, ale ved aj to je pekný peniaz, bude vreckové :D
Baby a aké je tam počasie? Dá sa lyžovať v areáli?
@kukulienka83 že schvália doprovod do 3 rokov... Hlavne, že kúpeľnú liečbu schvália iba deťom starším ako 3 r.
@arizona no presne, majú to na hlavu postavené
Ahojte. Na plaváreň treba kupacie čiapky,či nie?
Baby ked cez víkend niesu procedúry da sa odbehnut na cely deň domov? Ci sa to musi niekde hlásiť?

@lalia123 kúpele si vyberáte sama,kde chcete čerpať ak už máte schválené z poisťovne, treba do kúpelov zavolať a pýtať si termín.Písala nejaká mamička že rezervácie na leto robia od februára ? - pozrite pár strán dozadu ...