Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@renata5 tiez som mala túto dilemu. Na prvy tyzden som si objednala iba obedy. Raňajky som mala z domu, na izbe je chladnicka. Po týždni som zistila že mi bude stačiť aj to čo nedoje dcera. Mám tu mlieko, krupicu, puding, jogurty,.. v prípade, ze jej nesadne jedlo. A nemám problem niečo jednoduché pripraviť. Objednať sa da stale, len treba myslieť na to, že dva dni dopredu. Dieta ma stravu 6x denne, dospelý 3x denne.
Moja dcera ide po 9 krát a spokojnosť na 1.....
Baby, pediatricka mi odmietla vypisat ocr, ako sme boli dohodnute. Daju mi pn-ku v lucivnej ked ma dieta 7 rokov a chodi do skoly? Pomozte prosim, buduci tyzden mame nastupit a nemam tolko dovolenky
Vypisu ocr-ku v lucivnej?
Ahojte baby a nemáte náhodou fotky ako vyzerá 2.lozkova izba v topoli my budeme mať manželskú posteľ.
@39520 riešenie je aj PNka riadne na Teba, ak by ti tvoj obvodný vypísal, s miestom pobytu Lučivná...ja som to takto chcela povodne riešit, lekár s tým nemal absolutny problem, bola by som na PN napr. 1 tyzden kvoli problemom s kolenom..nakoniec ale budem brat dovolenku, aj kvoli tomu, aby som si mohla uplatnit rekreačný príspevok...
Bola som sa pýtať ohľadne oČR v v sociálnej poisťovni - nie je možné ju čerpať na dieťa keĎ ste v kúpeľoch lebo podľa SP sa starajú o dieťa aj iný nie len doprovod... takže treba PN od dospeláckeho doktora s kódom ako doprovod do zariadenia... takto som bola s dcérou posledné 2 roky... sociálna poisťovňa samozrejme preplatila...
#ocr_pn_kupele https://www.socpoist.sk/aktuality-na-nemocenske...
Ahojte, na poslednej kontroly u imono-alergologicky mi bolo odpourcanie zvazit podanie ziadosti o tieto kupele pre dcerku (v maji bude mat 5 rokov). Co som si zatial citala, tak su odporucane prave tieto kupele pri alergiach a castych laryngitidach. Dalsiu kontrolu mame zaciatkom aprila, lekarka by nam asi uz vypisala aj ziadost. Viete mi z vasich skusenosti napisat, ake terminy v pripade ze poistovna ziadost schvali davaju z kupelov? Ak k nim ziadost pride napriklad koncom aprila? A este jedna vec, mam aj 2 rocnu dcerku. Je tam moznost ist aj s nou pripadne aj s manzelom? Byvaju tieto ubytovania k dispozicii alebo je to skor o stasti? dakujem za kazdu odpoved 🙂
Ja som si podavala ziadost 7.2. a 11.3.2019 nastupujeme, ale rezervovala som si izbu co som chcela 7.2., bola volna akurat, ale mala som viac izieb vyhliadnutych
@khykha ak si dovera tak pri elektornickom podani schvaluju do 5 prac dni pri papierovom podani teda ze postou posles schvaluju do 10prac dni. zalezi aj aku izbu. ja som chcela konkretny apartman v topoli. ziadost sme podali na prelome marec- april a na lieceni sme boli od 16.10 do 6.11.
@nikushka1 a ziadost o konkretnu izbu si komunikovala s kupelmi dopredu ? pre dceru je najhrosi eobdobie februar-april to asi uz nestihame a potom lekarka hovorila ze august a jesen tak preto sa fixujem skor na konieco leta.... len som zvedava na to ci ma schvalia k nej ako doprovod aj moju dvojrocnu ci schvalia
@khykha ano v prijimacke. maly ma hit a nevedia mu zabezpecit stravu tak som potrebovala apartman s kuchynkou. ked som robila predbeznu rezervaciu tak som to hlasila ze potrebujem s kuchynou a nemali problem.tento rok som robila predbeznu rezervacku asi 2 tyzdne dozadu a rovno som im povedala ktory apartman chceme a aj kedy chceme ist
@khykha akoze nepovedala som im presny datum ale mesiace kedy by sme chceli ist. maly ma celorocnu alergiu a caste zapaly dc takze z pohladu sezony alergie je nam to jedno ze kedy pojdeme. na jar a v lete chodi do skolky tak to mame program a potrebujeme skor jesen a zimu pokryt aby sme mali nejaky program tak som dala rezervacku na november prip prelom november december a pani z prijimacky bola velmi mila nebol najmensi problem
Baby a viete mi napísať ako vyzerá strava pre dieťa tých 6jedal?dik
@renata5 http://www.tkl.sk/stravovanie
tu pozrite keĎ kliknete na menu podľa rozpisu a otvorí sa vám v pdf jedálniček...

@kankam Klzisko je otvorené podla počasia, včera aj dnes sa korčuľovať dalo, ale vacsinou len doobeda. Po okrajoch sa topi, nestačia to chladit.