Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@beba025 ahoj, deti maju stravu 6 x denne, raňajky, potom nejake ovocie, lupacka..obed klasika polievka a druhe jedlo, k tomu opat nieco sebou na olovrant, 1.večera je varenie jedlo a, 2.večera niečo sebou. Zalezi, akí jedaci su tvoje detičky, ale myslim si, ze ti bude stačit za nimi dojedať. Ak ti to nebude stačiť, stále máš možnosť si tam doobjednať stravu. Na nejake vyvaranie asi nebudeš mať čas, myslim tym nejake zložite menu - obed, pre takto stare detičky sú procedury vacsinou do obeda. Ale na večeru sme si niekedy urobili nieco rýchle ako kašu alebo puding, cestoviny..
@beba025 ahoj my nastupujeme v pondelok😊 kde budete ubytovani? 😊
23.4 nastupujeme prvýkrát na liečenie🙂je možné objednať stravu na týždeň?ochutnam či bude chutiť...Je možné sa stravovať mimo?Chutné tam varia?
@popoluska35 musis si dat potom bez stravy do navratky a zavolat do Bonsaju aspon 2-3 dni pred nastupom a nahlasit si externu kartu.Plati sa to potom v Bonsaji na tyzden vopred . Potom je uz na tebe ci si nahlasis aj dalsie tyzdne.Kazdy ma iny nazor na stravu tu,ja osobne si to riesim cez Bonsaj lebo cez vikend chodime prec
@kankam cez víkend si nedávate stravu?ani raňajky?
@nikastankovaa ahoj vila breza .a ty ?
@popoluska35 nie,lebo v sobotu su zvacsa parky (a tie nejedavam ani ja ani dcera)pozrite na stranke www.tkl.sk jedalnicek v zalozke stravovanie,je tam aj kontakt na bonsaj
@kankam ďakujem pozriem
Este mi viete povedat kedy najneskor byva bazen? ( cez tyzden,skolaci)
A rano zacina bazen od kolkej?
Kazdy liecebny dom ma urcenu iba jednu hodinu v tyzdni. A ostatne kupanie je podla rozpisu liecebnych procerur ktore Vam daju. Neda sa tam chodit hocikedy svojvolne.
@katus69 Otvaraju podla, toho ako su naplanovane procedury. ak Vam napisu proceduru, na rano, tak to stihate. Ale skolakom pochybujem, ze daju doobedu procedury. Ale mozete si skusit poziadat, aby Vam prelozili na rano, ak stihate aj skolu. Ja som bola so skolkarmi a bazen sme mali 9:45
Je tu niekto z Limby 2. Poschodie?
Mamicky, ktore tam momentalne ste, ake je tam pocasie? Idem so synmi v piatok a rozmyslam co pobalit.
Teším sa už teraz od 15.5. do 4.6. sme v kúpeľoch ... vo Ville Breze..
@panimonkova aktuálne je pekne cca 14-16 st.hlavne cez obed, aj dnes je slnečno. Koncom týždňa, ale hlásia ochladenie.
Ahojte kočky.chcela by som vás poprosiť o radu nakoľko to neviem nikde nájsť.Ideme do Lucivnej 25.4 a mam schválne 2 deti (syn 7 rokov a dcérka 4 roky) Beriem.so sebou aj súrodenca bábätko 11m .Chcem.sa spýtať pre mňa je zbytočné platiť obedy a procedúry za 8,50 e na deň keďže malý ešte 90% z jedálnička nemôže a ani nemá zuby a procedúry okrem inhalacie su tiez nereálne keďže ani nechodí🙂 Chcem sa spýtať či neviete náhodou či sa berie ako návšteva a musím za neho niečo platiť. Dakujem
Ahojte kočky. Môžem sa ešte spýtať ? Zaujíma ma váš názor či podľa vás potrebné zaplatiť za 12mes dieťa surodenca poplatok 8,50 . Budeme mať v t tom stravu a procedúry akurát že malý nič z toho nebude môcť zjesť a keďže nevie chodiť ani procedúry nevyužijeme. Ide mi len o to že keď malý ochorie že mu ho nevysetria a budem musieť ísť do Svitu. Prosím nemáte niekto s týmto skúsenosti že ste mali takéto malé dieťa zo sebou a nemali ho prihlasene? Pustili vás potom napr. do bazéna? Dakujem

@beba025 pre stravu sa môžes rozhodnut kedy kolvek v primacej kancelárii. Skus tyzden bez stravi a uvidis.Je tam kopec času.Mensie deti maju procedury iba doobeda potom je volno.Vidime sa tam ,my nastupujeme 9.4.do jedlicky.