Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@nela1006 borievka a vy?tiež 23.4 nastupujete?
Ahojte bol niekto už ubytovaný v Topol s kuchynkou.? Ďakujem
@milagrosss20 bola som tam ako samopláca na týždeň, v tom na prízemí...
@milagrosss20 Áno. Boli sme v troj aj štvor lôžkovom apartmáne
@popoluska35 Áno. Len my budeme bývať V Limbe.
@nela1006 tak sa tam stretneme.Dali ste si stravu?
@popoluska35 Áno.
@milagrosss20 ja som bola na jesen v 3lozkovom
@86luci ako páčilo sa vam tam? Boli ste spokojna?.
@nikushka1 a boli ste spokojna?
Ahojte, my začíname 30.4. a hneď ďalší deň je štátny sviatok. Tak rozmýšľam či vôbec budú vtedy nejaké procedúry alebo to bude taký prázdny deň 😶
@milagrosss20 velmi. Apartmam super nic mi nechybalo. Chyzna velmi prijemna ochotna pani
Dievčatá, prosím viete mi niekto poslať fotky izby Smrek z obývačkou? Respektíve mi opíšte či sté boli spokojní tam a hlavne či sa dá pri sebe návšteva ubytovať - príde mi na týždeň sestra s malou. Ďakujem
@strikyhaky foto nemam ale 3 roky po sebe ( vcera sme sa vratili) sme boli smrek s obyvackou.Treba si pytat 3postelo s obyvackou.Je tam manzelska postel +samostatne lozko a v obyvacke je L-ko sedacka,operadlo sa da odlozit ako vankus a mensi clovek sa vyspi aj tam.Resp.ak su deti male,mozete pritlacit jednolozko k manzelskej a spat tak.
@kankam dákujem pekné, tak som volala a nakoniec v papieroch je preklep a tak ako minulý rok ideme do Borievky. Ale ďakujem za info 🙂
@strikyhaky a v Borievke ste boli spokojni?
@tinky84 áno, veľmi. Mali sme izbu z oknom v obývačke, a všetko bolo veľmi dobré, tešíme sa aj teraz.🙂
Tak 7.5. nastupujeme aj my do Javora😊Tesime sa,hadam bude fajn
@strikyhaky Ahoj, kedy nastupujete?
@erikai ahoooj 🙂, my už zajtra, 24.04 nastupujeme, o týždeň skôr ako minulý rok.
Mamičky ktoré ste tu boli v ktorej budove sa nachádza Floating

@popoluska35 kde budete bývať? My tiež nastupujem vtedy s 8 ročným synom.