Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@strikyhaky ano. A minuly rok cca okolo 10.6.tiez snezilo. Ked sme odisli. My sme prestriedali od uz skoro letnych veci (ja tielko navon a tenke letne nohavice) az po bundu so zateplenymi nohavicami s pancuchami..... Boli sme cca 14.5 az 6.6.myslim
Dobrý deň, kto ste boli v Smreku, je to tam rušné? Ďakujem!
@jaandrejka Dobrý deň. boli sme 2x v smreku... bola som spokojná .. (teraz ideme do Brezy.. ) Smrek - prízemie je rušnejšie.. ale všetko máte po ruke.. inhalácie ... 1 poschodie.. tam je telocvičňa a jedáleň.. a na 3 poschodí lekári a prijímacia kancelária..
@erikai Dakujem pekne! Mate prosim skusenost aj s inym liecebnym domom? Kolko casu tam clovek asi travi na izbe? Neviem kolkok zaberu procedury, predpokladam, ze je lepsie byt s detmi co najviac vonku ak praje pocasie.
@jaandrejka Vonku s deťmi je potrebné byť za deň cca 5 hodín.. my sme chodili dopoludnia 2 hodiny a popoludní.. po večeri ešte na pol - hodinku.. podľa programu.. veľa času ste vonku .. keĎ bývate na iných liečebných domoch veľa sa presúvate.. na jedlo 3x denne, procedúry.. ihriská... atď.. 1 x sme boli v apríli..to bol aj sneh.. potom v máji - bolo teplo a teraz ideme 1/2 mája a júna..
Ahojte, viete mi poradit kolko cca trva schvalenie, ked poslem ziadost? A tie co ste boli s detmi, pomohlo im to?
Dobrý večer, keď idete s dvomi deťmi to máte schválenie pre obidvoch od poisťovne? Mne dnes alergologicka navrhla kúpele pre 5 ročného syna a mám ešte skoro 2 ročnú, ktorú by som chcela /musela vziať so sebou. Ďakujem za odpoveď
@oravocka, bola som v aprili s 8 rocnym (schvalenym poistovnou) a 16 mesacneho som brala so sebou. Priplatila som si zanho 8,50 na den..mal v tom stravu, procedury ( z ktorych realne vyuzival iba skupinove inhalacie) a lekarsku starostlivost, v pripade potreby. A to sme veru riadne vyuzili..nachytal tam vsetko co mohol..zapal oka, plne usta bolavych aft, vysoke horucky. Kvoli tomu sme sa aj vratili domov o styri dni skor.
Zienky ako zvladli deti vyplach nosa? Nikdy sme to nerobili. Viem si zivo predstavit tie raple co bude dcera mat.
Dobrý deň, my nastupujem 6.6.do s reku. Chcem sa spýtať na škôlku, je dobre tam dat dieťa, má 4,5r. Platí sa to extra? Lebo papier na vypísanie je ze súkromná MŠ, zato sa pýtam. Ak ho nedám do MŠ, je tam voľáky skupinový program aby sa nenudil mimo procedúr? A ešte, mladší zostáva s tatom doma, ale chceme aby prišli na týždeň za nami. Kedy to treba hlásiť, hlavne koli strave
@kukulienka83 ja som bola s 3 a 5 rocnymi a procedury boli vsetky doobedu, cize skolku sme nestihli ani jeden den. Ale poobede sa da ist do herne v Limbe. A staci nahlasit navstevu tri dni dopredu, najneskor dva dni vopred do 11tej, aby mali stravu, lebo ta sa dva dni dopredu nahlasuje. a pokial viem nic za skolku sa neplati, nepytali nic, lebo som ich pvy den zapisala pri zapise do kupelov, ale az potom sme dostali rozpis, tak som videla, ze ju vobec nestihneme
@kukulienka83 neplatí sa.
Ďakujem za odpoveď, ešte na zaujíma, či robia poobede deťom nejaký program aj keď nie sú v škôlke teda, lebo na Facebooku vidím rôzne aktivity pre deti že robia, či je sa na tie nejak prihlasovať extra, alebo ako to funguje.
@kukulienka83 ano je vzdy na cely mesiac plagat vyveseny s vyletmi a s hrami, ktore sa robia bud v herni alebo pred Smrekom a pri Limbe. Podľa počasia.
@kukulienka83 odporúčam radcej bechodit do herny aby ste potom nechytili choroby 😁radcej čo najviac vonku
@kukulienka83 co sa týka akcií poobede v areáli sa nemusíte prihlasovať, len ked by ste šli ďalej na výlet mimo areálu tak sa musíte prihlasovať a to byva vzdy vyvesené na nástenke zoznam výletov a tam sa zapíšete o ktorý výlet mate zaujem len sa zapíšete a ta nástenka sa nachádza v hlavnej budove ld smrek z boku je vchod kde sa nachádzajú inhalácie a preplachy.
@livia341 super, to som chcela vedieť, ďakujem!
Bol niekto v novémbri v lucivnej? prosím mate niekto aktuálne info foto o 3lozkovom apartmáne topoľ? tiež ma zaujíma ci je niekde obchod(potraviny) a ako je to so stravou pre mňa, no mam milion otázok ✌️😂
@klaudia90210 stravu si tam zaplatíš a stravujes sa s dieťaťom 3x denne a potraviny co viem tak dostupné ďalej najlepšie autom

@strikyhaky waw to vážne? Toľko snehu?