icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

milagrosss20
6. máj 2019

@strikyhaky waw to vážne? Toľko snehu?

alibabaa
7. máj 2019

@strikyhaky ano. A minuly rok cca okolo 10.6.tiez snezilo. Ked sme odisli. My sme prestriedali od uz skoro letnych veci (ja tielko navon a tenke letne nohavice) az po bundu so zateplenymi nohavicami s pancuchami..... Boli sme cca 14.5 az 6.6.myslim

jaandrejka
8. máj 2019

Dobrý deň, kto ste boli v Smreku, je to tam rušné? Ďakujem!

erikai
9. máj 2019

@jaandrejka Dobrý deň. boli sme 2x v smreku... bola som spokojná .. (teraz ideme do Brezy.. ) Smrek - prízemie je rušnejšie.. ale všetko máte po ruke.. inhalácie ... 1 poschodie.. tam je telocvičňa a jedáleň.. a na 3 poschodí lekári a prijímacia kancelária..

jaandrejka
9. máj 2019

@erikai Dakujem pekne! Mate prosim skusenost aj s inym liecebnym domom? Kolko casu tam clovek asi travi na izbe? Neviem kolkok zaberu procedury, predpokladam, ze je lepsie byt s detmi co najviac vonku ak praje pocasie.

erikai
9. máj 2019

@jaandrejka Vonku s deťmi je potrebné byť za deň cca 5 hodín.. my sme chodili dopoludnia 2 hodiny a popoludní.. po večeri ešte na pol - hodinku.. podľa programu.. veľa času ste vonku .. keĎ bývate na iných liečebných domoch veľa sa presúvate.. na jedlo 3x denne, procedúry.. ihriská... atď.. 1 x sme boli v apríli..to bol aj sneh.. potom v máji - bolo teplo a teraz ideme 1/2 mája a júna..

nerko
11. máj 2019

Ahojte, viete mi poradit kolko cca trva schvalenie, ked poslem ziadost? A tie co ste boli s detmi, pomohlo im to?

domka25
11. máj 2019

@alibabaa nieje zaco som rada ze som pomohla.Kedy nastupujete?

alibabaa
13. máj 2019

@domka25 20.5. a prideme hned rano 🙂 tak do seba niekde na chodbe mozno narazime 😀

domka25
14. máj 2019

@alibabaa nenarazime ☹ My sme tam neni.Pobyt sme ukoncili 2dni potom ako sme prisli.Maly tam nechcel byt

balkica
14. máj 2019

@nerko nam schvalili rychlo. Asi do dvoch tyzdnov. Union, A mojim to velmi pomohlo

alibabaa
14. máj 2019

@domka25 ozaj? a to nam potom daju asi inu izbu. och mna porazi. idem tam okamzite pisat. ach to ma mrzi. a nam sa tam tak paci 🙂

oravocka
15. máj 2019

Dobrý večer, keď idete s dvomi deťmi to máte schválenie pre obidvoch od poisťovne? Mne dnes alergologicka navrhla kúpele pre 5 ročného syna a mám ešte skoro 2 ročnú, ktorú by som chcela /musela vziať so sebou. Ďakujem za odpoveď

panimonkova
15. máj 2019

@oravocka, bola som v aprili s 8 rocnym (schvalenym poistovnou) a 16 mesacneho som brala so sebou. Priplatila som si zanho 8,50 na den..mal v tom stravu, procedury ( z ktorych realne vyuzival iba skupinove inhalacie) a lekarsku starostlivost, v pripade potreby. A to sme veru riadne vyuzili..nachytal tam vsetko co mohol..zapal oka, plne usta bolavych aft, vysoke horucky. Kvoli tomu sme sa aj vratili domov o styri dni skor.

sonah
15. máj 2019

@balkica to vazne? Mne min.rok union az za 30 dni som zvedava ako tento rok pochodime

nerko
15. máj 2019

Zienky ako zvladli deti vyplach nosa? Nikdy sme to nerobili. Viem si zivo predstavit tie raple co bude dcera mat.

nikushka1
15. máj 2019

@nerko 3.5rocny uplne v pohode. tiez sme to nikdy predtym nerobili. asi 2-3dni chcel len bez vody a potom uz bez problemov.

domka25
16. máj 2019

@alibabaa myslim ze nedaju.Chodia tam aj tak na tyzdnove pobyty tak mozno to vyplnili tak a vy ju dostanete tak ako mate.Jemu sa vobec nepacilo nespolupracoval na procedurach no cista katastrofa.

balkica
16. máj 2019

@nerko 5 rocny uplne v pohode, trojrocna nechcela, za mesiac vyplachla asi 4x a teraz doma si sama pyta vyplach 😂

sonah
16. máj 2019

@nerko m9ja 2.5.rocna to lepsie zvladla ako moj 4.5 rocny ale naucili sa a teraz doma lavou zadnou

kukulienka83
16. máj 2019

Dobrý deň, my nastupujem 6.6.do s reku. Chcem sa spýtať na škôlku, je dobre tam dat dieťa, má 4,5r. Platí sa to extra? Lebo papier na vypísanie je ze súkromná MŠ, zato sa pýtam. Ak ho nedám do MŠ, je tam voľáky skupinový program aby sa nenudil mimo procedúr? A ešte, mladší zostáva s tatom doma, ale chceme aby prišli na týždeň za nami. Kedy to treba hlásiť, hlavne koli strave

balkica
16. máj 2019

@kukulienka83 ja som bola s 3 a 5 rocnymi a procedury boli vsetky doobedu, cize skolku sme nestihli ani jeden den. Ale poobede sa da ist do herne v Limbe. A staci nahlasit navstevu tri dni dopredu, najneskor dva dni vopred do 11tej, aby mali stravu, lebo ta sa dva dni dopredu nahlasuje. a pokial viem nic za skolku sa neplati, nepytali nic, lebo som ich pvy den zapisala pri zapise do kupelov, ale az potom sme dostali rozpis, tak som videla, ze ju vobec nestihneme

popoluska35
16. máj 2019

@kukulienka83 neplatí sa.

kukulienka83
16. máj 2019

Ďakujem za odpoveď, ešte na zaujíma, či robia poobede deťom nejaký program aj keď nie sú v škôlke teda, lebo na Facebooku vidím rôzne aktivity pre deti že robia, či je sa na tie nejak prihlasovať extra, alebo ako to funguje.

balkica
16. máj 2019

@kukulienka83 ano je vzdy na cely mesiac plagat vyveseny s vyletmi a s hrami, ktore sa robia bud v herni alebo pred Smrekom a pri Limbe. Podľa počasia.

popoluska35
16. máj 2019

@kukulienka83 odporúčam radcej bechodit do herny aby ste potom nechytili choroby 😁radcej čo najviac vonku

livia341
16. máj 2019

@kukulienka83 co sa týka akcií poobede v areáli sa nemusíte prihlasovať, len ked by ste šli ďalej na výlet mimo areálu tak sa musíte prihlasovať a to byva vzdy vyvesené na nástenke zoznam výletov a tam sa zapíšete o ktorý výlet mate zaujem len sa zapíšete a ta nástenka sa nachádza v hlavnej budove ld smrek z boku je vchod kde sa nachádzajú inhalácie a preplachy.

kukulienka83
16. máj 2019

@livia341 super, to som chcela vedieť, ďakujem!

klaudia90210
16. máj 2019

Bol niekto v novémbri v lucivnej? prosím mate niekto aktuálne info foto o 3lozkovom apartmáne topoľ? tiež ma zaujíma ci je niekde obchod(potraviny) a ako je to so stravou pre mňa, no mam milion otázok ✌️😂

kukulienka83
16. máj 2019

@klaudia90210 stravu si tam zaplatíš a stravujes sa s dieťaťom 3x denne a potraviny co viem tak dostupné ďalej najlepšie autom