icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

khykha
23. jan 2020

@arizona podla toho co som citala od p. Mihala tak ano strava plus napoje do 50€. Ja som si neodlozila doklad o strave 🤷‍♀️

arizona
23. jan 2020

@khykha strava by musela byt zaplatena na prijme, lebo iba tam daju ucet s menom :-/ to by sa mohlo oplatit tym rodinam, kde ide druhe dieta ako doprovod a bude mat zaplatenu iba stravu. Minuly rok som si ziadala aj ulavu a aj rekreacny a dostala som - ale to asi preto, ze ulava bola za rok 2018 a "rekreacny poukaz" bol za r. 2019.

kankam
23. jan 2020

@mila23 Ja som si to nedala cez rekreačný poukaz, a bola som ako sprievodca samoplatca na striedačku s manželom + liečené dieťa. Prikladala som to k ročnému zúčtovaniu, tam to treba začiarknuť.

mila23
24. jan 2020

Zienky, a ako je to tam s wifi? Je dobra/ rychla? Rozmyslam,ze ked tam budem by som trosku obcasne pracovala, tak ci je tam dobry a rychly internet. dakujem

khykha
24. jan 2020

@arizona aha no ja som bola ako schvaleny sprievodca v 2019/ uplatnila som si rekreacny takze ulava nebude jedine ze by som nasla stravu ja som si ju neskor objednavala pri prijme iba na 3 dni som davala

arizona
24. jan 2020

@khykha ja som tiez mavala tak stravu - ked som videla, ze bude nieco, co sa mi pacilo, tak som si zaplatila... A teraz musi byt objednanych prvych 7 dni 😖

kankam
24. jan 2020

@mila23 internet tam bol znesiteľný, niekedy to spomalilo a potom sa to zasa rozbehlo. Robila som tam doobedia ...

zuzika18
24. jan 2020

@arizona Nemusi sa hned objednavat strava. Posielala som navratku a je tam kolonka aj bez stravy. Mozno pocas pobytu uz ked sa objedna musi byt aspon na 7 dni, to neviem, ale teraz som mala moznost zaskrtnut bez stravy. Minuly rok som tiez nemala stravu, len som dojedala po detoch co nechali a stacilo mi. Ak aj bolo malo, ze mojim vela chutilo a nenechali nic, tak som mala vzdy nieco male po ruke na izbe. A v kuchynke sa dalo aj uvarit.
@khykha

arizona
25. jan 2020

@zuzika18 posielala som vyplnenu navratku s tym, ze som dala 7 dni polpenziu a mi pisali spat:
o akú stravu máte záujem je potrebné uviesť v návratke na KL, pri nástupe je neskoro. Plná penzia a polpenzia sa zadáva na prvých 7 dní, nedá sa vybrať, o ktoré dni máte záujem alebo záujem nemáte.
Tak som dojedla 😀

oksu
25. jan 2020

Ja určite napíšem do dotazníka, že mi chýbala možnosť len samotných obedov. Raňajky deti moc nejedia, večere tak isto. Obed zjedia celkom fajn...

alibabaa
25. jan 2020

@oksu pokial viem, tak sa daju v bufete objednat iba obedy. aj ja som si tak objednavala. a objednavala som si podla toho co bolo v listku. lebo nemozem mlieko a nenahlasovala som alergiu na mlieko. tak som si vyberala iba jedla bez mlieka.

zuzika18
25. jan 2020

@alibabaa To bolo tak pred tym, teraz od noveho roku maju novy cennik a aj toto stravovanie tam je inak.

mm2008
27. jan 2020

Ahojte, plánujete tam niekto dať dieťa samé bez sprievodu ? Resp. už tak bolo niektoré dieťa? My sme boi pred 4 rokmi - dve deti + ja schálený sprievod. Teraz si už mladší tiež trúfa ísť sám. No myslím, že už by to mohol zvládnuť.

koviivana
27. jan 2020

@kankam dobrý deň, chcela by som sa opýtať, ak som dobre pochopila, že ste už v liečebni boli. Je tam vlek pre deti? Priamo v areali myslím. A to klzisko sa dá použiť v rámci nejakých otváracích hodín? Nastupujem so synom 30.01.2020. Diky moc

arizona
27. jan 2020

@koviivana klzisko, vlek, pozicovne funguju. Netreba so sebou doniest nic.
So stravou je to tak, ze citacia mailu nebola celkom presna. Polpenzia a plna sa da objednat aj pri nastupe, ale musi to byt 7 dni za sebou, 2 dni dopredu. My sme ostali teda bez objednaneho papania, pride mi zbytocne objednavat nieco na vikend, ak nebudeme v areali.

arizona
27. jan 2020

Inac, s tym stravovanim sprievodcov sa mi zda, ze je to kazdy rok striktnejsie (tj horsie) a komplikovanejsie.

strelko
27. jan 2020

@arizona ano a hlavne drahsie je to,myslim,ze tam moc na strave nezarobia od tohto roku,lebo dat za jedlo 11 eur je dost.

kankam
27. jan 2020

@koviivana vlek je v Lucivnej v dedine, my sme boli neskor ked uz nepremaval.Chodi tam bus z kupelov.Klzisko sme chodili poobede par krat, casovo uz neviem presne, doporucujem vlastne korcule, tie z pozicovne su dost vypouzivane a zle drzia nohu.

zuzika18
27. jan 2020

@koviivana Aj my nastupujeme 30.1. Klzisko aj mini vlek sa nachadza v kupeloch, zacinaju myslim po 10 hod. Cez obed mavali prestavku. A myslim, ze to vsetko fungovalo cca do 17 hod. a podla pocasia. Svah je skor pre zaciatocnikov, male deti, ktore s ucia lyzovat. Kto uz vie sa bude nudit. Vedla je maly svah na sankovanie, ked je sneh aj bezkarske drahy su v areali.

sianna
28. jan 2020

@koviivana zdravim, mozem poprosit info, ked nastupite, ci je sneh? Ci je vsetko funkcne? Myslim vlek, sankovanie a klzisko. Dakujem

arizona
28. jan 2020

@sianna na kopci sneh je, miestami aj v areali. Vlek a klzisko funguju.

sianna
28. jan 2020

@arizona dakujem

lusytka
28. jan 2020

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, ako je to s dokupenim procedúr na mieste! Ide mi hlavne o bazén, dcérka má 5r a idem s nou ako doprovod schválený poisťovňou, no beriem aj 2r dcérku a ak jej dajú bazén, či je možnosť doplatiť mne a mladšej dcérke aby sme mohli ísť snou?

arizona
28. jan 2020

@lusytka bazen je povinny a pokial zakupis mladsej stravu (8,50/den), ma vsetky procedury so starsou v tejto sume (povinny je 1x bazen, 1x sauna, inhalacie kazdy den a vyplach nosa, 2x telesna, v nedelu dobrovolny bazen) - pravdaze, ak to bude malinka zvladat. Ak stravu nebude mat, jednorazovy vstup stoji 1€ (ak sa nieco nezmenilo oproti minulemu roku).

arizona
28. jan 2020

@lusytka jaj, a kedze budes sprievod dietata, tak ju budes musiet vsade doprevadzat, takze za seba nebudes doplacat za procedury.

lusytka
28. jan 2020

@arizona ďakujem za info, no ten výplach nosa asi nezvladne🤦‍♀️ som to čítala mužovi nahlas a počula to tak už dopredu skrieka 😆 že len to nie

arizona
28. jan 2020

@lusytka mozno prekvapi 😉 budu sa ju to snazit naucit a ak to urobi tak, ako jej to budu vysvetlovat, tak to zvladne. A ked to nepojde, tak sa nic nedeje.

lusytka
29. jan 2020

@arizona ďakujem za info, uvidíme teda, ci sa dá nahovoriť ☺️

cukricek12
31. jan 2020

My nastupujeme v stredu,prvykrat.Som zvedava,ake to tam bude,lebo podla tejto diskusie je to vselijake..

koviivana
31. jan 2020

@sianna ahoj. Dnes pršalo a oteplilo sa, vlek a klzisko nefunguje. Ale má sa opäť schladiť. Zajtra ideme na výlety, tak by sme aj tak nevyužili.