Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@khykha strava by musela byt zaplatena na prijme, lebo iba tam daju ucet s menom :-/ to by sa mohlo oplatit tym rodinam, kde ide druhe dieta ako doprovod a bude mat zaplatenu iba stravu. Minuly rok som si ziadala aj ulavu a aj rekreacny a dostala som - ale to asi preto, ze ulava bola za rok 2018 a "rekreacny poukaz" bol za r. 2019.
Zienky, a ako je to tam s wifi? Je dobra/ rychla? Rozmyslam,ze ked tam budem by som trosku obcasne pracovala, tak ci je tam dobry a rychly internet. dakujem
@arizona Nemusi sa hned objednavat strava. Posielala som navratku a je tam kolonka aj bez stravy. Mozno pocas pobytu uz ked sa objedna musi byt aspon na 7 dni, to neviem, ale teraz som mala moznost zaskrtnut bez stravy. Minuly rok som tiez nemala stravu, len som dojedala po detoch co nechali a stacilo mi. Ak aj bolo malo, ze mojim vela chutilo a nenechali nic, tak som mala vzdy nieco male po ruke na izbe. A v kuchynke sa dalo aj uvarit.
@khykha
@zuzika18 posielala som vyplnenu navratku s tym, ze som dala 7 dni polpenziu a mi pisali spat:
o akú stravu máte záujem je potrebné uviesť v návratke na KL, pri nástupe je neskoro. Plná penzia a polpenzia sa zadáva na prvých 7 dní, nedá sa vybrať, o ktoré dni máte záujem alebo záujem nemáte.
Tak som dojedla 😀
Ja určite napíšem do dotazníka, že mi chýbala možnosť len samotných obedov. Raňajky deti moc nejedia, večere tak isto. Obed zjedia celkom fajn...
Ahojte, plánujete tam niekto dať dieťa samé bez sprievodu ? Resp. už tak bolo niektoré dieťa? My sme boi pred 4 rokmi - dve deti + ja schálený sprievod. Teraz si už mladší tiež trúfa ísť sám. No myslím, že už by to mohol zvládnuť.
@koviivana klzisko, vlek, pozicovne funguju. Netreba so sebou doniest nic.
So stravou je to tak, ze citacia mailu nebola celkom presna. Polpenzia a plna sa da objednat aj pri nastupe, ale musi to byt 7 dni za sebou, 2 dni dopredu. My sme ostali teda bez objednaneho papania, pride mi zbytocne objednavat nieco na vikend, ak nebudeme v areali.
Inac, s tym stravovanim sprievodcov sa mi zda, ze je to kazdy rok striktnejsie (tj horsie) a komplikovanejsie.
@koviivana Aj my nastupujeme 30.1. Klzisko aj mini vlek sa nachadza v kupeloch, zacinaju myslim po 10 hod. Cez obed mavali prestavku. A myslim, ze to vsetko fungovalo cca do 17 hod. a podla pocasia. Svah je skor pre zaciatocnikov, male deti, ktore s ucia lyzovat. Kto uz vie sa bude nudit. Vedla je maly svah na sankovanie, ked je sneh aj bezkarske drahy su v areali.
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, ako je to s dokupenim procedúr na mieste! Ide mi hlavne o bazén, dcérka má 5r a idem s nou ako doprovod schválený poisťovňou, no beriem aj 2r dcérku a ak jej dajú bazén, či je možnosť doplatiť mne a mladšej dcérke aby sme mohli ísť snou?
@lusytka bazen je povinny a pokial zakupis mladsej stravu (8,50/den), ma vsetky procedury so starsou v tejto sume (povinny je 1x bazen, 1x sauna, inhalacie kazdy den a vyplach nosa, 2x telesna, v nedelu dobrovolny bazen) - pravdaze, ak to bude malinka zvladat. Ak stravu nebude mat, jednorazovy vstup stoji 1€ (ak sa nieco nezmenilo oproti minulemu roku).
My nastupujeme v stredu,prvykrat.Som zvedava,ake to tam bude,lebo podla tejto diskusie je to vselijake..

@arizona podla toho co som citala od p. Mihala tak ano strava plus napoje do 50€. Ja som si neodlozila doklad o strave 🤷♀️