Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
maminy hellou .. Nejaké info ..
- lyžiarska sezóna na svahu v dedine v nedeľu skončila
- vleky v Tatrách fungujú a lyžovačka je dobrá
- kvôli coronaviru sa zatiaľ pobyty nerušia
- ako prevencia proti coronavirusu funguje aj preplach nosovou sprchou po príchode zvonku ..
Jaro
Baby chcem sa spytat, my mame zatial predbezny termin na koniec aprila...a zaujima ma, kedy potom mozem znova ziadat o dalsi pobyt, kedy potom treba podat prihlasku na poistovnu? Alebo ako to vlastne funguje 🙂
@mirkazdenko ziadost ti plati rok od schvalenia a treba si zavolat do kupelov a ziadat o nahradny termin aj my mame ist 23.3.do bardejova ale rusin to a jedna znama sa vratila sama z kupelov nepodavali ziadne procedury a vsetci v ruskach takze je zbytocne sa vyvarovat riziku....ako ked je zakazane v kozm.salonoch osetrovanie tak by automaticky malo by aj v kupeloch......neriskujte a ostante doma.....kupele boli su aj budú len my nesime byť......
@sonah ved prave, mate uplnu pravdu a prave som nad tym rozmyslala 🙂 my mame tu ziadost platnu do polky juna, a predbezny termin na koniec aprila...tak som rozmyslala, ze by som to.zrusila, ak je mozne a podala potom novu ziadost alebo ci by som tu ziadost mohla podat uz teraz,ked je platna rok?
@sonah alebo ze by som pockala, ako sa toto cele vyvinie do toho maja,juna a mezitym mala poddanu novu prihlasku? Prave neviem ako.to funguje, ci.mozem podat teraz prihlasku, ked tento termin nemame este cerpany? Prave kvoli tej corone ma to zaujima, lebo je mozne, ze to teraz vobec neabsolvujeme 🙂
@mirkazdenko nie nemozte,pokial nemate jedny kupele vyčerpane nemozte v tom istom roku ziadat o dalsie......zavolajte si a pytajte termin,lebo mne dali dalsi az na september......a to je pre nas nevhodny termin nakolko syn mi nastupuje do 1.rocnika a nechcem aby hned vymeškal
momentalne do Lucivnej neprijmaju novych pacientov.
My mame tu ziadost z dovery v platnosti od 3.9.2019- 25.6.2020..co mam teraz baby urobit? Poradte miii...len skusit zavolat a posunut termin, alebo uplne zrusit cele kupele? A je to vobec mozne uplne odmietnut liecbu, ked v tych papiroch pisu ze termin je zavazny 😑
@mirkazdenko no ja by som trvala na tom, že na kúpele nenastúpim dokým situácia sa nezmení a z potom sa ozvem a ci ten pobyt prepadne alebo nie opýtajte sa ich. No nemala by sa keďže je vážna situácia nik necakal.
@mirkazdenko ja ked som tam volala zaciatkom marca, tak mi povedali, ze mame termin od 3.4., ale zatial ziadne papiere neprisli. Tiez tam nechcem ist v takejto situacii.....
Nam kupele zrusili teraz v marci ale mali sme ist do bardejovskych a celkovo vobec neprimaju žiadnych pacientov aj ked mali schvalenu kup.liecbu takže volajte si tam a zmente si termin,nam dali nahradny až v septembri ale kedže maly mi nastupuje do 1.r.tak to potrebujem zmenit
@mirkazdenko najlepšie a hneď z prvej ruky treba zavolať najskôr do poisťovne, ktorá schvaľuje kúpeľnú liečbu, od nich budete mať presné info, že čo ďalej. Ale predpokladám, že aj aprílové termíny sa budú presúvať na neurčito. Držím palce, ja som mala nastúpiť tiež v apríli, ale ani nečakám, že niečo príde.
My sme dostali poukaz, predpokladáme, že na májový termín môžeme zabudnúť, takže asi september/október 2020... Ešte sme nikdy neboli, privítame aktuálne referencie ad ubytovanie aj strava. Bývať by sme radi asi čo najtichšie, čo najďalej od železnice, radšej si nejaké to euro doplatíme. Ak by sme nechceli stravu a chceli by sme si sami variť, kam sa pýtať, aby sme mali prístup ku kuchynke? Je tam výbava v kuchynke na každodennú prípravu stravy? Alebo radšej si objednať stravu? Ďakujem vopred za cenné rady 🙂
@bashkaka ahoj odporúčam topoľ apartmány číslo 6-7 ja som tam zvykla zo synčekom chodiť je tam kuchyňa s obývačkou a spálňa je to hneď pri hlavnom vchode ak tam práve v tom čase ako ste tam na pobyte nie sú nejaký hlučný ľudia ubytovaný tak je tam super nám sa stalo zo tri raz že tam boli ubytovaný partia troch rodín to bolo hotové peklo decká večer pod oknami o 22,30 hlučné rodičia v altánku popíjali no des ......inak super my sme mali stravu ale dá sa tam variť mikro , chladnička sporák zakl.riad príbor taniere všetko ahoj
@mila23 jeej vy to mate este skorej ako my...no skusim tam zajtra volat, uvidim co mi povedia, ale tiez tam.teraz nechcem ist
@sonah urcite tam idem zajtra volat, uvidim.co povedia, ale budem trvat na inom termine,az sa situacia upokoji
@ekobaba vdaka za tip, skusim zavolat do kupelou, a ked sa nedomluvime budem volat doveru a trvat na presunuti
Baby a boli ste niketora v tej Jedle ubytovany? Viete mi povedat ake tam je byvanie atd..
@mirkazdenko my sme tam boli ubytovaní, boli sme vo februári. Nam ubytovanie stačilo, i keď všade sme museli chodiť, aj na stravu, keďže tam jedáleň nieje!
@lusytka a izby su tam ake prosim ta? Mensie ci vacsie, da sa tam aj navsteva na spanie?
@mirkazdenko záleží do ktorej vás dajú, my sme mali tu väčšiu, bola tam manželská postel+ dve menšie detské, takže manžel keď prišiel za nami tak v pohode sme sa zmestili!
@mirkazdenko dnes som tam volala ze ze zrusili aj nas aprilovy termin. Ze nove terminy zatial nedavaju, ze sa to bude cele posuvat, neda sa ani zarezervovat na prazdniny. Takze musime cakat a uvidime ako sa vyvinie situacia...
@mila23 aj ja som tam dnes volala, me povedali, ze cakaju na vedenie ako sa vyjadri, ze ci budu brat este pred velkou nocou ci nie, a ze do tyzdna sa mi ozvu ..tak neviem...

@stejja9 mna uz napadlo ci nebudu rusit / posuvat aj liecebne pobyty kvoli korona virusu