icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

adrianazs
23. mar 2020

@mirkazdenko aj keby vedenie povolilo dala by som odklad v tejto situácii

mirkazdenko
23. mar 2020

Teraz som volala aj na doveru, a ze terminy kupelov sa nebudu posuvat, mi mame do 25.6. a ze ked to nestihneme vycerpat,ze sa situacia neupokoji, tak tym datumom nam prepadnu..

adrianazs
23. mar 2020

@mirkazdenko to už čo sú na hlavu úplne oni akože normálne chcu aby človek nastúpil v tejto situácii choré choré neprepadnu treba ich bombardovať nedajte sa len volať volať dôvere už veľa si myslia o sebe to nemôžu dovoliť veľa šťastia v tom

mila23
24. mar 2020

@mirkazdenko včera mali mat poradu. Ja som tam volala ráno a pani mi povedala, že majú poradu, kde sa dohodnu a že mi po obede zavolá. Poobede volala čo som písala vyssie

mirkazdenko
24. mar 2020

@mila23 ano aj ja som tam volala okolo 13h., tak oni sami asi este nevedia...uvidime co bude..ak budete vediet nieco nove,dajte vediet 😀👌 dufam ze toto vsetko coskoro pominie 😑

mila23
24. mar 2020

@mirkazdenko my sme mali termin pred Velkou Nocou - tie asi zrusili / odlozili a vy tusim koncom aprila..tak tie zatial asi nevedia. Ak budem mat nove info - dam vam vediet. 😉

mm2008
24. mar 2020

Ahojte. Mali ste/mate niekto poistovnou schvaleny doprovod k dietatu?

mila23
24. mar 2020

@mm2008 ja idem s dcerou ako schvaleny doprovod...mali sme ist o 2 tyzdne,ale neviem nakedy nam to posunu

mm2008
24. mar 2020

@mila23 a prosimta co si mala napisane v odpovedi zo zdravot. Poistovne? Ja tam mam ,ze schvalene kupele a potom kriziky pri texte "ustavna starostlivost," a "so sprievodcom" ..

mmmzm
24. mar 2020

...už je oznam na stránke tkl.sk: ....neprijímajú nových kúpeľných hostí do odvolania.

mila23
25. mar 2020

@mm2008 ja to mam tak isto v papieroch od poistovne

ekobaba
3. apr 2020

Pozdravujem vás žienky, práve som sa konečne dovolala do Všeobecnej zdravotnej poisťovne. Takže tie, ktoré máte kúpeľný pobyt schválený tam, určite písomne žiadajte o predĺženie platnosti pobytu. Nemajú na to žiadne tlačivo, ale povedala mi, že to mám poslať kým mi nezanikne platnosť nároku na kúpeľnú liečbu. Myslím, že podobný postup bude aj v iných poisťovniach, tak aby ste to "neprešvihli". Lebo potom sa budú vyhovárať, že už nemáte nárok, lebo ste si nežiadali o predĺženie. Tak bacha na to. Majte pekný deň doma a buďte hlavne zdraví aj s rodinkami.

glas
22. apr 2020

Maminy pozdravujem Vás z Tatier, ktoré začínajú voňať jarou, no napriek tomu je tu smutno a vyľudneno rovnako, ako tam vo Vašich mestách ..
Ozvali sa mi niektoré maminy, že nevedeli zohnať Tatranskú nosovú sprchu v ich okolí a ani kontakt na mňa ..
Prikladám Vám letáčik zo spršky a je tam kontakt aj telefon .

Tak nech sa Vám a Vašim deťom vyhýbajú všetky bacile a ostanete v zdraví .

lucka8491
24. apr 2020

Ahojte
Prosim vas bol niekto v kupeloch s detmi tak ze boli schvaleny dvaja sprievodcovia? S poistovne dovera?

erikai
7. máj 2020

Ahoj skupina... len malé... info... pôjdete tento rok s deťmi?

marfy2212
8. máj 2020

@erikai ja by som chcela ist,školka má byt otvorena 2.mesiace a v septembri mi ide malá do školy uz ,nech si užuje aspon nejake prazdniny

blavabla
8. máj 2020

@marfy2212 ahoj, prosim ta odkial mas info, ze skolka bude otvorena 2 mesiace?
Respektive ktore 2 mesiace prosim ta, dakujem krasne..

strelko
8. máj 2020

@erikai my rozmyslame ci ist,rezervovali sme si ubytovanie v auguste,ale teda nevieme sa rozhodnut🙂

strelko
8. máj 2020

Ozaj,vsimli ste si to co je napisane v cenniku?,ze ,,strava pre sprievodcu povinna?,, to akoze si musime ako sprievodcovia dat stravu 3x denne?

mila23
8. máj 2020

@strelko kedy ste si rezervovali august? Už teraz alebo ešte pred zavretím? Lebo mne vtedy vraveli, že sa nedá rezervovať na leto

vicenza
8. máj 2020

dievcata, ktore ste boli v lucivnej, je v areali alebo v blizkosti nejaky obchod s potravinami a lekaren? dakujem za infor.

kankam
8. máj 2020

@vicenza potraviny sú cca 3 km peši v dedine, alebo potom vo svite 5 km taxíkom.
V areáli nie je nič okrem reštaurácie Bonsaj, nejaké keksíky, čokolády nápoje a alkohol tam kúpite. ešte sa potom autobusom chodí do Tesca na hromadný nákup, treba sa zapísať na nástenke pri inhaláciách.

stejja9
8. máj 2020

@strelko Tesne pred koronou plánovali stravu vo forme svedskych stolov. Asi by mali problem "ustriehnut" to, kto má stravu a kto nema stravu, a ide s dieťaťom do jedálne. Pravdepodobne preto je to povinne.

stejja9
8. máj 2020

@vicenza ak je dieťa choré, kupele zabezpecia lieky. Ostatné ako pise kankam. A este základné hygienické potreby kúpite v Bonsaji.

stejja9
8. máj 2020

@kankam len taky maly detail, pri inhalaciach ostali iba papiere na zumbu a cvičenie v telocvicni, masáž tiez premiestnili, a zapisovanie na výlety a nákupy v PP bolo na nastenke pri herni.

kankam
8. máj 2020

@stejja9 vdaka, urcite pre ostatne mamicky dobra info. Ja uz len z "povzdali" sledujem.Sme vdacne za 3 roky kde sme sa davali dokopy.Uz to pre nas stratilo vyznam.Dakujeme za info a vsetky rady a tipy, dostali sme dobre navyky.A naozaj nam to pomohlo.Ale za 900 eur uz dokazem zabezpecit 2 tyzdne terapie formou dovolenky celej rodine.
Kazdopadne aspon 1-2 roky odporucam absolvovat.Dalo nam to vela ...

sticker
strelko
9. máj 2020

@mila23 este pred zavretim,to bolo tusim zaciatkom februara

strelko
9. máj 2020

@stejja9 no pekne,to su mi novinky.Aspon ju mali nechat na povodnej sume,lebo riadne oproti minulemu roku stava zdrazela

vicenza
10. máj 2020

ake procedury ponukaju v kupeloch? Cez vikend procedury nebyvaju? Kam sa da ist na vylet a co odporucate? Dakujem za info.

stejja9
10. máj 2020

@vicenza preplachy nosa, spoločná alebo individuálna inhalacia, telocvicna, bazén, sauna, vyrivka, "floating"- kúpeľ v slanej vode, príp.individuálna telesná, lampa bioptron.. Denne klimatoterapia, aj 5-6 hodín von. Nie, víkendy sú voľne. V zime lyzovacka, korculovanie, sankovanie, v lete ihriská, preliezky, bazén. Výlety organizujú kupele, jaskyne, Hrebienok, Strbske pleso, farma Východná,... A aj interiérové atrakcie ako Bricklandia, atď. Každý deň o 15:00 sú hry a sutaze pre deti s animatorkami, za ucasti rodičov. Človek sa tam nenudi, aspon my sme sa nenudili 😉