Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Teraz som volala aj na doveru, a ze terminy kupelov sa nebudu posuvat, mi mame do 25.6. a ze ked to nestihneme vycerpat,ze sa situacia neupokoji, tak tym datumom nam prepadnu..
@mirkazdenko to už čo sú na hlavu úplne oni akože normálne chcu aby človek nastúpil v tejto situácii choré choré neprepadnu treba ich bombardovať nedajte sa len volať volať dôvere už veľa si myslia o sebe to nemôžu dovoliť veľa šťastia v tom
@mirkazdenko včera mali mat poradu. Ja som tam volala ráno a pani mi povedala, že majú poradu, kde sa dohodnu a že mi po obede zavolá. Poobede volala čo som písala vyssie
@mila23 ano aj ja som tam volala okolo 13h., tak oni sami asi este nevedia...uvidime co bude..ak budete vediet nieco nove,dajte vediet 😀👌 dufam ze toto vsetko coskoro pominie 😑
@mirkazdenko my sme mali termin pred Velkou Nocou - tie asi zrusili / odlozili a vy tusim koncom aprila..tak tie zatial asi nevedia. Ak budem mat nove info - dam vam vediet. 😉
Ahojte. Mali ste/mate niekto poistovnou schvaleny doprovod k dietatu?
...už je oznam na stránke tkl.sk: ....neprijímajú nových kúpeľných hostí do odvolania.
Pozdravujem vás žienky, práve som sa konečne dovolala do Všeobecnej zdravotnej poisťovne. Takže tie, ktoré máte kúpeľný pobyt schválený tam, určite písomne žiadajte o predĺženie platnosti pobytu. Nemajú na to žiadne tlačivo, ale povedala mi, že to mám poslať kým mi nezanikne platnosť nároku na kúpeľnú liečbu. Myslím, že podobný postup bude aj v iných poisťovniach, tak aby ste to "neprešvihli". Lebo potom sa budú vyhovárať, že už nemáte nárok, lebo ste si nežiadali o predĺženie. Tak bacha na to. Majte pekný deň doma a buďte hlavne zdraví aj s rodinkami.
Maminy pozdravujem Vás z Tatier, ktoré začínajú voňať jarou, no napriek tomu je tu smutno a vyľudneno rovnako, ako tam vo Vašich mestách ..
Ozvali sa mi niektoré maminy, že nevedeli zohnať Tatranskú nosovú sprchu v ich okolí a ani kontakt na mňa ..
Prikladám Vám letáčik zo spršky a je tam kontakt aj telefon .
Tak nech sa Vám a Vašim deťom vyhýbajú všetky bacile a ostanete v zdraví .
Ahojte
Prosim vas bol niekto v kupeloch s detmi tak ze boli schvaleny dvaja sprievodcovia? S poistovne dovera?
Ozaj,vsimli ste si to co je napisane v cenniku?,ze ,,strava pre sprievodcu povinna?,, to akoze si musime ako sprievodcovia dat stravu 3x denne?
dievcata, ktore ste boli v lucivnej, je v areali alebo v blizkosti nejaky obchod s potravinami a lekaren? dakujem za infor.
@vicenza potraviny sú cca 3 km peši v dedine, alebo potom vo svite 5 km taxíkom.
V areáli nie je nič okrem reštaurácie Bonsaj, nejaké keksíky, čokolády nápoje a alkohol tam kúpite. ešte sa potom autobusom chodí do Tesca na hromadný nákup, treba sa zapísať na nástenke pri inhaláciách.
@stejja9 vdaka, urcite pre ostatne mamicky dobra info. Ja uz len z "povzdali" sledujem.Sme vdacne za 3 roky kde sme sa davali dokopy.Uz to pre nas stratilo vyznam.Dakujeme za info a vsetky rady a tipy, dostali sme dobre navyky.A naozaj nam to pomohlo.Ale za 900 eur uz dokazem zabezpecit 2 tyzdne terapie formou dovolenky celej rodine.
Kazdopadne aspon 1-2 roky odporucam absolvovat.Dalo nam to vela ...

ake procedury ponukaju v kupeloch? Cez vikend procedury nebyvaju? Kam sa da ist na vylet a co odporucate? Dakujem za info.
@vicenza preplachy nosa, spoločná alebo individuálna inhalacia, telocvicna, bazén, sauna, vyrivka, "floating"- kúpeľ v slanej vode, príp.individuálna telesná, lampa bioptron.. Denne klimatoterapia, aj 5-6 hodín von. Nie, víkendy sú voľne. V zime lyzovacka, korculovanie, sankovanie, v lete ihriská, preliezky, bazén. Výlety organizujú kupele, jaskyne, Hrebienok, Strbske pleso, farma Východná,... A aj interiérové atrakcie ako Bricklandia, atď. Každý deň o 15:00 sú hry a sutaze pre deti s animatorkami, za ucasti rodičov. Človek sa tam nenudi, aspon my sme sa nenudili 😉

@mirkazdenko aj keby vedenie povolilo dala by som odklad v tejto situácii