icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

ekobaba
14. máj 2020

Pozdravujem vás, chystá sa niekto do Lucivnej v júni? Ak sa situácia nezhorší?

marfy2212
15. máj 2020

@ekobaba my sme mali rezervaciu na máj ...ja by som šla ..pisala som mail este 8.5 zatial mi nik neodpísal.Dcera mi v septembry ide do 1.r.Zš tak by som chcela este do konca augusta aby sme šli do Lučivnej...

mila23
15. máj 2020

@marfy2212 my sme mali zarezervovany termin na april. Tiez ide dcera do 1. triedy ZS, tiez by som rada isla cez prazdniny,nech hned nevynecha skolu,ale povedali mi,ze pojdu podla poradia ...

erikai
15. máj 2020

Aj ja mám dcéru ktorá nastupuje do 1 tr. termín sme mali pôvodne na máj.. tak uvidíme.. či nás zavolajú a kedy... a samozrejme aká bude situácia...

barbiers
15. máj 2020

Žienky, čo som čítala, teraz počas korony kúpele môžu podávať iba suché procedúry, preto si dopredu zistíte, aké procedúry by ste dostávali. A co sa týka školy, je tam každý ročník zvlášť, priamo v kúpeľoch. Keď sme boli v novembri, tak rodiacia, čo tam mali deti na prvom stupni v škole hovorili, že ich bolo v triede tak do 5 žiakov (mimo sezóny), potom až 1 v triede.

vicenza
15. máj 2020

@barbiers kde ste čítala tieto info, aké procedúry, budú teda poskytovať.

vicenza
15. máj 2020

Saunu budú ponukat

barbiers
15. máj 2020

To bolo vo všeobecných pokynoch pre všetky kúpele.

marfy2212
15. máj 2020

Dnes mi odpísali 😀 nástup 1.6. Ale som ich poprosila či by sa nedalo od 1.7 tak uvidim. Teraz som 2.mesiace doma a chcem ist aspon na mesiac do práce 😀

mila23
15. máj 2020

@marfy2212 mozem sa spytat do ktoreho ubytovania mate rezervaciu a dokedy Vam plati poukaz?

ekobaba
15. máj 2020

@mila23 aj my sme mali termín na apríl a volali mi, že nastupujeme 2. júna. Tak sa vám možno ešte ozvú 🙂 aj moja dcérka pôjde v septembri do prvej triedy 🙂

mila23
15. máj 2020

@ekobaba len ja v juni nemozem kvoli robote.....preto by som rada to leto.
A idete? dokedy Vam plati poukaz? Lebo nam az do januara,tak sa bojim,ze nas nehcaju na zimu....

ekobaba
15. máj 2020

@mila23 aha, rozumiem. Zatiaľ máme v pláne ísť, ale situácia sa môže zo dňa na deň zmeniť, takže sami mi povedali telefonicky, že zatiaľ to platí a keď sa situácia na Slovensku zvrtne, tak mi dajú vedieť. Nám poukaz platí do septembra, ale v poisťovni mi povedali, že môžem žiadať o predĺženie platnosti vzhľadom na súčasnú situáciu.

mirkazdenko
15. máj 2020

@ekobaba aku.mate poistovnu ak sa mozem spytat?! 😊 my mame poukaz len do 25.6. A zatial sa neozvali, mame doveru

ekobaba
15. máj 2020

@mirkazdenko Všeobecnú zdravotnú poisťovňu.

marfy2212
16. máj 2020

@mila23 do 6.1.-2022 Topoľ

aniellik3
18. máj 2020

Máte niekto skúsenosť, že jednému dieťaťu je schválená matka ako sprievodca a druhému otec? A v Tom prípade sa za ubytovanie platí len jeden či obaja, keď by sme boli všetci spolu v jednom apartmáne?

marfy2212
19. máj 2020

@ekobaba leto majú obsadene ..tiez som chcela ist ,jedine ako náhradníčku nás chceli dať...takže nastupujeme 1.6.Topoľ🙂

alibabaa
19. máj 2020

@aniellik3 vzdy sa plati ubytovanie. aj ked je schvaleny sprievodca. len schvaleny ma nizsi cennik ako neschvaleny

lucka8491
20. máj 2020

@aniellik3 ahoj vam prosim schvalili dvoch sprievodcov? Lebo my ideme s 3detmi a schvalila nm len jedneho vraj 2do jednych kupelov schvalit nemozu

aniellik3
20. máj 2020

@lucka8491 zatiaľ neschválili, na najmladšieho som ešte nepodávala, len zisťujem info či sa to vôbec dá a či to vyjde lacnejšie ako keby tam bol s nami ako návšteva....a ktoré ubytko si platíte? Lebo aj my chceme ísť s tromi deťmi a teraz, keď je povinná už aj strava pre sprievodcu je to veľmi drahé, tak snažím sa kalkulovať z každej strany, no stále to vychádza okolo tisícky, zdieranie, možno to celé zrušíme....oproti pár rokom dozadu čo sme boli s dvomi deťmi obaja to bolo okolo 500 a 100% nárast je zdieranie....čo sa týka ubytovania a jedla pre dospelých...veď tie deti chceme liečiť....ale ide len o biznis

lucka8491
20. máj 2020

@aniellik3 nam.neschvalili dvoch sprievodcov a rozdiel v strave je cca 100€ ak je schvaleny a nieje achvaleny.prave nam dnes prisli ppiere 1.6.nastupujeme ale volna je len v osike kde su spolocne wc aj sprchy tak mam troska z tohp strach nakolko sme chceli apartman.potom jedine na jesen to sme nechceli

ekobaba
20. máj 2020

@marfy2212 no tak sa uvidíme 🙂 Ak sa dovtedy situácia na Slovensku nezhorší. Dúfam, že už nie...my budeme v Smreku.

strikyhaky
20. máj 2020

Tak dievčatá, aj my nastupujeme 01.06 s päťročnou a tešíme sa na nových kamarátov. Sme v Borievke 🙂

aniellik3
20. máj 2020

@alibabaa dnes mi odpísala pani z kúpeľov, že pokiaľ by sme boli obaja schváleni rodicia, tak sa platí len za jedného cena ubytovania

ekobaba
20. máj 2020

@strikyhaky no výborne, snáď sa tam uvidíme 🙂

strikyhaky
20. máj 2020

@ekobaba supeeeer, tešíme sa veľmi 🙂

lucka8491
21. máj 2020

Ahojte.mame nastup 1.6. do domu Osika
Budeme tam 3deti plus 2ja dospely snad to bude ok ked su spolocne wc aj sprchy ale nic ine nebolo.volne 🙈🙈🙈
Viete mi poradit ked idem ja ako schvaleny sprievod a manzel ako sprievod neschvaleny vie si zobrat ocr alebo nieco? Dakujem

veronicka1901
21. máj 2020

@strikyhaky jéééj, vy idete opäť? My sme boli minulý rok tretíkrát a už posledný sme sa rozhodli, dosť išli ceny hore a počasie sme mali hrozné :D

marfy2212
21. máj 2020

Ja mám 6.ročnu herečku😀.. poznávacie znamenie bude že je velmi živá a hlučná😂