Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Aj ja mám dcéru ktorá nastupuje do 1 tr. termín sme mali pôvodne na máj.. tak uvidíme.. či nás zavolajú a kedy... a samozrejme aká bude situácia...
Žienky, čo som čítala, teraz počas korony kúpele môžu podávať iba suché procedúry, preto si dopredu zistíte, aké procedúry by ste dostávali. A co sa týka školy, je tam každý ročník zvlášť, priamo v kúpeľoch. Keď sme boli v novembri, tak rodiacia, čo tam mali deti na prvom stupni v škole hovorili, že ich bolo v triede tak do 5 žiakov (mimo sezóny), potom až 1 v triede.
Saunu budú ponukat
To bolo vo všeobecných pokynoch pre všetky kúpele.
Dnes mi odpísali 😀 nástup 1.6. Ale som ich poprosila či by sa nedalo od 1.7 tak uvidim. Teraz som 2.mesiace doma a chcem ist aspon na mesiac do práce 😀
@mila23 aha, rozumiem. Zatiaľ máme v pláne ísť, ale situácia sa môže zo dňa na deň zmeniť, takže sami mi povedali telefonicky, že zatiaľ to platí a keď sa situácia na Slovensku zvrtne, tak mi dajú vedieť. Nám poukaz platí do septembra, ale v poisťovni mi povedali, že môžem žiadať o predĺženie platnosti vzhľadom na súčasnú situáciu.
@ekobaba aku.mate poistovnu ak sa mozem spytat?! 😊 my mame poukaz len do 25.6. A zatial sa neozvali, mame doveru
@mirkazdenko Všeobecnú zdravotnú poisťovňu.
Máte niekto skúsenosť, že jednému dieťaťu je schválená matka ako sprievodca a druhému otec? A v Tom prípade sa za ubytovanie platí len jeden či obaja, keď by sme boli všetci spolu v jednom apartmáne?
@lucka8491 zatiaľ neschválili, na najmladšieho som ešte nepodávala, len zisťujem info či sa to vôbec dá a či to vyjde lacnejšie ako keby tam bol s nami ako návšteva....a ktoré ubytko si platíte? Lebo aj my chceme ísť s tromi deťmi a teraz, keď je povinná už aj strava pre sprievodcu je to veľmi drahé, tak snažím sa kalkulovať z každej strany, no stále to vychádza okolo tisícky, zdieranie, možno to celé zrušíme....oproti pár rokom dozadu čo sme boli s dvomi deťmi obaja to bolo okolo 500 a 100% nárast je zdieranie....čo sa týka ubytovania a jedla pre dospelých...veď tie deti chceme liečiť....ale ide len o biznis
@aniellik3 nam.neschvalili dvoch sprievodcov a rozdiel v strave je cca 100€ ak je schvaleny a nieje achvaleny.prave nam dnes prisli ppiere 1.6.nastupujeme ale volna je len v osike kde su spolocne wc aj sprchy tak mam troska z tohp strach nakolko sme chceli apartman.potom jedine na jesen to sme nechceli
Tak dievčatá, aj my nastupujeme 01.06 s päťročnou a tešíme sa na nových kamarátov. Sme v Borievke 🙂
@strikyhaky no výborne, snáď sa tam uvidíme 🙂
@ekobaba supeeeer, tešíme sa veľmi 🙂
Ahojte.mame nastup 1.6. do domu Osika
Budeme tam 3deti plus 2ja dospely snad to bude ok ked su spolocne wc aj sprchy ale nic ine nebolo.volne 🙈🙈🙈
Viete mi poradit ked idem ja ako schvaleny sprievod a manzel ako sprievod neschvaleny vie si zobrat ocr alebo nieco? Dakujem
@strikyhaky jéééj, vy idete opäť? My sme boli minulý rok tretíkrát a už posledný sme sa rozhodli, dosť išli ceny hore a počasie sme mali hrozné :D
Ja mám 6.ročnu herečku😀.. poznávacie znamenie bude že je velmi živá a hlučná😂

Pozdravujem vás, chystá sa niekto do Lucivnej v júni? Ak sa situácia nezhorší?