icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

mm2008
16. júl 2020

@piip všzp .

minislon
17. júl 2020

@mm2008 My mame Doveru. Mne na 8-rocnu neschvalila a ani na 9-rocnu neschvalila doprovod. Teraz pojdeme tretikrat.

piip
Autor odpoveď zmazal
veronikanikka
19. júl 2020

@sara2 ahoj neviem ako to tam.je teraz ale chodila som tam roky ako dieta,nasi ma tam odviezli a bolo tam super super super,skola,procedury,zabava,program,krasna priroda bola som tam asi 10 krat na nesiac aj tyzden.a vymysleli sme basnicku je to pravda je to tak Lucivna je koncentrak 😀 myslim ze teraz tam bude este lepsie. 😉

alibabaa
23. júl 2020

ahojte, je tu niekto kto byval na druhom poschodi, ako sa cvici???? ako vyzera dvojlozkova izba bez obyvacky? nejake foto by sa nenaslo?

ideme od 7.8. ide niekto v nasom termine???

lulianna
28. júl 2020

@alibabaa ahoj, my ideme ale do borievky tentokrat... tusim sme sa aj minuly rok stretli v máji :D boli ste, ze? :D

alibabaa
29. júl 2020

@lulianna ano boli prelom maja a juna. tak sa tesim, ze uvidime zname tvare, ak sa nebudem hlasit hned, tak nie som si ista, a mena si velmi nepamatam 🙂 ja som skor cez cisla 😀 tak sa k nam hlaste 🙂 borievka je super.

mm2008
Autor odpoveď zmazal
mila23
24. sep 2020

mamicky, nemate ist niekto koncom oktobra do Lucivnej? trochu sa bojim pocasia....
a ked je dcera skolacka uz....musim si vycerpat dovolenku? neda sa PN?

vrabecek
6. okt 2020

@mila23 mi ideme 20.10 topoľ už po 5 krát

luvis
7. okt 2020

@mila23 ahoj, my sme boli 1x takto na prelome októbra a novembra, prsalo dost, prechadzky a gumaky a gumove nohavice.. aj sneh sme zažili..ak je uz školáčka tak len dovolenka..

mila23
7. okt 2020

@vrabecek my 28.10. javor..tak sa mozno uvidime 🙂

@luvis dakujem, no ved gumaky a veci do dazda nabalim,len zase tiez sa nebudeme prechadzat 3 hodiny...je tam aj nejaky program potom pre deti? nech sa zabavia a vyplnia im cas?

renalka
7. okt 2020

@mila23 jasne. Ak neprší tak sa dajú požičať lopty na futbal, volejbal a basketball, ping pong, bicykle a kolobežky ale tie sú už také dosť opotrebované takže je lepšie si priniesť svoje. Keď prší tak sa dá ísť do herne od 13.00 do 15.00 a od 16.do 19.00 alebo od 8.00 do 12.00 je škôlka. V herni sú gulucky, šmýkačka, hračky, biliard a bývajú tam aj tvorivé dielne vždy o 18.00. Každý deň býva o 13.00 výlet autobusom a 15.15 bývajú aktivity pre deti. Ešte sa dá ísť pohrať do telocvične.

alibabaa
7. okt 2020

@renalka telocvicna je zrusena. jedia tam deti z limby.

renalka
7. okt 2020

@alibabaa aha tak to sme si ešte nestihli všimnúť. Ďakujem 😉

mila23
7. okt 2020

@renalka a vy ste teraz v Lucivnej?

luvis
7. okt 2020

@renalka pokil.viem, tak bicykle a kolobezky uz v oktobri nwpoziciavaju ..lopty mozno.. trampoliny odlozia.. najviac sme.sa prechadzali..

oksu
7. okt 2020

ako je to teraz so stravou doprovodu?! je povinna?! musí mať každý rodič plnu penziu, alebo si môže variť v kuchynke na "dome"?! ďakujem

alibabaa
8. okt 2020

@oksu je povinna pre sprievodcu. je vo forme svedskych stolov.

renalka
8. okt 2020

@mila23 ano

renalka
8. okt 2020

@luvis no je október a požičiavaju všetko.. Lopty aj bicykle. Aj trampolíny stále funguju 😉

renalka
8. okt 2020

@renalka info z dnešného dna... 8.oktobra. Minulý rok sme boli koncom októbra a tiež všetko požičiavali akurát trampolíny boli zavrete

mila23
9. okt 2020

@renalka a nehovori sa o nejakych obedzeniach tam? zeby mali nieoc rusit? a navstevy?

renalka
11. okt 2020

@mila23 nie, zatiaľ nie.

vrabecek
12. okt 2020

Dievčatá 20.10 mame nástup do kúpeľov.. Dneska som volala a čakajú na vyjadrenie hygienikom tak neviem ci pôjdeme

mila23
12. okt 2020

@vrabecek tak daj prosim ta vediet ak budes mat informacie.My mame nastupit 28.10., tak tiez cakam ci teda pojdeme alebo nie. Mam na plane im tam tak v stredu zvaolat - snad dovtedy bude jasne co a ako....

vrabecek
12. okt 2020

no vo stvrtok budem vediet co a ako ak nie prelozime si tremin na januar no vravela mi ze vo stvrtok mama volat uz budu vediet..a kde mas ubytovanie mi topol

mila23
12. okt 2020

@vrabecek my mame javor. takze vo stvrtok? No dobre, dakujem za informaciu. My sme mali ist v aprili - kvoli corone to prelozili na oktober...tak zase prelozime na jar....
mne to prelozenie az tak nevadi, viac by mi vadilo,keby ze ideme a nakoniec vsteko obmedzia a budeme sediet na izbe alebo sa iba prechadzat vonku......

mila23
14. okt 2020

@vrabecek dnes som tam skusala volat ci nahodou nemaju nove info..tak,ze zatial vsteko plati - nic sa nerusi,ale ze nech skusim zavolat este v piatok - ze budu mat uz oficialne nove info
ja sa bojim toho,ze zrusia navstevy a nebudu tam moct byt s nami muz so synom...a ze zrusia vsteky herne a spolocne programy....☹
to uz radsej nech to zrusia celkovo a zmenime si termin na jar

vrabecek
14. okt 2020

Dievčatá ako to vyzerá teraz máme nástup 20. 10 welnes sauny, fungujú