Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
mi si vylety robime aj sami sme tam dobra partia chodime spolu kazdy ro atak chodime sami aj tak na vsetkych vyletoch sme uz boli
mi sme ubytovani v topoli tento rok a nase deti si bravaju kolobezky a jazdia na kolobezkach vy ste odkial mi ideme do zahoria
Zdravím Vás, žiadala z vás prosím niekto vo svojej zdravotnej poisťovni o predĺženie platnosti schváleného návrhu na kúpeľnú liečbu... ?
Zienky, brali ste niektora so sebou aj vacsie dieta ( skolopovinne), ktore nemalo 'narok' na kupelnu liecbu? ze ste ho zobrali iba ako navstevu alebo prihlasili ako samoplatca? Viem,ze su obe moznosti,len by ma zaujimali konkretne skusenosti,ze ktore ste si vybrali a ake to malo vyhody/nevyhody. Dakujem
Pozdravujem.Neviete,ako to bude s kupelami teraz v zime?Da sa pocitat,ze by sme sa dostali v zimnych mesiacoch?My sme zvykli chodit vo februari a zima nam velmi pomahala na astmu aj imunitu.Dakujem🙂
@martinamatka5 od toho 7.11. maju zatvorené a prerabaju. Jedlička je zrušená úplne, tam ma byt prijímacia kancelária. Limba sa tiež prerába a majú väčšinu z nej prerobiť na apartmány. Ostatne asi len jedno poschodie. Ze istá časť kúpeľných domov ma ísť na komerčné účely. Keď sme tam boli v tom poslednom termíne oktober/november, ešte nikto nevedel ktoré a ani kedy budú znovu otvárať. Väčšinu zamestnancov vtedy i prepustili. Niektorí zamestnanci spomínali, ze znovu otvoria možno od januára, iní, že možno začnú až po veľkej noci.
@vrabecek však aj my sme odchádzali poslední... S referentkou som rozprávala ešte dva dni pred odchodom, a vravela mi, že ešte presne nevie, kde budú kúpeľni hostia a kde komerční.... Len by som doplnila: Topoľ sa maľuje, limba asi jedno poschodie ostanú deti bez doprovodu, zvyšok apartmány, jedálne by mali zostať ako boli.
Dakujem velmi pekne.No,vyzera to nadejne az na jar,asi...drzte sa,budte zdravucki...🙂
Ahojte, dávam pre info, deťom vyprší platnosť kup.navrhu vo februári a písala som teda do poisťovne Union či predlžujú platnosti po podaní žiadosti a žiaľ nie, len podať nový návrh. A z lucivnej mi odpísali, že vedia o dôvere, že tam môžu podávať žiadosti na predĺženie po skončení krízovej situácie. A nevedia este, kedy kúpele otvoria.
Ahojte, prosím Vás, nás imunoalergolog nám odporučil kúpele bud Lučivná alebo Horný Smokovec. Dieťa má 10 rokov, ale odmieta ísť sám. Boli ste aj s takýmito väčšími deťmi ako doprovod? Ďakujem.

@vrabecek fungujú. Iba obmedzili počet ludi