Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@sara2 ahoj neviem ako to tam.je teraz ale chodila som tam roky ako dieta,nasi ma tam odviezli a bolo tam super super super,skola,procedury,zabava,program,krasna priroda bola som tam asi 10 krat na nesiac aj tyzden.a vymysleli sme basnicku je to pravda je to tak Lucivna je koncentrak 😀 myslim ze teraz tam bude este lepsie. 😉
ahojte, je tu niekto kto byval na druhom poschodi, ako sa cvici???? ako vyzera dvojlozkova izba bez obyvacky? nejake foto by sa nenaslo?
ideme od 7.8. ide niekto v nasom termine???
mamicky, nemate ist niekto koncom oktobra do Lucivnej? trochu sa bojim pocasia....
a ked je dcera skolacka uz....musim si vycerpat dovolenku? neda sa PN?
@mila23 jasne. Ak neprší tak sa dajú požičať lopty na futbal, volejbal a basketball, ping pong, bicykle a kolobežky ale tie sú už také dosť opotrebované takže je lepšie si priniesť svoje. Keď prší tak sa dá ísť do herne od 13.00 do 15.00 a od 16.do 19.00 alebo od 8.00 do 12.00 je škôlka. V herni sú gulucky, šmýkačka, hračky, biliard a bývajú tam aj tvorivé dielne vždy o 18.00. Každý deň býva o 13.00 výlet autobusom a 15.15 bývajú aktivity pre deti. Ešte sa dá ísť pohrať do telocvične.
ako je to teraz so stravou doprovodu?! je povinna?! musí mať každý rodič plnu penziu, alebo si môže variť v kuchynke na "dome"?! ďakujem
Dievčatá 20.10 mame nástup do kúpeľov.. Dneska som volala a čakajú na vyjadrenie hygienikom tak neviem ci pôjdeme
no vo stvrtok budem vediet co a ako ak nie prelozime si tremin na januar no vravela mi ze vo stvrtok mama volat uz budu vediet..a kde mas ubytovanie mi topol
@vrabecek my mame javor. takze vo stvrtok? No dobre, dakujem za informaciu. My sme mali ist v aprili - kvoli corone to prelozili na oktober...tak zase prelozime na jar....
mne to prelozenie az tak nevadi, viac by mi vadilo,keby ze ideme a nakoniec vsteko obmedzia a budeme sediet na izbe alebo sa iba prechadzat vonku......
@vrabecek dnes som tam skusala volat ci nahodou nemaju nove info..tak,ze zatial vsteko plati - nic sa nerusi,ale ze nech skusim zavolat este v piatok - ze budu mat uz oficialne nove info
ja sa bojim toho,ze zrusia navstevy a nebudu tam moct byt s nami muz so synom...a ze zrusia vsteky herne a spolocne programy....☹
to uz radsej nech to zrusia celkovo a zmenime si termin na jar
Dievčatá ako to vyzerá teraz máme nástup 20. 10 welnes sauny, fungujú

@piip všzp .