icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

renalka
14. okt 2020

@vrabecek fungujú. Iba obmedzili počet ludi

vrabecek
14. okt 2020

Ďakujem v utorok sme tam tešíme sa

vrabecek
15. okt 2020

@renalka ste tam v lucivnej no ja mam dneska volať

mila23
15. okt 2020

@vrabecek napises potom prosim Ta co si sa dozvedela? dakujem

vrabecek
16. okt 2020

@mila23 ahojky no všetko funguje ako ma len spoločne inhalácii sú zrušené ako aj herňa aj výlety

mila23
16. okt 2020

@vrabecek dakujem za info. Tak ale co tam potom budeme robit cele dni v tomto studenom a uprsanom pocasi? ☹ Sediet na izbe? To mozme aj doma zostat ....a nahodou nevies ci navstevy su povolene ci aj tie zrusili? A neda sa to nejak posunut este? na ine obdobie.....

vrabecek
16. okt 2020

@mila23 fu to neviem myslim ze ano

vrabecek
16. okt 2020

mi si vylety robime aj sami sme tam dobra partia chodime spolu kazdy ro atak chodime sami aj tak na vsetkych vyletoch sme uz boli

mila23
16. okt 2020

@vrabecek aha, no my ideme prvy krat, tak som sa tesila,ze budu vylety a nejaky spolocny program...kedze este neviem co a ako tam

vrabecek
16. okt 2020

mi sme ubytovani v topoli tento rok a nase deti si bravaju kolobezky a jazdia na kolobezkach vy ste odkial mi ideme do zahoria

mila23
16. okt 2020

@vrabecek my sme z BA. kolobezky planujeme zobrat aj my. My budeme byvat v Javore

vrabecek
18. okt 2020

@mila23 a kedy mate nastup teraz mi volala kamaratkaona mala termin 2.11 a ze musi prist skor ze novembrove treniny rusia ze jje pisali mail

mila23
18. okt 2020

@vrabecek my mame termin 28.10. a v piatok som tam volala a nic nevraveli o zmene terminu. Mozno ze im to ludia rusia, tak posuvaju terminy

erikai
18. okt 2020

Zdravím Vás, žiadala z vás prosím niekto vo svojej zdravotnej poisťovni o predĺženie platnosti schváleného návrhu na kúpeľnú liečbu... ?

mila23
19. okt 2020

Zienky, brali ste niektora so sebou aj vacsie dieta ( skolopovinne), ktore nemalo 'narok' na kupelnu liecbu? ze ste ho zobrali iba ako navstevu alebo prihlasili ako samoplatca? Viem,ze su obe moznosti,len by ma zaujimali konkretne skusenosti,ze ktore ste si vybrali a ake to malo vyhody/nevyhody. Dakujem

mila23
21. okt 2020

@vrabecek dnes ste mali ist,vsak? isli ste nakoniec? lebo mne prave volali,ze oddne sneprijimaju novych pacientov - ze nam to rusia

vrabecek
21. okt 2020

@mila23 zdravím áno prišlo sme sme tu mi sme ako posledný co primaly ale všetko sa môže zmeniť človek nikdy, nevie

mila23
21. okt 2020

@vrabecek tak si to tam uzite 😉

vrabecek
21. okt 2020

@mila23 dakujem mozno aj mi pojdeme skor nikdy clovek nevie

ekobaba
21. okt 2020

@erikai Pozdravujem, ja som sa na to pýtala v poisťovni, povedali, že mám normálne napísať žiadosť a uviesť dôvod a že nebude problém.

mila23
21. okt 2020

@ekobaba a o koľko predlžujú platnosť? O nejaké 2-3 mesiace alebo na další rok? Dnes som skúšala volat do poisťovne, ale stále mali plno

martinamatka5
Autor odpoveď zmazal
martinamatka5
3. jan 2021

Pozdravujem.Neviete,ako to bude s kupelami teraz v zime?Da sa pocitat,ze by sme sa dostali v zimnych mesiacoch?My sme zvykli chodit vo februari a zima nam velmi pomahala na astmu aj imunitu.Dakujem🙂

marianna275
3. jan 2021

@martinamatka5 momentalne su zrejme zatvorene 🤔

barbiers
3. jan 2021

@martinamatka5 od toho 7.11. maju zatvorené a prerabaju. Jedlička je zrušená úplne, tam ma byt prijímacia kancelária. Limba sa tiež prerába a majú väčšinu z nej prerobiť na apartmány. Ostatne asi len jedno poschodie. Ze istá časť kúpeľných domov ma ísť na komerčné účely. Keď sme tam boli v tom poslednom termíne oktober/november, ešte nikto nevedel ktoré a ani kedy budú znovu otvárať. Väčšinu zamestnancov vtedy i prepustili. Niektorí zamestnanci spomínali, ze znovu otvoria možno od januára, iní, že možno začnú až po veľkej noci.

vrabecek
3. jan 2021

@barbiers odchádzali sme ako posledný kúpele sa ptetabyju vo veľkom smrek tým budú apartmány na limbe apartmány topoľ ostáva ako bol to než všetko otvoria nik nevie

barbiers
3. jan 2021

@vrabecek však aj my sme odchádzali poslední... S referentkou som rozprávala ešte dva dni pred odchodom, a vravela mi, že ešte presne nevie, kde budú kúpeľni hostia a kde komerční.... Len by som doplnila: Topoľ sa maľuje, limba asi jedno poschodie ostanú deti bez doprovodu, zvyšok apartmány, jedálne by mali zostať ako boli.

martinamatka5
4. jan 2021

Dakujem velmi pekne.No,vyzera to nadejne az na jar,asi...drzte sa,budte zdravucki...🙂

aniellik3
7. jan 2021

Ahojte, dávam pre info, deťom vyprší platnosť kup.navrhu vo februári a písala som teda do poisťovne Union či predlžujú platnosti po podaní žiadosti a žiaľ nie, len podať nový návrh. A z lucivnej mi odpísali, že vedia o dôvere, že tam môžu podávať žiadosti na predĺženie po skončení krízovej situácie. A nevedia este, kedy kúpele otvoria.

zaba87
20. jan 2021

Ahojte, prosím Vás, nás imunoalergolog nám odporučil kúpele bud Lučivná alebo Horný Smokovec. Dieťa má 10 rokov, ale odmieta ísť sám. Boli ste aj s takýmito väčšími deťmi ako doprovod? Ďakujem.