Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ďakujem v utorok sme tam tešíme sa
mi si vylety robime aj sami sme tam dobra partia chodime spolu kazdy ro atak chodime sami aj tak na vsetkych vyletoch sme uz boli
mi sme ubytovani v topoli tento rok a nase deti si bravaju kolobezky a jazdia na kolobezkach vy ste odkial mi ideme do zahoria
Zdravím Vás, žiadala z vás prosím niekto vo svojej zdravotnej poisťovni o predĺženie platnosti schváleného návrhu na kúpeľnú liečbu... ?
Zienky, brali ste niektora so sebou aj vacsie dieta ( skolopovinne), ktore nemalo 'narok' na kupelnu liecbu? ze ste ho zobrali iba ako navstevu alebo prihlasili ako samoplatca? Viem,ze su obe moznosti,len by ma zaujimali konkretne skusenosti,ze ktore ste si vybrali a ake to malo vyhody/nevyhody. Dakujem
Pozdravujem.Neviete,ako to bude s kupelami teraz v zime?Da sa pocitat,ze by sme sa dostali v zimnych mesiacoch?My sme zvykli chodit vo februari a zima nam velmi pomahala na astmu aj imunitu.Dakujem🙂
@martinamatka5 momentalne su zrejme zatvorene 🤔
@martinamatka5 od toho 7.11. maju zatvorené a prerabaju. Jedlička je zrušená úplne, tam ma byt prijímacia kancelária. Limba sa tiež prerába a majú väčšinu z nej prerobiť na apartmány. Ostatne asi len jedno poschodie. Ze istá časť kúpeľných domov ma ísť na komerčné účely. Keď sme tam boli v tom poslednom termíne oktober/november, ešte nikto nevedel ktoré a ani kedy budú znovu otvárať. Väčšinu zamestnancov vtedy i prepustili. Niektorí zamestnanci spomínali, ze znovu otvoria možno od januára, iní, že možno začnú až po veľkej noci.
@vrabecek však aj my sme odchádzali poslední... S referentkou som rozprávala ešte dva dni pred odchodom, a vravela mi, že ešte presne nevie, kde budú kúpeľni hostia a kde komerční.... Len by som doplnila: Topoľ sa maľuje, limba asi jedno poschodie ostanú deti bez doprovodu, zvyšok apartmány, jedálne by mali zostať ako boli.
Dakujem velmi pekne.No,vyzera to nadejne az na jar,asi...drzte sa,budte zdravucki...🙂
Ahojte, dávam pre info, deťom vyprší platnosť kup.navrhu vo februári a písala som teda do poisťovne Union či predlžujú platnosti po podaní žiadosti a žiaľ nie, len podať nový návrh. A z lucivnej mi odpísali, že vedia o dôvere, že tam môžu podávať žiadosti na predĺženie po skončení krízovej situácie. A nevedia este, kedy kúpele otvoria.
Ahojte, prosím Vás, nás imunoalergolog nám odporučil kúpele bud Lučivná alebo Horný Smokovec. Dieťa má 10 rokov, ale odmieta ísť sám. Boli ste aj s takýmito väčšími deťmi ako doprovod? Ďakujem.

@vrabecek fungujú. Iba obmedzili počet ludi