icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

misinka26
11. máj 2021

@barbiers Ja mám rezervovaný na polovičku júla... ale samá Lukačková mi povedala, že sa uvidí akoto tento rok bude... takže musíme čakať kým ich otvoria...

barbiers
11. máj 2021

@misinka26 no my sme mali priebezne rezervaciu na máj.... s tým, že vo februari bolo, že otvoria v aprili, v marci bolo, že otvoria v máji, a teraz koncom aprila naposledy bolo, že otvoria v juni, no mesiac dopredu že dávajú vedieť, tak už to asi ani na ten jún realne nie je...

lucka8491
12. máj 2021

@barbiers my sme minuly rok dostali pozvanku na 1.6. nejak 20.5. takze este je realna sanca 🙂

lucka8491
12. máj 2021

@misinka26 ako mate prosim rezervovany termin? Lebo tiez cakame kedy sa otvoria kupele a komunikovala som s pani Lukackovou ale sama este nevie ako to presne bude a chceli by sme ist tiez v lete nakolko uz mame skolopovinneho syna

vrabecek
12. máj 2021

@lucka8491 ja si mylsim ze tento rok to nebude tiez rozmylsame ci mame ist asi to nechame na buduci rok

zaba87
14. máj 2021

Ahojte. My mame žiadosť od februára. Vtedy nám bolo povedané, že sa otvoria v Apríli. Minule som písala p. Lukacovej a zatiaľ sa mi nikto neozval.

katkakam
18. máj 2021

ahojte. dostali sme termín na 3.6.2021 do limby. 3 postelova s obyvackou. neviete ci je to to nove ubytovanie?

aniellik3
18. máj 2021

@katkakam asi nové, keďže v limbe neboli apartmány, poštou? Či volali? Mali ste aj dopredu rezerváciu?

barbiers
18. máj 2021

@katkakam určite nové, teda prerobené, limba bola ešte minulý rok pre deti bez sprievodu.

aniellik3
18. máj 2021

Stačí si pozrieť cenník, skresali už len na limbu a topoľ.....ktovie čo je s ostatnými liečebnými domami, možno ich prenajímajú samoplatcom či turistom

katkakam
18. máj 2021

ano, mali sme rezervaciu, od januara myslím.

lucka8491
18. máj 2021

@katkakam ahoj dostali ste termin postou alebo mailom?/telefonicky?

katkakam
19. máj 2021

@lucka8491 telefonicky

lucka8491
22. máj 2021

@katkakam dakujem.my by sme chceli augustovy termin ale neviem ci je to realne.muz si nevie ani dovolenku nahlasit lebo nevieme kedy budu pridelovat terminy

majkan24
23. máj 2021

Ahojte. Nastupujeme s dcerkou na pobyt do Lucivnej 1.6. Ideme prvykrat. Nemate tiez niekto tento termin nastupu? Tesime sa, pocula aj citala som len same chvaly.

alibabaa
24. máj 2021

@barbiers terminy uz su do konca augusta vraj obsadene, a vraj sa da ist uz aj doprovod na kupelny poukaz... tak som veeelmi zvedava co je tam nove a ako to vyriesili s dospelackymi procedurami....

majkan24
24. máj 2021

@katkakam ahoj. My ideme tiez do Limby, od 1. 6., prvykrat, tak sa v tom vsetkom snazim este zorientovat :D Prekladali sme to uz od septembra, tak toto je uz vraj posledny mozny termin pre nas. Vy ste tam uz predtym boli?

barbiers
24. máj 2021

@alibabaa ja som bola už minulý rok ako pacient, procedúry som mala s deťmi, ale to bol ten posledný termín pred tým ako zavreli kúpele, tak to bolo i v takom režime už... Som zvedavá ako to bude teraz. Prijímacia kancelária je tiež v Limbe, tak asi aj lekári. Strava v Borievke, ešte nevedeli či švédske stoly, ako im hygiena dovolí.

barbiers
24. máj 2021

@majkan24 limba je teraz novo prerobena.

majkan24
24. máj 2021

@barbiers super, len ma strasili kamosky, jedna ze nefungoval bazen, druha zase ze fitko bolo vzdy zavrete :( Tak som z toho bola trosku smutna. Clovek sa tesi, ze ked doma nema cas na seba, tak snad aspon tam by sa trosku rozhybal :D Vraj kym su deti v skole, tak mas cas... tak asi len fotit budem, aj sa nieco naucim snad za 3 tyzdne :D

majkan24
24. máj 2021

@barbiers a mozem sa spytat s akou diagnozou si tam bola? Tiez som nad tym rozmyslala, ze mne uz jeden poukaz kvoli vysunutym platnickam prepadol, lebo nikdy nebol spravny cas na to aby som isla, ale mam aj s imunitou problemy, tak mozno nabuduce ak malej este narvhnu, by som aj ja vyskusala si podat

barbiers
24. máj 2021

@majkan24 fitko nefungovalo kvôli korone a ani vnútorná herňa... Bazén a sauny áno... Bolo vždy jedna sauna jedna rodina, bazén tiež asi max dve rodiny. Takže uvidíme, čo bude môcť byť teraz otvorené.

majkan24
24. máj 2021

@barbiers tak potom podam hlasenie, ze co vsetko funguje :D Vy uz mate termin?

barbiers
24. máj 2021

@majkan24 a ešte neviem ako to bude s procedúrami, my sme v tom poslednom termíne už chodili počas školy na procedúry, ale učiteľky boli veľmi milé a bola možnosť i doučovania. keď budu deti chodiť počas školy na procedúry, veľa času pre seba mat nebudete, lebo sprievod ich vodí na procedúry.

barbiers
24. máj 2021

@majkan24 áno. Ako náhrada ideme, ak sa nič nezmení od 2.6.

majkan24
24. máj 2021

@barbiers tak sa tam uvidime 🙂 Tesim sa 🙂

alibabaa
25. máj 2021

@barbiers a ake procedury si mala?

barbiers
25. máj 2021

@alibabaa to isté, čo deti, plus magnet. Cvice ie so mala mat osobitne, ale spojili to spolu, kvôli tomu, že nás bolo už veľmi málo. Teda: klimatoterapia, inhalácia(iba individuálne, skupinová nebola kvôli korone), sauna raz za týždeň, bazén raz za týždeň, floating raz za tyzden, cvičenie indivindi, magnet

alibabaa
27. máj 2021

@barbiers dakujem

lucka8491
2. jún 2021

Ahojte tie ktore ste prave v kupeloch.ako to tam vyzera ? 🙂