icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

lucka8491
2. jún 2021

Ma tu niekto uz termin na august/september?

majkan24
2. jún 2021

@lucka8491 ahoj. My sme tu od vcera. Ubytovani sme v Limbe. Tu je aj lekarka. Procedury su v Smreku a wellness v Lekne. Je tu fajn, len dost zima na izbach, spali sme naobliekane😁😁😁 Ale uz by sa asi malo oteplit. Jedlo fajn, da sa uz od stvrtka vyberat z 3 jedal na obed aj na veceru. Vsetci su tu mili, zlati, poradia, pomozu. Rano sme v parku stretli jelenicu😁 Ak chces nieco konkretne, kludne sa pytaj😊 Mozes aj cez spravu.

suzka
2. jún 2021

@majkan24 a mozete sa pohybovat po celom areale ?

majkan24
2. jún 2021

@suzka ano😊

danka281
2. jún 2021

@majkan24 ahoj a sú tam aj deti bez sprievodu?

katkakam
2. jún 2021

@majkan24 my nastup zajtra.tiez mame limbu 3post.+ obyvacka.co znamena zima ma izbe?mame si zobrat ohrievac?minuly rok kurili cely jun

barbiers
2. jún 2021

Deti bez sprievodu nie. A dnes kurili. Ale treba si brat uteráky, už nie sú na izbách ako minulý rok.

katkakam
2. jún 2021

@barbiers dakujem aj za dolezitu info o uterakoch

majkan24
3. jún 2021

@katkakam bolo to uplne nove este, takze vsetko povypinane, prvy den ked sme zapli radiatory, trvalo to do druheho dna, kym sa vykurilo v izbe😁

majkan24
3. jún 2021

@danka281 my sme uz skoncili na izbe v izolacii kvoli teplote, takze sme boli iba raz na procedurach a tam som zatial videla vsetky deti iba s rodicmi, aj v jedalni iba rodinky s detickami, takze neviem.

lucka8491
3. jún 2021

@majkan24 a ako sa ppstupuje teraz? Budu vam robit test alebo ako to bude?

majkan24
3. jún 2021

@lucka8491 hned jej dr robila test, bol ok, takze asi prechladnutie🤷‍♀️ Sme na izbe, ale mi je to luto, lebo sa ma od soboty pokazit pocasie, no co uz😕

evickamacicka
8. jún 2021

@majkan24 dobrý deň, my ideme v polke júla, prosím vás o nejaké bližšie info ako je to teraz s procedúrami, ako funguje strava, aké majú deti aktivity, aké je ubytko. Boli sme po minulé roky ale teraz je to dosť zmenené. Dakujem

majkan24
8. jún 2021

@evickamacicka no, napisem vsetko co viem, len zial, my sme hned na druhy den po prichode skoncili v izolacii 🙄 Uz tyzden ma mala teplotu, tak sme stihli iba raz procedury😕 Strava je odo dneska formou svedskych stolov. Ubytovanie si zajednate s p. Lukackovou podla toho, ake potrebujete. My sme v Limbe na 4-postelovej izbe s vlastnou kupelnou. Je tu k dispozicii komplet vybavena spolocna kuchynka a aj pracka, takze si nemusite balit zbytovne vela pradla. Na izbe je chladnicka a rychlovarna konvica, pohare, rozkladaci susiak na pradlo, TV. Co sa tyka procedur, tak funguju cvicenia, individualne inhalacie, preplachy, sauna, bazen, magnetoterapia a bioptron. Tolko viem, mozno ostatne maminy by vedeli napisat aj viac😊

alla001
13. jún 2021

Maminky ktoré chodievame s detičkami do kúpeľov chcem sa spýtať mám 4 ročnú dcérku ktorá má odporúčané kúpele a ročnú dcérku. Neviem si predstaviť že by 4 ročná išla sama môžeme ísť s ňou aj s tou ročnou dcérou? Ako je to zo ZP ? Iba do 3 rokov schvaľujú sprievodcu? Máme konkrétne zp dôvera

beatuky
13. jún 2021

Ahojte máme ísť do Lucivnej no neviem čo si vybrat poraďte borievky či niečo iné chceme mať sami wc kúpeľňu na izbe chceme byť sami idem tam zo synom ... A ešte tie ktoré fajčíte dá sa tam fajčiť a do kedy môžem ísť poslednú cigu zapáliť ? Juj som v strese prví krát tam máme ísť ďakujem za odpovede vopred

zaba87
14. jún 2021

Dievčatá, prosím Vás, máte skúsenosť. Pracujem, ale idem so synom ako sprievod samoplatca. Ako to riešite Vy, beriete si dovolenku alebo OČR? OČR je potom na celý pobyt v kúpeľoch? Striedanie s nikým iným nie je možný. Ďakujem za všetky rady a skúsenosti.

mila23
14. jún 2021

@zaba87 OCR sa na skolopovinne deti neda uplatnit - na skolkarov tusim ano.

misinka26
14. jún 2021

@zaba87 Ahoj, no jedine dovolenka alebo homeoffice... my chodíme na 28 dní a striedame sa teda celá rodina. OČR sa nedá... ale viem, že niektorým dr dala PN ...

misinka26
14. jún 2021

@beatuky Ahoj, tak potom jedine smrek, topoľ - doplatok je v sezóne myslím 20 € na noc ... izby sa ale bookujú veľmi dopredu aj pol roka ... ja som bola 2 x v smeru, 1 x v topoli a 1 x v limbe a poviem, že Limba aj keď sú sprchy na chodbe bola top lebo tam sú spoločenské miestnosti a decká sa vyhrali a my dospelí pokecali 🙂 fajčiarne sú na každom rohu takže to nemaj stres... ak máš otázky pýtaj sa 🙂

barbiers
14. jún 2021

@alla001 sprievodca sa dava už pri návrhu na kl, a schvaľuje poisťovňa určite do 6 rokov, potom podľa stavu dieťaťa, či máte od odborníka odporúčanie. Deti do troch rokov kúpele nemajú schválene, poisťovňa neschváli... Sám malý na procedúry nemôže, musíte dieťa všade sprevádzať, môžete so sebou brat i drobca ročného, jeho stačí iba ako návštevu nahlásiť, ak nechcete pre neho stravu, tak je bezplatne do troch rokov. Kam drobce nemôžu je sauna, vírivka a floating.

barbiers
14. jún 2021

@beatuky liečebné domy fungujú iba limba a topoľ. V topoli sú všetky izby s WC a sprchou na izbe, jedna rodina jedna izba ci apartmán...
Na Limbe su len na treťom poschodí spoločne sprchy, ale WC na izbe. Prvé a druhé poschodie sú kompletky i WC i sprchový kút... Termíny už počítajte až jeseň

lucka8491
15. jún 2021

@barbiers ja sa snazim dopracovat k terminu uz od februara a stale nam nechcu dat termin.ze davaju az mesiac pred nastupom 🙈

barbiers
15. jún 2021

@lucka8491 a vraveli ste pani Lukackovej, kedy by ste chceli? Ona si to zvykne poznačit, ak je to možné, tak sa snaží i tak dat termíny približne...

lucka8491
16. jún 2021

@barbiers ano pisala som si s nou uz od marca chceli sme bud jul alebo august ale bezuspesne tak uvidime

barbiers
17. jún 2021

@lucka8491 no lebo zrušili veľa liečebných domov, zostala limba a topoľ... Ale ze od júla spúšťajú hotelovú časť (este kooopec toho nedorobeneho)...

beatuky
18. jún 2021

@barbiers ďakujem za info

jaandrejka
7. júl 2021

Maminky ktoré ste momentálne v kúpeľoch, ako to tam prosím prebieha čo sa korony týka. Viem, že animácie fungujú na vzduchu ako pred pandémiou, ale ako to je so stravovaním a skupinovými cvičeniami (inhalácie, preplachy, telocvik, sauna, bazén). Fungujú bez obmedzení, alebo je všetko iba individuálne? Stravovanie sú už švédske stoly? Alebo nosia stále na stôl? Rúška sa nosia v interiéroch? Škôlka funguje? Ihriská, trampolíny, vonkajšie kúpanie je sprístupnené? Návštevy môžu chodiť či teraz nie? Ďakujem!

misinka20
14. júl 2021

@sara2 Ahojte, je niekto teraz v lucivnej? My nastupujeme v pondelok...

monikka22
14. júl 2021

žienky viete mi prosím poradiť mala ma 3 roky koli častým zapalom priedusiek chodime do srobaroveho ale zvazujem zmenu tie co to viete porovnat ktore su naj srobarov horny lucivna ci stos??