icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

maros29
17. júl 2021

@misinka20 Ahoj, odvcera sme tu. Kludne sa pytaj, ak potrebujes.

alla001
17. júl 2021

@maros29 A môžem sa ešte spýtať my ideme prvý krát tak vôbec neviem ako to funguje. Keď tam prídeme budú jej aj robiť nejaké odbery a vyšetrenia? Alebo ako to funguje ? Vôbec neviem preto sa pýtam. A aký je teraz režim? Myslím čo sa covidovych opatrení týka ?

maros29
18. júl 2021

@alla001 Pri prichode deti len odvazili, odmerali a popocuvali fonendoskopom, inak nic.Rezim tu nie je ziadny, aj ked oficialne v interieri by sa mali nosit ruska, ale nikto to nedodrziava. Este pri prichode sa ludia snazia (v prijimacej kancelarii a na vstupnom vysetreni), ale potom uz na to kaslu. Aj v cakarni na procedury boli vsetci bez rusok.

ivana82
4. aug 2021

Prosím vás, nie je niekto z Vás ubytovaný v Limbe 3. Mohli by ste mi poskytnúť nejaké info o vybavenosti izieb? Zajtra máme nástup,tak nech ešte dobalim 😊 ďakujem

alla001
5. aug 2021

@ivana82 aj my ideme od 23. 8 doLimba 3 tiež by ma zaujímalo vybavenie ako to tam je ... Ak nikto nenapíše potom mi prosím napíšte keď tam dorazite

misinka20
5. aug 2021

@ivan
@alla001 Ahoj, Limba 3 daj, síce bez kúpeľne ale wc a umývadlo je na izbe...kúpeľne čisté a dostatok...my sme tu už 5 rokov takže spokojnosť...aj chceš tak Ip...

ivana82
7. aug 2021

@alla001 no sme tu, ale veľmi spokojní nie sme. Máme skrine po Limbakoch,ktorí chodili bez sprievodu. Oproti tomu,čo sme tu boli vlani a predvlani,tak je to oveľa horšie. Stravuje sa v Javori, na výber je celkom fajn. Keby ste chceli vedieť čosi viac,pýtajte sa

alibabaa
7. aug 2021

@ivana82 v javori? A kto sa potom stravuje v borievke?

misinka20
7. aug 2021

@alibabaa v Borievke sa už nestravuje...všetci sa stravujú v javore...
@ivana82 musíš pochopiť, že sa v Lucivnej veľa zmenilo, súkromný majiteľ vlastne už len toleruje kúpeľných, ma to ako bussines... Hovorí sa, že má zmluvu už len na 5 rokov a potom kúpele zaniknu... ale to som len pocula.... nechodíme tam kôli peknému nábytku, ale preto, že sú to jediné takto moderné kúpele pre detičky... My tam chodíme už 5 rokov a vyskusala som všetky druhy ubytovania, aj smrek, ak topoľ, aj javor aj limbu...ale nikdy mi nešlo o ubytovanie ale o pobyt tam lebo môjho syna práve Lučivná dala dokopy...na izbu v podstate chodíš len spat... My máme Union tak sme tam vždy 28 dní a sme stále spokojní...

monikka22
7. aug 2021

@misinka20 prosím ta ako je to s poplatkami za pobyt v lucivnej my sme zatiaľ vždy chodili len do Smokovca

misinka20
7. aug 2021

@monikka22 ake poplatky myslíš?? Ak máš schválený sprievod tak platíš len svoju stravu a zlacnené ubytko, ak už ideš ako ja posledné dva roky ako doprovod neschváleny tak platíš za seba plnú sumu a dieťa je preplácane cez poisťovňu...plus ubytovaci poplatok... Teraz som platila cca 800 e na 28 dní, je to veľa ale keď si to prepočítať, že si tam 28 dní, máš 3 x denne stravu, dieťa 5 x denne, plus izba, plus parkovanie, plus všetky procedúry a všetko čo je v areály tak je to super cena... Ja som platila v Tatrách za víkend pre 2 dospelych a 1 dieťa s raňajkami skoro 300 e...takze tak...

venusa85
7. aug 2021

@sara2 ahoj, ja som bola minulý rok s dcérou prvý raz, jej hradila všetko poisťovňa, mne ako doprovodu časť (máme dôveru). Za ňu som platila iba tie poplatky kúpeľne... A spolu so mnou som zaplatila 416€, neviem už presne (do 420€ určite). Malá mala stravu 5x denne a ja 3x, formou bufetu. Tento rok máme zase schválené, ale ešte nemáme termín, niekedy v septembri máme ísť až to pandémia nestopne.

ivana82
8. aug 2021

@misinka20 nemusíš mi pripomínať,prečo tu chodíme. Viem to veľmi dobre. Som tu s deťmi už tretí rok v poradí a so službami to ide dole vodou. Nábytok som spomenula ako jeden z príkladov. Tiež sme vyskúšali Topoľ, Borievku a teraz sme v Limbe. Toto je najhoršie ubytovanie aké sme tu kedy mali. Myslím si, že ak niekto niečo prevádzkuje má sa starať,inkasuje za to nie malé peniaze a mňa ako platiaceho zákazníka vôbec nemusí zaujímať,že nás tu majiteľ "trpí"...platíme si tu aj sprievod a aj dcéru ako návštevu,teda dosť na to a aj navyše. My sme tu tretí rok,ale teda naposledy.

barbiers
8. aug 2021

@ivana82 a aký je teraz pomer hotelových hostí a kúpeľných hostí? Ešte i od toho sa budu do budúcna zlepšovať či zhoršovať podmienky pre kúpeľných hostí.

ivana82
8. aug 2021

@barbiers to nevieme presne rozlíšiť. Napr. V jedálni to rozlíšiť ide,pretože hoteloví hostia si môžu objednať aj prazenicu, my kúpeľoví by sme si museli doplatiť 7€.

misinka20
8. aug 2021

@ivana82 Nechápem prečo na mňa útočis, tak keď sa ti nepáči budúci rok ostan doma... My pôjdeme aj o rok... Všetci len všetko kritizovať...

ivana82
8. aug 2021

@misinka20 kde som na Teba útočila? Je to môj názor a áno, je kritický. Ja ti Tvoj názor neberiem, príďte pokojne aj o rok a užite si to. Ja ti to neberiem,ale, naopak, doprajem. Nemám potrebu Ťa kritizovať, či útočiť na teba. Svoj názor na zaplatené služby hádam ešte môžem mať. Pekný pobyt

alibabaa
8. aug 2021

@misinka20 a co urobili z borievkovej jedalne? to sa tam tusim pomenilo od septembra minuleho roka snad vsetko ... javor to je ten pri ihrisku? a platiaci teda ti co su "na wellnes pobyte a nie na lieceni" tak ti chodia tiez do javora? ci maju prave tu moznost sa stravovat v povodnych jedalnach?

ivana82
9. aug 2021

@alibabaa K pôvodnému Javoru pristavali este jednu časť na mieste bývalého chodníka a všetci sa teraz stravujú tam. Stoly pre hotelových hostí sú označené reserve. Čo sa stalo s jedálňou v Borievke netuším,ale hoteloví hostia bývajú ubytovaní aj tam.

aduska18
12. aug 2021

Dobrý deň. Ideme do kúpeľov teraz v auguste. Chcela som sa spýtať či pri nástupe vyžadujú AG test,alebo PCR test od sprevadzajucej osoby.ďakujem za odpoveď.

vanok
13. aug 2021

@alla001 druhú dcérku si zoberiete do Lučivnej zdarma ako návštevu, a v pohode sa to dá s oboma zvládnuť

jaandrejka
15. aug 2021

@alibabaa Hotelovi hostia maju v cene len ranajky, ale niektorym sa podarilo vybavit polpenziu.Inak sa hotelovi hostia dostanh vsade okrem procedur,teda aj bazeny,wellness a aktivity organizovane 3x denne pani ucitelkami ci do herne.Je to riadne premiesane.

jaandrejka
15. aug 2021

@barbiers Myslim, ze to moze byt pol na pol, kupelni boli ubytovani Topol a Limba, hotelovi Borievka a Smrek. Vraj by sa uz mali otvarat aj dalsie kupelne domy, ale neviem ci pre kupele alebo hotel.

lulianna
17. aug 2021

Ahojte. Prosím býva niekto v Limbe v 3 postelovej izbe bez obyvacky? mohli by ste mi poslat foto do správy? akosi si to neviem predstaviť, čo mi povedali. Je tam aj nejaky stôl? Dakujem velmi pekne.

vanok
17. aug 2021

@barbiers od 16.8.2021 zhoršenie stravy - oddelili hotelových a kúpeľných hostí a všetkého je málo, ani káva k raňajkám, dlhé čakanie a kým prídete na rad, obľúbené detské jedlá už nie sú a nedoložia (napr. dnes kuracie nugetky), väčšina detí mala smolu a neušli sa im, aktuálne sú kúpeľní aj v Javore a vo Vile Breze

ewada
22. aug 2021

Ahojte, v piatok nastupujeme do kúpeľov. Prosím Vás, dá sa ešte kúpať vo vonkajšom bazéne? Je v kúpeľoch teraz veľa ľudí kúpele + hotel? Dakujem

ivana82
23. aug 2021

@ewada Včera sa ľudia (aj manzel s deťmi) kúpali vo vonkajšom bazéne,ak to počasie dovoluje, tak ich otvoria. Hotelových hostí je najviac vidieť od štvrtku/piatku do nedelneho obeda, tradičné víkendové pobyty.

ewada
23. aug 2021

@ivana82 vďaka za info

evina2
7. sep 2021

Ahojte. Prosím vás ako to je teraz v kúpeľoch Lučivná? Pri príchode musíme mat aj testy? A boli ste niekto ubytovaný v Topli v suteréne? Je tam veľa schodov? A ako to je na izbe? Ďakujem veľmi pekne.

evina2
Autor odpoveď zmazal