Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@alla001 Pri prichode deti len odvazili, odmerali a popocuvali fonendoskopom, inak nic.Rezim tu nie je ziadny, aj ked oficialne v interieri by sa mali nosit ruska, ale nikto to nedodrziava. Este pri prichode sa ludia snazia (v prijimacej kancelarii a na vstupnom vysetreni), ale potom uz na to kaslu. Aj v cakarni na procedury boli vsetci bez rusok.
Prosím vás, nie je niekto z Vás ubytovaný v Limbe 3. Mohli by ste mi poskytnúť nejaké info o vybavenosti izieb? Zajtra máme nástup,tak nech ešte dobalim 😊 ďakujem
@alibabaa v Borievke sa už nestravuje...všetci sa stravujú v javore...
@ivana82 musíš pochopiť, že sa v Lucivnej veľa zmenilo, súkromný majiteľ vlastne už len toleruje kúpeľných, ma to ako bussines... Hovorí sa, že má zmluvu už len na 5 rokov a potom kúpele zaniknu... ale to som len pocula.... nechodíme tam kôli peknému nábytku, ale preto, že sú to jediné takto moderné kúpele pre detičky... My tam chodíme už 5 rokov a vyskusala som všetky druhy ubytovania, aj smrek, ak topoľ, aj javor aj limbu...ale nikdy mi nešlo o ubytovanie ale o pobyt tam lebo môjho syna práve Lučivná dala dokopy...na izbu v podstate chodíš len spat... My máme Union tak sme tam vždy 28 dní a sme stále spokojní...
@monikka22 ake poplatky myslíš?? Ak máš schválený sprievod tak platíš len svoju stravu a zlacnené ubytko, ak už ideš ako ja posledné dva roky ako doprovod neschváleny tak platíš za seba plnú sumu a dieťa je preplácane cez poisťovňu...plus ubytovaci poplatok... Teraz som platila cca 800 e na 28 dní, je to veľa ale keď si to prepočítať, že si tam 28 dní, máš 3 x denne stravu, dieťa 5 x denne, plus izba, plus parkovanie, plus všetky procedúry a všetko čo je v areály tak je to super cena... Ja som platila v Tatrách za víkend pre 2 dospelych a 1 dieťa s raňajkami skoro 300 e...takze tak...
@sara2 ahoj, ja som bola minulý rok s dcérou prvý raz, jej hradila všetko poisťovňa, mne ako doprovodu časť (máme dôveru). Za ňu som platila iba tie poplatky kúpeľne... A spolu so mnou som zaplatila 416€, neviem už presne (do 420€ určite). Malá mala stravu 5x denne a ja 3x, formou bufetu. Tento rok máme zase schválené, ale ešte nemáme termín, niekedy v septembri máme ísť až to pandémia nestopne.
@misinka20 nemusíš mi pripomínať,prečo tu chodíme. Viem to veľmi dobre. Som tu s deťmi už tretí rok v poradí a so službami to ide dole vodou. Nábytok som spomenula ako jeden z príkladov. Tiež sme vyskúšali Topoľ, Borievku a teraz sme v Limbe. Toto je najhoršie ubytovanie aké sme tu kedy mali. Myslím si, že ak niekto niečo prevádzkuje má sa starať,inkasuje za to nie malé peniaze a mňa ako platiaceho zákazníka vôbec nemusí zaujímať,že nás tu majiteľ "trpí"...platíme si tu aj sprievod a aj dcéru ako návštevu,teda dosť na to a aj navyše. My sme tu tretí rok,ale teda naposledy.
@misinka20 kde som na Teba útočila? Je to môj názor a áno, je kritický. Ja ti Tvoj názor neberiem, príďte pokojne aj o rok a užite si to. Ja ti to neberiem,ale, naopak, doprajem. Nemám potrebu Ťa kritizovať, či útočiť na teba. Svoj názor na zaplatené služby hádam ešte môžem mať. Pekný pobyt
@misinka20 a co urobili z borievkovej jedalne? to sa tam tusim pomenilo od septembra minuleho roka snad vsetko ... javor to je ten pri ihrisku? a platiaci teda ti co su "na wellnes pobyte a nie na lieceni" tak ti chodia tiez do javora? ci maju prave tu moznost sa stravovat v povodnych jedalnach?
Dobrý deň. Ideme do kúpeľov teraz v auguste. Chcela som sa spýtať či pri nástupe vyžadujú AG test,alebo PCR test od sprevadzajucej osoby.ďakujem za odpoveď.
@alibabaa Hotelovi hostia maju v cene len ranajky, ale niektorym sa podarilo vybavit polpenziu.Inak sa hotelovi hostia dostanh vsade okrem procedur,teda aj bazeny,wellness a aktivity organizovane 3x denne pani ucitelkami ci do herne.Je to riadne premiesane.
@barbiers Myslim, ze to moze byt pol na pol, kupelni boli ubytovani Topol a Limba, hotelovi Borievka a Smrek. Vraj by sa uz mali otvarat aj dalsie kupelne domy, ale neviem ci pre kupele alebo hotel.
Ahojte. Prosím býva niekto v Limbe v 3 postelovej izbe bez obyvacky? mohli by ste mi poslat foto do správy? akosi si to neviem predstaviť, čo mi povedali. Je tam aj nejaky stôl? Dakujem velmi pekne.
@barbiers od 16.8.2021 zhoršenie stravy - oddelili hotelových a kúpeľných hostí a všetkého je málo, ani káva k raňajkám, dlhé čakanie a kým prídete na rad, obľúbené detské jedlá už nie sú a nedoložia (napr. dnes kuracie nugetky), väčšina detí mala smolu a neušli sa im, aktuálne sú kúpeľní aj v Javore a vo Vile Breze
Ahojte, v piatok nastupujeme do kúpeľov. Prosím Vás, dá sa ešte kúpať vo vonkajšom bazéne? Je v kúpeľoch teraz veľa ľudí kúpele + hotel? Dakujem
Ahojte. Prosím vás ako to je teraz v kúpeľoch Lučivná? Pri príchode musíme mat aj testy? A boli ste niekto ubytovaný v Topli v suteréne? Je tam veľa schodov? A ako to je na izbe? Ďakujem veľmi pekne.

@misinka20 Ahoj, odvcera sme tu. Kludne sa pytaj, ak potrebujes.