icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

evina2
7. sep 2021

@ewada dobrý deň. Prosím vás pri nástupe pýtali od vás testy? Ďakujem.

evina2
7. sep 2021

@majkan24 prosím vás potrebovali ste pri príchode test? Keď som volala s pani Lukačkovou tak mi nič o tom nepovedala. Ďakujem.

ewada
7. sep 2021

@evina2 pri príchode sa nás len opýtali či sme očkovaní alebo či máme Ag test. No nechceli to vidieť.

evina2
7. sep 2021

@ewada ďakujem. Takze ste ho mali áno? A boli ste už v Topli? A neviete či by manželovi vedeli dat PN keď pôjde ako doprovod?

majkan24
8. sep 2021

@evina2 neviem aké sú teraz pravidlá, ja som test potrebovala, ale to bolo ešte 1. 6. 🙂 Zavolajte jej radšej a spýtajte sa, možno sa to zmenilo odvtedy.

majkan24
8. sep 2021

@evina2 dieťa do 6 rokov, alebo do nástupu do 1.ročníka ZŠ má len nárok na doprovod, prípadne ak to máte tak indikované lekárom, či detským psychiatrom, že je doprovod nutný, tak v pohode lekárka vypíše PN na doprovod. Veľa ľudí to riešilo dovolenkou, prípadne sa striedali rodičia po týždňoch.

evina2
8. sep 2021

@majkan24 no my ideme obaja rodičia s dvomi deťmi. Jeden rodič je schválený a druhý nie. A jedno dieťa má 5 rokov. Takze to by asi išlo však? A je asi jedno ktorý s rodičov bude ako schválený doprovod. Dobre to chápem? Ďakujem

evina2
8. sep 2021

@majkan24 a ešte má napadlo. Prosím vás dali Vám vedieť nástup telefonicky? Ak áno tak Vám prišla ešte aj domov pozvánka a navratka ako to niekedy bývalo? Ďakujem veľmi pekne.

majkan24
9. sep 2021

Jasne, v tom pripade moze rodic byt ako doprovod pre dieta 🙂 A ano, najskor sme si upresnili a odobrili termin telefonicky a nasledne poslali vsetky papiere postou, ale kedze sa nam termin posuval, tak potom tusim uz iba mailom poslali, lebo to bolo tak narychlo ten novy termin 🙂

evina2
9. sep 2021

@majkan24 ďakujem Vám veľmi pekne. Ste zlatá. A ešte prosím vás vypísali by PN manželovi na to 5 ročné dieťa? ☺️

petrik_katka
9. sep 2021

Ahojte, prosím Vás vypíšu mi v kúpeloch aj OČR-ku alebo len PN-ku? zamestnávateľ nechce počuť o PN, preto sa pýtam, že by som to vykryla očrkou a dovolenkou. Ďakujem Vám za odpoveď 🙂

majkan24
9. sep 2021

@evina2 urcite ano, 5 rocne ma narok na doprovod, preto nie je problem aby mu vypisali PN nan.

majkan24
9. sep 2021

@petrik_katka to netusim, treba lekarke vysvetlit a uvidite 🙂 Je velmi mila a ustretova, urcite to s vami nejako poriesi k spokojnosti 🙂

petrik_katka
9. sep 2021

@majkan24 Tak skúsim sa jej spýtať, Ďakujem veľmi pekne 🙂

petrik_katka
9. sep 2021

@majkan24 Ďakujem 🙂

petrik_katka
9. sep 2021

Ahojte, ešte jedna otázka, nastupujeme budúci týždeň, je tu niekto kto má nástup tiež v podobný termín ako my 🙂

lulianna
9. sep 2021

@petrik_katka Ahoj. My ideme 🙂 teda ja a 2 dievcatá 🙂

petrik_katka
9. sep 2021

@lulianna idete prvý krát? 🙂 my teda hej a mám trošku aj strach , že do čoho ideme 🙂 aké máš veľké kočky, my budeme mať tri roky.

petrik_katka
Autor odpoveď zmazal
petrik_katka
9. sep 2021

@petrik_katka 4 roky 🙂

evina2
10. sep 2021

Prosím vás bol niekto ubytovaný v liečebnom dome TOPOĽ? Ako to tam je? A tak. Ďakujem.

glas
10. sep 2021

Maminy dobrý večer. Tie ktoré sa chystáte s deťmi do Lučivnej, tak momentálne je tu krásne jesenné počasie - ani teplo, ani zima a tak si určite užijete krásne dni v kúpeľoch a v Tatrách.. Tie z Vás ktoré boli v glassatelieri Štôla poznajú môj ateliér a deti vedia vyfúkať vianočnú guľu ,,, ale o tom nechcem.. Oblastná organizácia cestovného ruchu: Vysoké Tatry - Podhorie"" pripravila pre návštevníkov obce Štôla a ich deti, akciu : Pohybom si ma nájdi v Štôle. Je to akcia, taký detský geocashing" kde sa deti prejdú - poučia - zabavia a na konci dostanú sklenenú odmenu. Viac o tom u mňa alebo v TKL a tu na mojom nicku, kde nájdete foto z našich akcií v glassatelieri .. Váš Jaro - sklár

lucka8491
11. sep 2021

Ahojte tento rok pojdeme do kupelov uz zo skolakom.ake tlaciva treba podat v skole ? Mam jedna zo stranky skoly ale vraj musi byt aj nejake z kupelov nemate skusenost?
A este otazocka bol niekto ubytovany v Limbe 7lozkovej izbe? Dakujem

lulianna
11. sep 2021

@lucka8491 Ahoj.Ja tiez som teraz riesila skolacku. S navratkami mi pani Lukačkova poslala tlačivo, ktore jej v skole vypísali a potvrdili/orazili a podpisuje riaditel skoly. Je tam co asi budu preberat. A odovzdat ho mame pri nástupe.

lucka8491
11. sep 2021

@lulianna dakujem.v pondelok budem s nou volat tak sa jej hned spytam dakujem kedy nastupujete?

lulianna
12. sep 2021

@lucka8491 za máličko 🙂 nastupujeme v utorok 14.9. A vy? 🙂

lucka8491
12. sep 2021

@lulianna my az 6.10 tak sa minieme 🙂

evina2
12. sep 2021

@lucka8491 my tiež 6.10. Nastupujeme do Topľa. Do suterénu vraj je tam len pár schodíkov. Lebo ja som ZŤP a mam problém chodíť po schodoch. Neviem vôbec ako to tam vyzerá. Lebo v Topli sme ešte neboli. Vy áno?

evina2
12. sep 2021

my tiež 6.10. Nastupujeme do Topľa. Do suterénu vraj je tam len pár schodíkov. Lebo ja som ZŤP a mam problém chodíť po schodoch. Neviem vôbec ako to tam vyzerá. Lebo v Topli sme ešte neboli. Vy áno?

lucka8491
12. sep 2021

@evina2 nie neboli sme naposledy sme boli v Osike a teraz ideme do Limby tak tiez tk bude pre nas ze uvidime co nas caka.zajtra mam volat nech mi vyrata aj cenu tak som velmi zvedava 🙂