Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Dobrý deň, so synom (3 roky) ideme do kúpeľov Lučivná. Keďže v lete už mali plno pravdepodobne pôjdeme až na jeseň. Mame urobenu rezerváciu do kúpeľného domu Breza. Prosím mamičky, ktoré ste tam boli s detmi v podobnom veku, je tu dobrá voľba? Myslím tu Brezu. Nie je to ďaleko od všetkého? Chceli sme Javor, ale ten už na nás termín nemajú voľný. Ako to tam funguje so školskou? Dá sa tam ísť do bazéna? Syn nemôže mlieko, viem, že sa dá dohodnúť aj takáto strava, ale zaujíma ma vás názor, aká tam je strava, boli ste spokojne? Budem rada za všetky postrehy a rady ako to tam funguje, čo si napr mame určite zobrať so sebou, čo sa tam dá s takymito menšími detičkami robiť atď... Ďakujem
Dobri večer chcem sa opitá ideme do kúpeľoch Lučivna 2krat privi sme boli ubitovany na izbe limba a teraz budeme ubitovany na izbe Topol vie niekto ako tam je ? Ma niekto foto 2 lôžkovej izby ďakujem 😊🙂
@marttina33 Ahoj, Breza je dost mimo procedur, viac pri vlakovej trati, mala vila, ani strava sa tam nepodava, rano nabalis veci, ides na ranajky procedury, obed a na izbu, skolka je len od 10-12, ak nemas procedury, mozes tam dieta dat, ale tito mali maju vtedy procedury. Hlavny je pobyt na cerstvom vzduchu, cize ihriska od Brezy su kusok. Pokial si pamatam na Breze bola kuchynka kde sa dalo aj varit ak by bolo treba, So stravou nepomozem, boli sme pred 3 rokmi a fungovali inak.
@luvis my sme boli v Topoli a to je na začiatku areálu do javora za stravou sme mali ďalej ale o Tom to je-klimatoterapia hneď od rána.skolka je od pol9do 11:45.Na procedúry môžte ísť aj mimo stanoveného času-okrem telesnej tam treba byť presne.
@llela 5minut peši
@lucka8491 už asi áno... týždeň nefungoval...
Ženy súrna rada. 10. mája nastupujeme do kúpeľov. Od októbra dohodnuté ubytovanie v Topoli s kuchynkou. Teraz prišli papiere a tam ubytovanie Smrek s obývacou časťou. Čo to je za izba? Nemáte niektorá fotky? Je to zrekonštruované?
@llela ak to nezmenili tak to boli dve izby, jedna s posteľami a veľkou skriňou a jedna kvázi ako obývačka s gaucom, chladničkou, televízorom a súčasťou bola sprcha z wc... Kuchynka s prackou bola na každom poschodí pre všetky izby spolocna. Dva roky to tam prerabali tak neviem čo pribudlo. Však si zavolaj pani Lukačkovej ona ti povie čo tam všetko je. My ideme tento rok uz 6 x a boli sme snáď vo všetkých typoch ubytovania ale smrek bol topka.
Ahojte mamicky,chcem sa opytat,ci sa da v Lucivnej pocas zimnej sezóny aj lyzovat s dietatkom?Dalo by sa odtial aj pracovať na home office (jeden z rodicov by bol s dietatkom, druhý pracoval..)? Ako je to tam s pokrytim wi-fi ?Dakujem
Ahojte.kto je alebo bol v poslednom case v kupeloch ako je to prosim aktualne s jedlom? Su stale ranajky v Limbe a obed a vecera v Javori? Alebo je to nejak zmenene? Detska herna funguje? Dakujem
@misinka20 dobry den. Termin sme dostali 2.5. Ze niekto vypadol tak nas tam supli. Ideme smrek s obyvackou. Maju izby balkon? Ranajky a ostatne stravovanie su kde prosim? A niekde som citala ze sa tam konaju rozne aktivity pre deti. To je tam niekde vypisane?
Co sa tam da robit ked prsi?
Dobry den. Je teraz niekto v kupeloch? My nastupujeme v pondelok 😀
@zuzka1008 Zdravím, na prízemí majú izby terasu kde sa dá výjsť ostatné izby balkón nemajú. Stravovanie bolo minulý rok spoločné v Javori. Inak všetko Vám pani Lukačková povie pri príchode. Podobný termín ako máte vy sme absolvovali 3 x (od kedy je školák chodíme cez leto). Treba si zobrať oblečenie od zimného až po letné 🙂 my sme chodili na 28 dní, a teda prichádzali sme ešte snežilo a odchádzali sme už bolo skoro leto 🙂 Dôležitov súčasťou liečenia je klimatoterapia, a teda za každého počasia byť čo najviac vonku, odporúčam pršiplášte a čižmy 🙂 Inak sú v kúpeľoch aj herne kde sa dá ísť ak je počasie veľmi nepriaznivé. Kúpele majú pestrý program, ktorý je vždy vyvesený na nástenkách. Užite si pobyt, my ideme
v auguste 🙂
@misinka26 dakujem za odpoved 👍. Zarazilo ma ze máme obe aj dcera aj ja schvaleny pobyt z poistovne a doplacame i tak 370e. To tak je vzdy?
Boli ste spokojna celkovo aj s procedurami? Je nieco co urcite nezabudnut? Prip.da sa tam aj nieco dokupit? Ak tam dcera ochorie lieky nam daju? Ci uplne celu lekarnicku si treba zobrat z domu?
@zuzka1008 My sme bežne kým mal malý scháleny doprovod platili okolo 500 € teraz keď idem ako samoplatca je to skoro 900 €. Lacnejšie to bolo keď sme boli v Limbe ale tá sa teraz prerába. Čím lepšie ubytovanie tým drahšie to je...370 € to je krása na 3 týždne (my chodíme na 4 t) 3 x denne strava, deti 5 x denne, ubytovanie, procedúry v tatrách, za tú sumu si človek ani víkendový pobyt v Tatrách nezaplatí 🙂 Procedúry boli fajn, ide tam hlavne o prostredie a klimatoterapiu to je gro liečenia. Kúpiť maličkosti sa dajú v Bonsaji ale fakt len maličkosti, inak je malý obchod v dedine a potom až vo Svite alebo v Poprade. Ja vždy chodím autom a mám ho tam celý čas, takže sme aj veľa poobede brázdili Tatry. Inak ak tam nebudete mať auto tak kúpele organizujú aj výlety na to sa dopredu treba prihlásiť a chodí sa autobusom priamo z kúpeľov. Lieky si musíte všetky zobrať, žiadne lieky vám tam nedajú (jediné čo dávali je bioptron ( to je taká biolampa keď majú decká soplíky) ani nepredpíše Vám obvodná keď ste tam, treba mať dopredu alebo potom keď tam ochoriete tak vás posielajú na pohotovosť do Svitu, my sme tak boli kôli bolesti ucha. Treba si zobrať klasicky na kašeľ, nádchu, horúčky, hnačky a to čo bežne beriete. Ono je to tak, že ak ochorie dieťa tak klasicky, že sopeľ, kašeľ tak sa vylúčia procedúry, dostáva sa len biolampa a klimatoterapia, ak by už bolo treba atb alebo by to bolo infekčné musí sa prerušiť liečba. ak sa ešte chcete niečo opýtať kľudne IP 🙂
@zuzka1008 nasi chalani ked boli chory nam dali aj lieky dokonca brali aj antibiotika a dali nam.no ak mate schvalene obe kupele tak sa cudujem ze tolko doplacate.nepytala si sa co vsetko preplaca poistovna dospelemu? Nieje to tym, ze ubytovanie si musis za seba zaplatit za izbu a strava a procedury su gratis? Nemam s tymto skusenost tak neviem
@monikka22 ahoj, v Smokovci si kde prosím bola? Vieš porovnať s Lucivnou?
@misinka26 ahoj, mne vŕta v hlave to auto, vi si mam zobrať. My sme veľkí turisti aj s deťmi, neviem aké sú spojenia z Lucivnej do Tatier? Napr do Smokovca je to asi vyše hodiny, však. Trocha sa obávam parkov neho v Tatrách, či mi to stojí za to, alebo budeme fungovať na miestnej doprave

@lucka8491 zdravim. Dnes som tam volala tak mi povedala pani ze funguje Javor Breza Topol a Smrek