icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

zuzka1008
12. máj 2022

@molly991 mne prislo mailom vsetko 5dni pred nastupom

molly991
13. máj 2022

@zuzka1008 aha dakujem ;)

aliaska77
13. máj 2022

@molly991 my ideme tiež od 23.5 a prišli mi papiere dnes

molly991
16. máj 2022

@aliaska77 hmmm...mne stale nic 😓

venusa85
19. máj 2022

Mamičky, po akom čase od schválenia kúpeľov vám prišli papiere na nástup? Nam teraz schválili návrh, či sa dostaneme ešte v lete, či až v jeseň... Vlani nám tiež približne takto schválili,, v kúpeľoch sme boli september /október. Ďakujem

aliaska77
19. máj 2022

@venusa85 nám prišli týždeň pred nastupom

venusa85
19. máj 2022

@aliaska77 to viem, to tak posielajú. Myslela som, kedy od schválenia poisťovňou vám poslali papiere na nástup 🙂

lucka8491
19. máj 2022

@venusa85 ak vam schvalili najlepsie si zavolat a dohodnut nejaky termin ale myslim ze skor ako na september nedaju jedine ze niekto vypadne

zuzka1008
19. máj 2022

@venusa85 ahoj. Ako sa ti pacilo v septembri.oktobri?
My sme teraz v maji. Ale pre buducnost vyberiem urcite iny mesiac..

venusa85
19. máj 2022

@zuzka1008 bolo super, počasie sme mali ešte pekne a kľud . 2 roky dozadu sme boli jul/august. Vtedy bolo veľa detí skolo povinnych, dosť rušno bolo, ihrisko nimi obsadzovane často...

venusa85
19. máj 2022

@lucka8491 asi to tak vyzerá, budem to musieť tak vyriešiť. Aspoň informatívne. Ďakujem

aliaska77
20. máj 2022

@zuzka1008 teraz v maji nie ste spokojni? my ideme od pondelka

luvis
21. máj 2022

@aliaska77 Ahoj, tak my sme boli prelom oktober november, sychravo bez atrakcii, este bez snehu, no nie take smutne, boli sme februar, sneh parada, boli sme maj, super, kolobezky, bicykle, kvetinky lopty.. kazde obdobie ma svoje plus aj minus

zuzka1008
21. máj 2022

@aliaska77 praveze posledny tyzden tu zacala uplna jar. Vsetky alergeny sveta asi 🤦. Mame apartman s terasou. Na ktoru nemozem ani vyjst.lebo vsetko si nanosime do izby.
Ja som totalne k.o. mala tiez. Vsetci tu kaslu. Kychaju.. No proste sezona zacala v plnom prude
Zaciatkom mesiaca ked sme prisli uplna pohoda.

ellita7
21. máj 2022

@llela Dobrý deň chcela by som sa vás spýtať ak ste boli ubytovaní v izbe smrek s obývačkou ako je to s platením za pobyt?Ja idem teraz s 2 synmi na pobyt cez poistovnu oni sú schválení na A a ja tiež A ale nie ako sprievodca ale sama so sebou a prišla mi návratku ze na platbu 655e.A keď som tam volala tak mi povedala p.Lukackova ze teraz sa za pobyt platí.Vuete mi prosím poradiť alebo povedať ako to teda je s tými platbami za ubytovanie.Dakujem

zuzka1008
21. máj 2022

@ellita7 ja som bola presne tak isto zaskocena takou vysokou platbou. Som pacient A a dceea A schvalena tiez . a tiez sme doplacali 400e lebo sme dve. Je to proste izba ktoru si treba priplatit. My teraz byvame smrek s obyvackou izba 105.

ellita7
22. máj 2022

@zuzka1008 aj my máme ísť na izbu smrek s obývačkou, ako prosím vyzerá ta izba, nieje to malinke?A ako je v kúpeľoch ak sa smiem spýtať?Ďakujem

llela
22. máj 2022

@ellita7 ahoj, my sme este s dcérkou tu. S platbou vôbec neviem ako je, ja som ako schvaleny sprievod a platili sme cca 765 eur.

ellita7
22. máj 2022

@llela no ja som práve nie ze sprievod ale schalena na liečbu aj synovia na liečbu tak to nechapem a v tej návratku mam pri tej platbe v zátvorke ze sprievodca schvaleny poisťovňou

magdalenkami
22. máj 2022

@ellita7 Liečba je schválená poisťovňou,ale ubytovanie sa platí .Tak to bolo vysvetlené mne min.rok tiež od schválenej mamicky..

ellita7
22. máj 2022

@magdalenkami jasné ďakujem už to tak bude.

zuzka1008
22. máj 2022

@ellita7 je to dost malinke.pre dve nam to staci. Ked prisiel muz so starsou dcerou uz sme sa tlacili

zuzka1008
22. máj 2022

@ellita7 je tu velmi pekne. Soboty nedele su take dost hluche.bez procedur. Kedze som tu nie autom. Tak si dokupime bazen.sauny aj morske vajicko a hned cas plynie
Velmi dobre tu varia. Na ranajky je skoro stale to iste. Obedy a vecere nemaju chybu, pokial nemate niake potravinove alergie.siroky vyber

ellita7
22. máj 2022

@zuzka1008 aha,tak to sa dá dokúpiť aj?A cez víkend sa nedá niekam dostať aj bez auta?Ci je všetko tak ďaleko?Inak ďakujem za fotky,ste moc zlatá. Predstavovala som si to trosku väčšie, tam niesu aj väčšie tie izby?

zuzka1008
22. máj 2022

@ellita7 bez auta je vsetko daleko. Lucivna 3km nic v okoli tu nieje.aspon o tom neviem-mimo arealu.. Dieta sa v arealy urcite nudit nebude.
Ja milujem to vajicko s morskou vodou. Aj bazen je cez vikend prazdny lebo vacsina je autami a chodia mimo na vylety.
V tyzdni sa organizuju vylety autobusom.

ellita7
22. máj 2022

@zuzka1008 no jeden syn má 22 a druhy bude mať 12 rokov

aliaska77
22. máj 2022

@zuzka1008 pekný večer, prosím Vás na víkend sa dá ísť aj niekam mimo alebo len výlety? my mame v plane ísť pozrieť kamarátku od piatka poobede do nedele do Martina, preto sa pýtam 🙂. Ďakujem

lucka8491
23. máj 2022

@aliaska77 da sa kludne ist aj mimo to nieje ziadny problem

luvis
24. máj 2022

@aliaska77 no na jednodnovy vylet ano, ale na tri dni neviem, lebo ste z poistovne v kupeloch a ak sa daco stane.. by som si to niekde overila..

aliaska77
24. máj 2022

@luvis pôjdeme aspoň na jednodňový 🙂