Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ako citam tak poriadna viroza vznikla. My sme odchadzali 23.5 na jednej izbe mali koronu. Tyzden pred tym kiahne 🤦 a vracanie hned vedlajsia izba od nas. No som rada ze my sme mali len teplotu 3dni a vracala jeden den dcerka.
Inak cudujem sa tie chore deticky sa tahaju do jedalne 🤔
Moja bola poctivo na izbe a ja som jej nosila stravu. Ani patu nevytiahla kym nebola o.k.
My sme boli tiez na izbe 3.5dna zavrety nikde sme nechodili a stravu nam nosili. Potom sme uz zacali behat normalne a sup az 2dni nam to vydrzalo a opat grckal. Zevraj to ma este podrazdene cele vo vnutri a nesadla mu strava . Tak hadam je to tak. Dnes uz je opat oka tak len dufam ze naozaj uz si to tu zacneme uzivat.
Dobry den. Schvalili nam kup.liecbu v lucivnej. Chcela by som sa spytat na cenu za ubytko. Ako to funguje,kolko sa plati. Cca kolko mam ratat. Dakujem Vam za Vase odpovede. Velmi mi to pomoze.
Zuzka
@misinka20
Dobry den. Prosim, ak ste boli v tolkych ubyt. Cca kolko vyjde ubyt.v jednotlivych zariadeniach?a aky cas pred nastupom Vam daju vediet?ktory termin je najidealnejsi?mam dve deti 4 a 1 rocne.
Velmi pekne Vam dakujem z odpoved. Mali bybsme ist prvykrat a mam z toho obavy,ci to s nimi zvladnem;)))))
@zuzka1008
Velmi pekne dakujem za odpoved. Vcera mi ta pani pislaa,ze niekde topol by nas vysiel 1080 eur termin o tyzden a to mi pridd neskutocne drahe. Ale vobec neviem ako sa pohybuju ceny,preto sa pytam. A ta izba je ok?je tam aj sprcha zachod?je tam prosim aj lyzovanie v zime?kedy je naj ost as nimi?
@anjeliksu my sme tu teraz.Ceny sú rôzne.Plati sa za izby podľa toho kde ste ubytovaní a kedy.Teraz od jún do august je najdrahšie lebo je sezóna.My sme v smreku izba s obývačkou traja a platíme 29e na deň.Plus teda kúpeľný poplatok na každého cez 50e.Ostatne neviem ako lebo my všetci traja sme schvaleny poisťovňou na liečenie čiže Áčko.Ale ubytko aj tak platíme.
@anjeliksu presne, my ideme az v septembri, ked je to uz "lacnejsie", 3 deti schvalene, jeden rodic tiez a druhy nie, do brezy, 3lozkovy apartman cize 5ti a 1300€ nas to vyjde, zial strava je zbytocne navyse taka draha, ze je povinna, kludne by sme si bez nej vystacili a dojedali po detoch ako to bolo kedysi

Maminky, prosim ste teraz niekto v kupeloch a trapi vas/deticky brusna viroza? Dakujem