icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

molly991
1. jún 2022

Maminky, prosim ste teraz niekto v kupeloch a trapi vas/deticky brusna viroza? Dakujem

llela
1. jún 2022

@molly991 my sme odchádzali v utorok a v nedeľu mi vracala, kopec deti vracalo už minulý týždeň, skončili aj v nemocnici. A viem ze aj personal mal.

molly991
1. jún 2022

@llela
No zbohom. No moj piatok sobota nedela tahal. Pondelok konecne bol oka a teraz vecer opat. A to ani poriadne nic neje.

lucka8491
1. jún 2022

@molly991 aj nasich to chytilo.jeden v piatok v noci a druhy v sobotu v noci

llela
1. jún 2022

@molly991 len ma zarazilo že žiadne opatrenia sa neprijali, tie deti choré chodili normálne do jedálne aj na ihrisko, naša kamarátka s mamou sa tam nakazila covidom minulý tyzden

molly991
1. jún 2022

@llela my sme boli zavrety na izbe teraz od piatku do nedele ajnstravu nam nosili. A vyzera ze opat budeme. Ale presne divne mi to je vsetko akoby nic nerobili aby sa toho zbavili.

molly991
1. jún 2022

@lucka8491 a uz ste v pohode ? Lebo moj piatok sobota zvracal. Nedela pondelok klud a teraz vecer opat.

llela
1. jún 2022

@molly991 moja iba tu nedeľu našťastie, ale má zelené sople takže máme uniflox...polovica deti chorá kaslala a polovica vracala, nevyberies si:(

lucka8491
2. jún 2022

@molly991 ano klop klop chalani su uz ok my sme uz doma takze sme to doma doliecili poriadne 🙂snad aj vy budete rychlo fit

zuzka1008
2. jún 2022

Ako citam tak poriadna viroza vznikla. My sme odchadzali 23.5 na jednej izbe mali koronu. Tyzden pred tym kiahne 🤦 a vracanie hned vedlajsia izba od nas. No som rada ze my sme mali len teplotu 3dni a vracala jeden den dcerka.
Inak cudujem sa tie chore deticky sa tahaju do jedalne 🤔
Moja bola poctivo na izbe a ja som jej nosila stravu. Ani patu nevytiahla kym nebola o.k.

molly991
2. jún 2022

My sme boli tiez na izbe 3.5dna zavrety nikde sme nechodili a stravu nam nosili. Potom sme uz zacali behat normalne a sup az 2dni nam to vydrzalo a opat grckal. Zevraj to ma este podrazdene cele vo vnutri a nesadla mu strava . Tak hadam je to tak. Dnes uz je opat oka tak len dufam ze naozaj uz si to tu zacneme uzivat.

zuzka1008
3. jún 2022

@molly991 drzim palce. Nech ste zdravi.
👍

molly991
3. jún 2022

@zuzka1008 dakujem. Tak vyzera ze uz asi sme oka. Dufam ze to vydrzi. Este aby sa rozpapal.

magg424
9. jún 2022

@molly991 ahojte,chystame sa v utorok na pobyt, stale koluje viroza? Boze ,normalne mam stres. A chcem sa spytat na vonkajsie bazeny, su uz otvorene ? A ake pocasie mate baby? Podla predpovede ma 2 tyzdne prsat , velmi sa tesim 😬😬😬

molly991
9. jún 2022

@magg424 co pocuvam tak ano este to tu je ta viroza. Nasadte si probiotika uz. Pocasie je teplo ale teraz aj prsi druhy den. Cez den je to take chvilkove a v noci prsi.

magg424
9. jún 2022

@molly991 vzdy beriem detom probio a nasadzujem cko dopredu, dakujem, snad to hned nechytime... a je vonku aj na kratase, ci skor teplaky a mikina ?

molly991
10. jún 2022

@magg424 su dni ked aj na kratase ale aj dni na teplaky s mikinou. Dnes to dokonca vyzera na cely den dazd.

magg424
10. jún 2022

@molly991 ach dakujem, tesila som sa na junovy termin ze uz bude teplo, zatial sme vzdy boli april,maj,september ( ale zazracne vzdy bolo krasne pocasie,dokonca ten april bol extremne teply) tak snad nebude v juny v bundach 😂😂

molly991
10. jún 2022

@magg424 pred chvilou prestalo prsat a som myslela ze bude na mikinu. Ale sme tu len v trickach 🙂

magg424
10. jún 2022

@molly991 a vonkajsie bazeny este nie su otvorene ze ?

ellita7
10. jún 2022

@magg424 vonkajšie bazény niesu, boli otvorené keď sme prisli v pondelok,utorok,potom ich zavreli ze majú nariadenie a sami nevedia kedy ich otvoria.

ellita7
10. jún 2022

@magg424 nám je tu teplo ,zobrala som veľa teplých veci a zatiaľ sme nevyužili nic,len pršiplášť včera.

magg424
10. jún 2022

@ellita7 predpokladam ze vonkajsie bazeny su zavrete prave preto ze je tam viroza ... no zajtra zaciname balit. .

ellita7
10. jún 2022

@magg424 neviem ci je to koli viroze asi nie to by zavreli aj vnútorný podľa mňa.Povedali nám ze koli búrkam čo hlásili.Viroza tu žiaľ stále je .Tak šťastnú cestu.Je tu krásne.

anjeliksu
11. jún 2022

Dobry den. Schvalili nam kup.liecbu v lucivnej. Chcela by som sa spytat na cenu za ubytko. Ako to funguje,kolko sa plati. Cca kolko mam ratat. Dakujem Vam za Vase odpovede. Velmi mi to pomoze.
Zuzka

anjeliksu
11. jún 2022

@misinka20
Dobry den. Prosim, ak ste boli v tolkych ubyt. Cca kolko vyjde ubyt.v jednotlivych zariadeniach?a aky cas pred nastupom Vam daju vediet?ktory termin je najidealnejsi?mam dve deti 4 a 1 rocne.
Velmi pekne Vam dakujem z odpoved. Mali bybsme ist prvykrat a mam z toho obavy,ci to s nimi zvladnem;)))))

zuzka1008
11. jún 2022

@anjeliksu zdravim. Ta cena je velmi individualna. Najlepsie si ju viete vypocittat na stranke kupelov. Ja som platila smrek s obyvackou a terasou 375e
Boli sme teraz v maji
A kamoska s 2detmi. Izba nad nami smrek s obyvackou bez terasy 400e

anjeliksu
11. jún 2022

@zuzka1008
Velmi pekne dakujem za odpoved. Vcera mi ta pani pislaa,ze niekde topol by nas vysiel 1080 eur termin o tyzden a to mi pridd neskutocne drahe. Ale vobec neviem ako sa pohybuju ceny,preto sa pytam. A ta izba je ok?je tam aj sprcha zachod?je tam prosim aj lyzovanie v zime?kedy je naj ost as nimi?

ellita7
11. jún 2022

@anjeliksu my sme tu teraz.Ceny sú rôzne.Plati sa za izby podľa toho kde ste ubytovaní a kedy.Teraz od jún do august je najdrahšie lebo je sezóna.My sme v smreku izba s obývačkou traja a platíme 29e na deň.Plus teda kúpeľný poplatok na každého cez 50e.Ostatne neviem ako lebo my všetci traja sme schvaleny poisťovňou na liečenie čiže Áčko.Ale ubytko aj tak platíme.

aniellik3
11. jún 2022

@anjeliksu presne, my ideme az v septembri, ked je to uz "lacnejsie", 3 deti schvalene, jeden rodic tiez a druhy nie, do brezy, 3lozkovy apartman cize 5ti a 1300€ nas to vyjde, zial strava je zbytocne navyse taka draha, ze je povinna, kludne by sme si bez nej vystacili a dojedali po detoch ako to bolo kedysi