Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Mamičky, po akom čase od schválenia kúpeľov vám prišli papiere na nástup? Nam teraz schválili návrh, či sa dostaneme ešte v lete, či až v jeseň... Vlani nám tiež približne takto schválili,, v kúpeľoch sme boli september /október. Ďakujem
@aliaska77 praveze posledny tyzden tu zacala uplna jar. Vsetky alergeny sveta asi 🤦. Mame apartman s terasou. Na ktoru nemozem ani vyjst.lebo vsetko si nanosime do izby.
Ja som totalne k.o. mala tiez. Vsetci tu kaslu. Kychaju.. No proste sezona zacala v plnom prude
Zaciatkom mesiaca ked sme prisli uplna pohoda.
@llela Dobrý deň chcela by som sa vás spýtať ak ste boli ubytovaní v izbe smrek s obývačkou ako je to s platením za pobyt?Ja idem teraz s 2 synmi na pobyt cez poistovnu oni sú schválení na A a ja tiež A ale nie ako sprievodca ale sama so sebou a prišla mi návratku ze na platbu 655e.A keď som tam volala tak mi povedala p.Lukackova ze teraz sa za pobyt platí.Vuete mi prosím poradiť alebo povedať ako to teda je s tými platbami za ubytovanie.Dakujem
@ellita7 Liečba je schválená poisťovňou,ale ubytovanie sa platí .Tak to bolo vysvetlené mne min.rok tiež od schválenej mamicky..
@magdalenkami jasné ďakujem už to tak bude.
@ellita7 je tu velmi pekne. Soboty nedele su take dost hluche.bez procedur. Kedze som tu nie autom. Tak si dokupime bazen.sauny aj morske vajicko a hned cas plynie
Velmi dobre tu varia. Na ranajky je skoro stale to iste. Obedy a vecere nemaju chybu, pokial nemate niake potravinove alergie.siroky vyber
@ellita7 bez auta je vsetko daleko. Lucivna 3km nic v okoli tu nieje.aspon o tom neviem-mimo arealu.. Dieta sa v arealy urcite nudit nebude.
Ja milujem to vajicko s morskou vodou. Aj bazen je cez vikend prazdny lebo vacsina je autami a chodia mimo na vylety.
V tyzdni sa organizuju vylety autobusom.

@molly991 mne prislo mailom vsetko 5dni pred nastupom