Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@ellita7 prosím náhodou fotky nemáte a aká bola cena z atuto izbu? Ďakujem
@ingridka07 ja som bola minulý rok v Smreku s obývačkou. Platila som asi 850 eur, tento rok to vychádza okolo 1000.
@llela ďakujem bola som 2krat v borievke nábytok vyzerá ze zobrali odtiaľ. Ale teda štandard bol lepší ta suma je hrozna 😵vďaka
Zdravím teraz mi písala pani ue jedla uz niesu formou švédskych stolov ale na kartu co je na to pravdy ideme v marci
Lučivna sa dosť pokazila,všetko zdraželo,aj parkovanie co bolo zadarmo spoplatnili,bazen vsetko.Uz to nieje ta detska liečebna co kedysi,urobili z toho Familie Resort.Dokonca aj deti bez doprovodu tam nemôžu ist kedze to nateraz zrusili a nie je v dohlade ci to vôbec otvoria.
@ingridka07 zdravim. Fotky uz nemam. Sem som ich pridava v maji . ak polistujete.urcite najdete alebo na googli recenzie su urcite aj fotkami. Aj moje
@ingridka07 presne ako na fotkách, táto izba. Dieťa schválené poisťovňou do 6 rokov + doprovod (2-ročná dcérka s nami zdarma). Prelom sept/okt. Platba 764-€.
@ingridka07 ešte jeden rozdiel. My sme nemali murovaný sprchovací kút, bol tam len záves. Toto máte lepšie.
@evion to je dobra cena. Mojš dcera na už 3,5 r. Tak nie je zadarmo a február je drahšia izba zrejme, js neschvaleny doprovod. Nikdy ms neschválila poisťovňa do 6 r.
Dobrý deň, tak aktuálne je tam manzel so synom a po skúsenostiach s inými rokmi sú veľmi nespokojní. Vraj sa tam nedá absolútne nič dokopy zjesť. Syn že neje vôbec nič ani obed ani večeru. Že je to niečo otrasne. Ľudia odnášajú jedla a sťažujú sa. Denne muž cestuje do svitu či kde do potravín aby sa najedli.
@bejkovnicka och ani nevrav, som si písala s Lukačkovou a ze je výber z troch jedál. My sme boli v máji a boli švédske stoly, dcéra dodnes básní ako jej chutilo.

@evion môžem s a spýtať tatao iba bola proism v akej cene a kedy ste boki? Dorky nemáte náhodou? Veľmi pekne ďakujem 🙏