icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

floren
26. okt 2022

@zuzka1008 práveže nie,tam by som si musela komplet všetko platiť. Takto môžem ušetriť a ešte sa preliecim aj ja.

zuzka1008
26. okt 2022

@floren kde budete ubytovaní? Uz vam dali aj termin?

floren
26. okt 2022

@zuzka1008 nie,v decembri máme kontrolu u imunologicky, vtedy aj žiadosť a dala som si ten Smrek, podľa fotiek celkom fajn

ellita7
26. okt 2022

@floren ano su organizovane vylety autobusom v smreku dole na nastenke su vypisane a da sa prihlasit,teraz je poplatok za bus uz 5e na vylet,v juni este nebol,pracka je na kazdom poschodi v kuchynke,my sme boli v smreku,myslim ze aj inde je ale obchod jedine v Svite tak taxikom sa da okolo 6euro tusim stal,mala som liecebnu telesnu,samozrejme inhalovanie a preplach,dali my aj kyslik,bazen,floatig,saunu,virivku a wj raselinu mi pridali na konci,treba si pytat.

ellita7
26. okt 2022

@floren smrek je vyborny,moc sa nam pacilo

floren
26. okt 2022

@ellita7 ja som chodila do Smokovca a tam som mala inhalovanie,rašelina,masáž,perličkový kúpeľ, oxygenoterapia, LTV, ultrazvuk na rameno
Tak vidím, že lepší výber procedúr je v Lucivnej.
Ešte ako to je so stravou? Je každý deň? Lebo v Smokovci nebola v nedeľu večera. A vyberas si z jedla alebo je dané? Raňajky a večere sú ako? Je tam nejaká cukráreň alebo niečo podobné?
Keď si volala taxík došli aj so sedačkou pre dieťa? Môj je drobný, tak podsedak stačiť nebude. Ďakujem za odpoveď

monn75
26. okt 2022

@ellita7 dobry den, prosim vas, viete mi povedat ako vyzera izba v smreku-bez obyvacky a pristelky? My nastupujeme 10.11.,ked som volala v lete, tak mi p. Lukackova povedala, ze by nas dala do brezy, lebo idem s dcerkou 5r.(liecena) ale aj so synčekom 2r.(nelieceny) a vraj do smreku nevie dat pristelku. Tak nechápem, preco mame smrek 🤔 je v takej izbe len 1 manželská postel? Vopred dakujem za odpoveď

zuzka1008
26. okt 2022

@monn75 ano.my sme boli na navsteve u kamosky byvala v smreku na prizemi rovno za dverami. A je to velmi malicka izba 1manzel.postel a nic viac.a dvere do kupelky 3tyz.sa tam tlacit.. No ja by som sa tam zblaznila 😂 vsetko tam je pocut z chodby .no na porazenie .oproti sa ide doktorke takze stale tam niekto pochoduje okolo..

monn75
26. okt 2022

@zuzka1008 tak to ste ma nepotešila 😬 tak to sa tam s mojimi certikmi potom asi zbláznim

ellita7
27. okt 2022

@monn75 v smreku som videla co mali izbu pre dvoch tak len manzelska postel bola ,s pristelkou som nevidela veru a my sme mali s obyvackou a tam boli tri postelev spalni v smreku

ellita7
27. okt 2022

@zuzka1008 ano ani ziasnu chodbicku tam nemali

ellita7
27. okt 2022

@monn75 my dme mali izbu s tromi postelami,obyvacku kde sa da rozlozit sedacka a malinka chodbicka aspon ,stacilo nam to a to som bola s dvomi uz velkymi synmi a co boli s malymi detickami tam si mozu po spolocnej chodbe pobehat a hrat sa su tam kresla a stoliky na sedenie,my sme im tam dali obcerstvenie a hrali sa tam a vacsi zase pozeravali stiahnute rozpravky na telke,ktoru sme si tam preniesli,nam sa pacilo moc boli sme aj super partia na poschodi

floren
27. okt 2022

@ellita7 prosím ťa, ako je vybavená kuchyňa?

monn75
27. okt 2022

@ellita7 aha, tak to som teda kusa v strese, lebo neviem preco ma dali s 2 malymi detmi do takej izby. Keby idem iba s dcérkou, tak je to jedno, ale maly mi este cez den spáva, obaja su este taky pojaseni 😁 tak to budem mat veselo v jednej izbičke. A to ani nehovorím, ze ma prísť aj manžel na navstevu na tyzden, tak to sa uz vôbec nezmestí 😂🙈
Ale hlavne, nech je dcerke dobre🙂

zuzka1008
28. okt 2022

@monn75 pridajte potom prosim fotky izby.

evion
5. nov 2022

@monn75 ak vám dali "izbu s obývačkou", čo je asi 95% izieb v Smreku, budete mať 3-lôžkovú spálňu a maličkú obývačku s rozkladacím gaučom k tomu. Aj ja som bola so 6-ročným a 2-ročnou, ktorá popoludní spáva. A návšteva spávala na gauči. Boli sme veľmi spokojní. Opýtajte sa p.Lukačkovej.

monn75
5. nov 2022

@evion
Ďakujem za info, nam dali izbu v Smreku bez obyvacky a bez prístelky, ale vdaka p. Lukackovej sa nam podarilo zmeniť, aspon teda by sme mali mat inu 🙂

zuzka1008
24. dec 2022

@monn75 zdravim . uz mate po pobyte? Aku izbu ste mali? Pacilo sa vam? Neochoreli ste tam?

monn75
24. dec 2022

@zuzka1008 dobry den, my sme pobyt nakoniec preložili, mali by sme ist az v máji 🙂 tak mozem potom napísať.

anjeliksu
9. jan 2023

Pekny den.
Prosim Vas,ako to vlastne funguje? Pani dr.da navrh, Vam pride odpoved suhlasna z poistovne a dalej? My sme kontaktovali kupele,priblizne sme sa dohodli na januar a potom maju poslat postou nieco alebo ako?vy posielate aj navratku alebo tak? Pytam sa len preto,z emame ..rezervacku.. na januar a uz je celkom vysoky datum a nic neviem. Pisala som mail,ale zatial nic. Je mozne,ze min.tyzden ani nerobili,cize len ma zaujima,ci cakat nieco aj postou alebo ako.
Este by ma zaujimalo ako je tam,ak je tam niekto teraz.. myslim najma vramci chorob.
Velmi pekne dakujem za odpoved.

oravocka
9. jan 2023

@anjeliksu skúste im tam zajtra zavolať, ako ste na tom 😉

anjeliksu
9. jan 2023

@oravocka a maju poslat aj postou nieco?urcite skusim zavolat,ak sa dovolam...

oravocka
9. jan 2023

@anjeliksu poštou pošlú pozvánku, ale dopredu ti povedia, kedy približne majú v pláne ubytovanie pre vás. Ja napr. Tiež musím v robote voľno vybaviť dva mesiace dopredu a nie čakať len na nich, 😉

anjeliksu
9. jan 2023

@oravocka aha. A vy ste uz tak sli?cca kolko dopredu Vam poslu pozvanku?my ideme prvykrat a nechcem nieco z nasej strany zanedbat.. i ked popravde mam kusok dost obavy ako do zvladneme💗💗💗

mirkazdenko
9. jan 2023

@chovancova27 ahoj môžem sa spýtať, ake bolo to ubytovanie vo ville Breze? Bola si spokojná? Nemáš prosím foto ako to vyzerá, aké to je veľké? Kľudne aj do správy môžeš, nech mam aspoň predstavu, my ideme v marci, mame rezervovanú štandard 1 izba 2lozkova+pristielka a mali by sme platiť cez 400€, tak to bude asi ta stejna izba 😊

anjeliksu
9. jan 2023

Prosim, kto bol v ubytovaniu osika ? Akevelke je to?nejake fotky ci odpprucania? Strava je ok? Zvladnem to s 5 rocnym a 2 rocnou?dakujem krasne.

venusa85
9. jan 2023

@anjeliksu pozvánku pošlú cca týždeň pred nástupom. My sme tak mali 2x,vlani nám zabudli aj poslať, tak som mailom riešila. Treba skúšať, do 10 ci 11 hod je príjem pacientov, tak asi neskor hovory. Trpezlivosť treba

anjeliksu
9. jan 2023

@venusa85 velmi pekne dakujem za odpoved. Urcite skusim.;) kazdy rok ste doprovod?do ktoreho roku..preplaca..poistovna?

venusa85
10. jan 2023

@anjeliksu boli sme 3x, mala som stale schvalene poistovnou. A vraj doprovod je do 6 rokov.
Drzim palce

ingridka07
11. jan 2023

@zuzka1008 ahoj prosím pekne nemáš dorky zo smreku a kko si platila? Boli sme 2x v boeiwvke apartmán len už ju neponúkajú ceny sú poriadne vysoké co som pozerala. Smrek mi vyšiel v cenníku 10 eur a 30 eur s obývačkou. Len ma zaujímajú dorky ako to vyzerá vďaka