icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

mmmzm
29. jan 2023

@kishtika od minulého roku je tu veľa zmien...veľa...

jufka
29. jan 2023

@mmmzm tak sme riadne zvedavi na tieto zmeny, zatial sa mi nezda ze by smerovali k lepsiemu v porovnaní s minulym rokom... my nastupime koncom februara, uz sa tesime, snad nam to vydrzi aj ked tam dorazime 🙂

llela
29. jan 2023

@mmmzm môžeš napísať aj niečo bližšie? Ako je to s procedúrami?

misinka20
29. jan 2023

@jufka jej to tam budeme aj my... my ideme už 7 x len minulý rok sme vynechali koli mojmu zdraviu... ale ako čítam je to tam zaujímavé, tak som zvedavá...

mmmzm
29. jan 2023

@llela... procedúry sú ako boli, bez zmeny

jufka
30. jan 2023

@misinka20 tak to sa tam urcite vidime 🙂 kde budete byvat? My by sme mali mat smrek. A my sme minuly rok boli prvykrat tak uvidime ako nam tam bude tento rok 🙂
Kedy nastupujete? My 23.2 by sme mali 🙂

wanda2411
30. jan 2023

@strelko Ďakujem, za info.

stejja9
2. feb 2023

@strelko a výpisu PN aj keď je neschvaleny sprievod? Ďakujem za odpoveď.

strelko
3. feb 2023

@stejja9 jaaaj tak to neviem,radsej predtym tam zavolat

mmmzm
Autor odpoveď zmazal
sunta
7. feb 2023

No my sme tu akurat, stravovavie v gurmanskom dvore cista katastrofa mame choditrano do jedalne 7:45-8:15 a teda kolko krat sa nam neujde ani vajickou pecivo a ine… stale do okola je sunka a syr 🤦🏼‍♀️ obed a vecera je z vyberu 3 jedal skoro furt je len maso, niekedy musite si pockat kym dorobia jedlo ( nam doniesli nedopeceny rezen) a to nehovorim o tom ze na desiatu dostava kazdy nieco ine, co deti si vsimaju

misinka20
7. feb 2023

@sunta Ahoj, to je premenovaný Bonsaj?? Lebo Gurmánsky dvor mi nič nehovorí... treba chodiť skôr oni ťa pustia, toto bolo každý rok keď ide neskôr... desiaty boli podľa intolerancii, bezlepkové, bezlaktźové atď. tiež bežné... prosím ťa je otvorené klzisko a vlek? a kde bývate? Ďakujem...

llela
7. feb 2023

ženy ani nevravte...ja mám akurát vypísanú žiadosť od lekárky a vo štvrtok idem na poisťovňu. Viem že strava nie je všetko, ale pri takom dlhom pobyte je dôležitá:( a moja je jedák🙂 sme sa rozmaznali minulý rok

misinka20
9. feb 2023

@jufka Ahoj, tak my nastupujeme 22.2. 🙂 ja tam budem s 10 ročným chlapcom, tak sa kľudne môžme stretnúť 🙂

31stanka123
11. feb 2023

@sunta och no my pojdeme niekedy marec-april,dcerky 4 a 7 rokov a ja sprievod schvalenyZP.Obe su po operacii nosnej mandli a starsia ma dokonca 2x operovane uska-rurky,kt.jej teraz po roku maju vybrat,preto presny datum este nevieme.Ako tu ale citam tak to jedlo bude jedna katastrofa-cize nabalit nieco so sebou je asi velmi dobry napad..Akurat ze my budeme ubytovane v Breze,netusim co je ako daleko odtial a tiez mam mierne obavy ako to tam dame-budeme bez auta.A ano,nie je to lacny pobyt a za vsetko sa tolko plati...Kolko eur so sebou a na co vsetko nezabudnut?
Prosim ak niekto z vas bude mat aktualne info,prip.fotky,budem velmi vdacna

zuzana851
13. feb 2023

@llela ako ste dopadli v poistovni mate termin nejaky uz? My mame schvalene tiez od 7.2 termin nemame

llela
13. feb 2023

@zuzana851 zaniesla som len minulý štvrtok takže ešte nemáme schválené, ale s pani Lukackovou sa dá dohodnúť termín dopredu, takže ja som to objednala už v novembri🙂 mame na máj, ideálne po 10tom keď tak odkvitaju brezy co je moje dieťa alergicke🙂

zuzana851
13. feb 2023

@llela ahaaaa... tak ja nevedela ako to chodi prve som ziadala tak schvalili za par dni mozno tri dni a dnes volam obsadene az jesen

misinka20
13. feb 2023

Ahojte, je teraz niekto v Lučivnej???

barbiers
13. feb 2023

@llela ako v novembri? viacerým nám vravela, že sa rezervovať dá len po 1. februári a uprednostneni sú tí, čo majú návrhy už schválené

vrabecek
13. feb 2023

@misinka20 teraz je tam moja kamarátka ja som si volala v novembri a, 20 marca nastupujeme topoľ

llela
13. feb 2023

@barbiers neviem keď sme boli minulý rok povedala že sa môžem informovať koncom roka, ale je pravda že som volala asi v decembri, mali sme problém s detskou lekárkou, nevypisovala žiadosti pretože bola u nás chrípková epidémia tak som to s kúpeľmi riešila,

jufka
14. feb 2023

@misinka20 budem velmi rada 🙂 ja tam budem mat takmer 6 rocnu dcerku a 3 rocneho chlapca. Kde budete byvat? 🙂

nikol124
14. feb 2023

Ahojte, ideme prvý krát do kupelov , schvalenu žiadosť mame od septembra , nástup nam povedali v aprili. Prosim vas kto má skúsenosť ,kedy nam presne daju vedieť dátum nastup a informacie k pobytu? Mam zajednamu izbu 4 ložkovu Osiku, tvrdila pani ,že je rovnaka ako Topol ,je to pravda ? Ďakujem za info

vrabecek
14. feb 2023

@nikol124 zdravím mi chodíme na, topoľ a sme spokojný mi mame rezerváciu na, 20 marca a týždeň a pol vam dsju vedieť a musíte poslať návratku naspäť ty potvrdzujete svoj príchod

nikol124
14. feb 2023

@vrabecek Topol už vraj nebol voľný preto ponukla Osiku, že je to rovnake ,preto som chcela vedieť či je to tak . Aha ďakujem,takže normálne poštou pošlú podklady . Ďakujem za info

misinka20
14. feb 2023

@jufka My budeme v smreku 🙂 je to už náš siedmy pobyt v Lučivnej. Avšak nikdy sme neboli v zime len na jar a v lete, tak uvidíme ako bude tento krát...

wanda2411
14. feb 2023

My ideme tiež v aprili,1x,a mame rezerve Smrek,izba s obyvackou.

misinka20
15. feb 2023

Dievčatá??? tak nikto nie je momentálne v Lučivnej ???

mirkazdenko
15. feb 2023

@misinka20 Ahoj, prosím ta, ako to je tam s tou stravou, kde sa chodí a je ozaj tak hrozna? Kde ste ubytovaný, a ste spokojný s izbou?