Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ahojte baby. My by sme mali nastupit v piatok(na druhy pokus;)),tak v sobotu Vam napisem info,co sme zistili.. ;)
Ahojte ,viete my niekto napísať ci funguje momentálne klzisko v Lucivnej,chystáme sa tam v sobotu,aby som vedela ci zbaliť aj korcule, ďakujem
@nika21081985 pred 2 tyzdnami nefungovalo,zw chodili do popradu sa korculovat. Ale v piatok zistim;)
@misinka20 jaj takto, som myslela, že práve ste tam 😁 Super, budem sa tešiť na nové info 😊 dakujem
Dakujem
@anjeliksu Klzisko nefunguje,chvilu to vyzeralo nadejne,pripravili ho,ale nespustili a asi ani nespustia 😐
@jaandrejka Škoda...
Zeny tie co ste boli v Smreku. V tých kuchynkach na poschodiach bola aj nejaká varná doska? Minulý rok som to nepotrebovala ale teraz co čítam tie info o strave, musím myslieť aj na zadne vratka:(
Dievcata,tak klzisko nefunguje a rataju,ze bude prsat... da sa v poprade,ak chcete..dnes zistim viac a napisem.
@llela Ahoj, všetky ubytovacie domy majú plne vybavenú kuchynku kde je varná doska, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica (ale tie bývajú aj na izbách), chladničku a nejaký ten riad... Myslím, že topoľ keď sme tam boli mali aj rúru, v smreku si nepamätám tam sme boli naposledy pre 5 rokmi...
@llela Varna doska tusim dvojplatnicka,ale odporucam doniest ti riad ak planujes varit.Vzdy nosim vlastny pribor,nie je od veci papierove tanieriky si zabalit.Mne napr.chybal nozik na krajanie ovocia,bol len na pecivo v zasuvke,tak som kupila v Pp.Tanier bol vecer len jeden a dosku na krajanie som nevidela.Ale treba pobehat kuchynky na vsetkych poschodiach,potom to mozno vyskladas.
@llela a pribal si aj jar na riad,svoju spongiu a utierku,v kuchynke byva jedna utierka a spongia pre vsetkych.
@anjeliksu nefungovalo ani ked mrzlo 🙃
Ahojte, sme tu... Kto má otázky, sem s nimi 😁😁😁😁
@kishtika Ahoj, sneh je ale malo, je tu dosť teplo... Dúfam, že sa ešte ochladí aby sme mohli lyžovať... Inak kopček je to taký malý na šmýkanie ale v Lučivnej, v dedine je lyžiarske stredisko a tam je to fajn... Dokonca kúpele dávajú 20% zľavu na skipasy... Ceny požívania lyží viď foto vyššie...
@misinka20 prosim ta a ako je to s jedlom-naozaj take zle ako niektori hovoria?A restauracia kde sa chodi jest,je ako daleko od ubytovacich domov?dakujem
@31stanka123 Všetci sa stravujú v Gurmanskom dome, ktorý je pri Javore, časy posielam na foto. Strava podľa mňa fajn, môj malý zatiaľ zje všetko. Výber z 3 jedál, na 3 dní dopredu. Prvé dva dni sa nevyberajú ale máme automaticky číslo 1. Raňajky sú švédske stoly. Akože poviem to takto kto chce bude nadávať ale my sme spokojní. Porcia možno veľkému chlapovi nebude stačiť ale nám stačí... Inak kto bude hladný v Bonsai sa varí až do 19. Inak super je, že hoteloví hostia majú vlastnú jedáleň, takže sa s nimi nemiešame.

@mirkazdenko Ahoj, my ešte len 22.2 nastupujeme ale pošlem aktuálne info...