Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

No a dá sa doplatiť aj wellness (bazén + Sauny) mimo procedúr... Každý deň od 15:30 do 20:30... 1/ 8 € dospelý a 4 € dieťa...
žienky minulý rok som mala predškoláčku, mali sme individuálne vzdelávanie pre chorobnosť takže sme škôlku v kúpeľoch neriešili. Teraz ale idem s prváčkou. Ako to je so školou, keďže je to taká "škola" je nutné aby v nej bola každý deň? zasiela sa nejaký výkaz do pôvodnej školy?
@misinka20 a prosim ta ako daleko su od seba vzdialene kupelne domy?My budeme pravdepodobne v Breze a kedze ranajky su uz od 7:00 tak ma toto dost zaujima
Dakujem
@31stanka123 Breza ja od jedálne (Gurmánsky dom) dosť ďaleko... Cca do 5 min... Lebo Breza je až dole... takže aj Smrek tak cca do 5 min... Ale aspoň budete viacej na vzduchu, o tom sú kúpele, byť min 5 h von...
@llela ja osobne by som povedala ze to teda neni ziadna akoze skola ale super akoby individualne vyucovanie.syn mal dokonca par dni kde bol v triede iba sam pekne sa mu vedela pani ucitelka venovat podla mna uplne super.chalani sa vzdy nato velmi tesia a mladsi na skolku ale to uz nestihnu
Dobrý večer dievčatá mi zajtra nastupujeme a chcela som sa spitat, či sa dá prať vo smreku, ideme tam po prvý krát, chodievali sme do limbi a tam sa dalo, a je tam nejaká tá kuchynka. Ďakujem
@misinka20 ahoj, prosím ta a nevieš ako to je so školkou, keď mám predskolaka? Bude musieť aj v kúpeľoch navštevovať škôlku, alebo to není povinné a je to na nás? My ideme úplne ze po prvý raz, tak ja vôbec netuším ze co a ako... A ďakujeme za všetko info co dávaš 😊👌
@mirkazdenko je to povinne, iba ak máš nejakú výnimku.. my sme mali minulý rok individuálne vzdelávanie tak do skolky tam nechodila
@llela ach jaj... Presne to som nechcela,.. Chcela som sa tomu vyvarovať, aby zasa hneď ne ochorel 😒 potom kedy sú procedúry, poobede.. keď dopoledna je skolka?
@mirkazdenko Skolka povinna v kupeloch nie je,nikdy som tam do skolky nedavala,boli sme radsej vonku.
@jaandrejka práve tiež by som s nim radšej bola na vzduchu, len neviem, keď je už predskolak... Ak tak sa spýtam rovno aj tam 😊 dakujem
@mirkazdenko Ak chces vediet pred nastupom si tam zavolaj do zborovne alebo pani riaditelke,cislo je na webe.Vsetky pani ucitelky su velmi mile,ale co viem,povinne to nie je.