icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

misinka20
23. feb 2023
misinka20
23. feb 2023
misinka20
23. feb 2023
misinka20
23. feb 2023
misinka20
23. feb 2023

No a dá sa doplatiť aj wellness (bazén + Sauny) mimo procedúr... Každý deň od 15:30 do 20:30... 1/ 8 € dospelý a 4 € dieťa...

misinka20
23. feb 2023
vrabecek
23. feb 2023

@misinka20 super uz ss tešíme v marci 20 mame nástup na topoľ

barbiers
23. feb 2023

@misinka20 dá sa vybrať aj "balík" miesto jedla, keď chcete ísť mimo areál? Procedúry sú doobedie či poobedie?

barbiers
23. feb 2023

@misinka20 za autobus na výlety sa tohto roku platí?

misinka20
23. feb 2023

@barbiers nie... Strava sa nijak neodhlasuje a nie je ani náhrada...

misinka20
23. feb 2023

@barbiers to závisí od počtu záujemcov... Napr zajtra je výlet do Mini Slovenská v Lipt Jane a stojí to 5 €

misinka20
23. feb 2023

@vrabecek Super v Topoli sme tiež boli a je to tam pekne...

misinka20
23. feb 2023

@barbiers procedúry sú rôzne ale keď dieťa chodí do školy snažia sa dať poobede alebo pred školou...

llela
23. feb 2023

žienky minulý rok som mala predškoláčku, mali sme individuálne vzdelávanie pre chorobnosť takže sme škôlku v kúpeľoch neriešili. Teraz ale idem s prváčkou. Ako to je so školou, keďže je to taká "škola" je nutné aby v nej bola každý deň? zasiela sa nejaký výkaz do pôvodnej školy?

barbiers
23. feb 2023

@misinka20 tak som myslela, pred tým ako boli švédske stoly, bolo tiež výber z jedál a dal sa vybrať aj balík (džús, keksy, rohlík, chleba a paštéty napr...) A to sa zobralo už pri raňajkách napríklad

barbiers
23. feb 2023

@llela áno, výkaz oni posielajú stále, pred nástupom ti dajú formulár do tvojej originál školy, to vyplnia doma u teba v škole. A potom posielajú oni z kúpeľov, niekedy dajú rodičom na konci pobytu, niekedy posielajú priamo škole

31stanka123
23. feb 2023

@misinka20 a prosim ta ako daleko su od seba vzdialene kupelne domy?My budeme pravdepodobne v Breze a kedze ranajky su uz od 7:00 tak ma toto dost zaujima
Dakujem

misinka20
23. feb 2023

@llela No nie je to "akože" škola... Normálne sa učia, dostávajú úlohy... A keďže je povinná školská dochádzka do školy chodiť musí...

misinka20
23. feb 2023

@barbiers nie teraz táto možnosť nie je...

misinka20
23. feb 2023

@31stanka123 Breza ja od jedálne (Gurmánsky dom) dosť ďaleko... Cca do 5 min... Lebo Breza je až dole... takže aj Smrek tak cca do 5 min... Ale aspoň budete viacej na vzduchu, o tom sú kúpele, byť min 5 h von...

lucka8491
23. feb 2023

@llela ja osobne by som povedala ze to teda neni ziadna akoze skola ale super akoby individualne vyucovanie.syn mal dokonca par dni kde bol v triede iba sam pekne sa mu vedela pani ucitelka venovat podla mna uplne super.chalani sa vzdy nato velmi tesia a mladsi na skolku ale to uz nestihnu

tomiadi
23. feb 2023

Dobrý večer dievčatá mi zajtra nastupujeme a chcela som sa spitat, či sa dá prať vo smreku, ideme tam po prvý krát, chodievali sme do limbi a tam sa dalo, a je tam nejaká tá kuchynka. Ďakujem

mirkazdenko
23. feb 2023

@misinka20 ahoj, prosím ta a nevieš ako to je so školkou, keď mám predskolaka? Bude musieť aj v kúpeľoch navštevovať škôlku, alebo to není povinné a je to na nás? My ideme úplne ze po prvý raz, tak ja vôbec netuším ze co a ako... A ďakujeme za všetko info co dávaš 😊👌

llela
23. feb 2023

@mirkazdenko je to povinne, iba ak máš nejakú výnimku.. my sme mali minulý rok individuálne vzdelávanie tak do skolky tam nechodila

llela
23. feb 2023

A my ideme v máji:(

mirkazdenko
23. feb 2023

@llela ach jaj... Presne to som nechcela,.. Chcela som sa tomu vyvarovať, aby zasa hneď ne ochorel 😒 potom kedy sú procedúry, poobede.. keď dopoledna je skolka?

jaandrejka
23. feb 2023

@mirkazdenko Skolka povinna v kupeloch nie je,nikdy som tam do skolky nedavala,boli sme radsej vonku.

mirkazdenko
23. feb 2023

@jaandrejka práve tiež by som s nim radšej bola na vzduchu, len neviem, keď je už predskolak... Ak tak sa spýtam rovno aj tam 😊 dakujem

jaandrejka
23. feb 2023

@mirkazdenko Ak chces vediet pred nastupom si tam zavolaj do zborovne alebo pani riaditelke,cislo je na webe.Vsetky pani ucitelky su velmi mile,ale co viem,povinne to nie je.

misinka20
23. feb 2023

@tomiadi áno v smeru má každé poschodie práčku aj sušiaky... Tak sa tu vidíme, my sme prišli včera a sme v Javore...