Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Dobrý večer, 3.4. máme nástup,bývame v Smreku,ide niekto v tomto čase?
A otázočka,ako sa páčilo vašim deťom v škôlke?Ako dlho sú tam?
Ďakujem za info.
ahojte dievčata nejde niektor do lieč.domu topoľ? mame nástup 04,04 synček 4,5roka .. najdeme si kamaratov?
@katulka3333 sme na topoli je tu mamička zo 4 ročným tadeaskom súper to baba mi končíme v pondelok a v stredu odchádza mamička zo 4 ročným alexom
Zdravim. Su tu aj maminky kt.chodia do kupelov pravidelne? Zaujimalo by ako a ci sa vracia aj cast platby.ak v kupeloch ochorieme.prip ako bola min rok salmonela.. Ak bude dieta hospitalizovane prip.sa udeje daco ine.ked nemoze chodit na procedury..
Stalo sa vam nieco take?
@katulka3333 zdravím,sme tu od 3.4.,ale bývame na smreku,syn má tiež 4,5 roka,radi spoznáme a prechadzka vonku,stretnutie kedykoľvek.
@wanda2411 ahojky .aj my sme už tu.tak neviem môžme sa stretnúť na káve?? Môj mesenger Katarína kačenka koperova
@katulka3333 sme na topoli do 13.4
@zuzka1008 Ahoj, my chodíme už 7 rokov. Platba sa nevracia... pokiaľ je dieťa choré a lekárka odporučí aby sa nezúčastňovalo skupinových procedúr, zúčastňuje sa len individuálnych procedúr - to je pri ľahkých chorobách, ktoré nepotrebujú ATB, nie sú infekčné alebo nevyžadujú hospitalizáciu. V prípade ak však lekárka skonštatuje, že je potrebné prerušiť kúpeľnú liečbu, odchádzate domov a vrátite sa v náhradnom termíne na toľko dní koľko dní ste nevybrali. Kúpeľnú liečbu je potrebné vybrať celú nakoľko by ju poisťovňa inak nepreplatila.
@katulka3333 katka kontaktovala som vás na fb ďakujem🙂
@zuzana851 aj my sme ubytovňa topoľ
@katulka3333 mozte sa kludne ozvat osobne ak by sa uvidime
@zuzana851na akej ste izbe ? Na FB mám nik Katarína kačenka koperova tak môžme si tam napísať dohodnúť
@katulka3333 izba cislo 4
@zuzana851 my sme na 2ke
@katulka3333 joj na dvojke sme bolí mi len sme sa vystriedali odchádzali sme v pondelok dom
@zuzana851 sú
@katulka3333 Zuzka drž sa tadeaska pozdravuj
12. mája nastupujeme so 7 ročnou dcérkou. S kym sa stretneme?
@llela ahoj ja nastupujem 12.5. s 5 ročnou dcérou a 3 ročným synom
@zuzankamiska dobry den, prosim vas, to vam uz prislo predvolanie? Tiez by sme mali v máji ist, ale zatiaľ nic neviem. Inak mam deticky vekovo podobne- dcerka 5,5 a syncek 2,5 r.
@monn75 áno poslala mi to emailom. Prepáčte som si nevšimla som zle napísala 🙈12.4. Ideme

@monn75 Nebudeš hladná lebo ráno sú švédske stoly a ja som malému robila aj desiatu do školy z toho, takže bolo dosť, na obed si dáš poriadne polievky a na večer sa jesť nemá 🤣🤣🤣 a ak by náhodou v Bonsai majú pizzu aj normálne reštauračné jedlo... Ja som fakt hladná nebola, skôr už mi bolo až dosť... Malému akurát čo som doniesla tak pukance lebo on je maniak na pukance 😁😁😁 a domov sme niesli ovocie, jogurty aj iné čo nazjedol na desiatu/olovrant. Keby som si nezabudla plavky a malému ešte jedny papuče do školy ani by som do PP nešla... Ja tam síce chodím autom a keď nebol školák poobede sme chodili do Tatier ale inak auto nie je až tak treba... Zabavíte sa...