Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Fuu,to myslite vazne?...ja idem prvykrat do kupelov s mojimi 2 dievcatami-4 roky a 7 rokov a to som sa vcelku tesila,pretoze ohlasy tu v tejto diskusii boli celkom pozitivne ale normalne sa teraz obavam najhorsieho....Nastupujeme 8.6.,zatial termin potvrdeny len telefonicky,cize neviem este ani v kt.ubytovacom dome budeme,ani kolko eur doplacat..No ratam s tym ze cez 1100 urcite ale fakt mam teraz zmiesane pocity,som rozhorcena,pretoze my tie kupele potrebujeme ako sol,ako sa hovori a ak to bude taketo hrozne,ako niektore pisete tak....Cele zle
@31stanka123 Ja tu prispievam 7 rokov do tejto diskusie a nemyslím si, že sa máte čoho obávať, píšem objektívne, nič nenafukujem, nič nezľahčujem ... áno niektoré veci sú možno diskutabilné ale ja som vždy veľmi spokojná a môj malý Lučivnú miluje a veľmi ale veľmi mu pomáha... kludne píš IP ak by si mala nejaké otázky...
@darinb ja to nechcem obhajovať, v tom čase som tam bola s dcérou, prelom november/december. Mali asi 2 deti choré, čo viem ja. Ak by tam bola salmonela, asi by viacerí ochoreli. A salmonela ma tiež určitú inkubačná dobu, takže kľudne si to mohli priniesť už z domu, resp.nieco mimo kúpeľov zjesť. Vtedy ešte fungovali švédske stoly, tak si myslím, že by mali viacerí. Ja som mala k poslednému pobytu tam výhrady k prístupu lekárov-ekzém riešte doma, nezaznamenali to co som povedala o liečení, ATB...v deň odchodu ju dr.ani nevidela, prepustacia správa skopirovana spred 2 rokov, ráno o pol 8 už pripravena.. ..
Teraz sme v Stose, no nikdy viac! Hygiena zla, plesne, jedla sa už opakujú a to sme dnes začali 2.tyzden iba... A ešte som musela na dcéru, A Sk.liecenia, doplácať 6€ za deň, mimo kúpeľného poplatku 1,70€. Platiť za pranie, vodný svet...
@misinka20 dakujem 🙂 ja som tuto diskusiu objavila asi pre 4 mesiacmi,lebo predsa som hladala pohlad mamiciek co tam boli a su,predsa ideme 1x a sama neviem co ma caka,co si zbalit,na co si dat pozor...Takze ak nieco,tak urcite pisem
nam pani na recepci povedala ,ze Osika je rovnaka ako Topol, preto je cena ako Topol,tak pochybujem ,ze je to najhorsie ubytovanie, aj ked tie plesne tam hrozme …..nam nepomohli tieto kupele ,len sa pohorsilo ,plesne ,vsade koberce -silny alergik na roztoce,3 dni po prichode strasny kasel,teploty- hned antb a to on mal 3x za zivot antb a teraz po kupeloch hned crp vysoke ……tak mozno mame rozdielny nazor ,nakolko tvoje dieta nema taky stav ako moj a jemu tam vyslovene plesne,koberce a aj strava vadila a zhorsilo sa mu stav…a ano od kupelov ,kde sa liecia deti som ocakavala hygienu na vyssej urovni ako je ….ovela viac mu pomoze solna jaskyna ,ktoru navstevujeme doma a miniem tam za rok menej penazi ako v Lucivnej …to je moj nazor, samozrejme kazdy sa tam moze citit inak,ale staznosti pocas nasej navstevy bolo vela ,tak urcite som to takto nevidel len ja, nakolko som sa tam s mamickami vela rozpravala a teda vacsinou len zla skusenost …. Samozrejme , najlepsia skusenost je vlastna , preto nechcem nikoho strasit ,kazdy si spravi svoj nazor … kazdemu tam prajem prijemny pobyt , aby to vase deti vyliecilo a pomohlo,vsetci chceme pre svoje deti len to najlepsie a aby boli stale zdrave
Dievčatá prosím vas, tie ktoré ste už liecbu absolvovali, pomohla vám ? Teraz mám dilemu či tam vôbec ísť, 1500€ je veľa, radšej by sme za to išli k moru.
@nikol124 Vravím kedysi to bolo najhoršie ubytovanie, teraz neviem ako to je... A asi každý má asi iný pohľad, ty si tam bola raz a asi si mala bohužiaľ nešťastie na ubytovanie aj okolností, plus niečo nafúknuté si myslím. Ja som tam 7 rokov a vravim viem porovnať... Ale veď choď do Štosu ako píše @venusa85 a uvidiš čo je hrôza nevídaná... My sme mali krásnu izbu, fotky som pridala aj tu, malému to veľmi pomohlo lebo tam šiel ako akútny stav na zastabilizovanie, stav môjho syna bol veľmi zlý o tom ty ani netušiš lebo si ideš stále len svoje a áno Lučivná mu opäť pomohla a to veľmi. Za mňa všetko výborné od jedla, ubytovania, procedúr, služieb, atď. Za ďalšie už asi 3 x ti opakujem, že asi ste asi boli v blbom období. Ja s pani Lukáčkovou vždy tam prehodíme pár slov veď už sme ako staré známe za tie roky a vždy hovorí ako sa im darí pomaly všetko prerábať...
@zuzka1117 ja som to vzdala ideme radšej k moru v decembri sme boli v Šrobarovom ustave, tak skúsime more
zeny ten program na maj stale nie je? alebo aspon nieco na vikend nie je zverejnene?
@llela nie
@llela nevidela som ešte aj som ho hladala
@svetlana261 škoda slov. Mesiac aj prejde🙂
Prosím vás neviete niekto aké to je v Topoli s kuchynkou ? Je tam aj kanvica? Alebo čo si priniesť ?
Ahojte prosim vas ako je to tam s navstevami?
Prosím vás a ako je to so škôlkou?Je povinná?Ako dlho tam deti sú a je to len 1 trieda,alebo rozdelené podľa veku deti?
@31stanka123 to aj mna zaujima
My sme tam boli min.rok a hroza des. Hned na 4.den som chytila hnacky a zvracanie co som myslela ze je koniec so mnou. Nebola som schopna vstat z postele a starat sa o dieta. Potom o 2dni po mne to chytil aj maly. On sa tak zatal, ze odmietal tam ich stravu. Nevladal absolutne nic. Drzalo nas to oboch 2tyz. A ten treti sme ani cely nedokoncili, o 2dni sme skor odisli lebo sa mi nedalo kukat na dieta ako sa tam boji jest. Horsie ze som bola bez auta, takze na nakupy len s taxikom. Ale aj to mi moc nepojedol, bol tak "zataty" ze tam nic nechcel. Akonahle sme sli mimo kupele sa najest niekde napr.Poprade bez problemov sa najedol. Takze my tam tiez uz nikdy nepojdeme, radsej more. A za tie peniaze co sme tam nechali pomaly mesiac pri mori mozeme byt
zajtra nastupujeme a ak mam pravdu povedat, normalne mam obavy. dievcata, ktore ste tam teraz, ako to vyzera?

@nikol124 Pozri keby som tam nebola 7 x nepoviem ani slovo... No Osika určite nie je rovnaký štandard ako Topoľ, lebo Topoľ a Javor boli vždy top, potom bol Smrek, potom Limba a Borievka (tie už nie sú tam je teraz hotel) a posledná Osika a Breza... Áno cena je teraz brutálna to aj ja už som bola prekvapená, ale čo keď to malému nesmierne pomáha a aj teraz ho to zastabilizovalo... No a vravím boli sme pred 2 mesiacmi, a tiež všetko ok... opakujem teraz je také hluché obdobie s blbým počasím, takže chápem, že aktivity žiadne, bohužiaľ... a tiež k chorobnosti, môj syn je dieťa s oslabenou imunitou, a teda v škole chytí každú chorobu, do Lučivnej sme šli na rýchlo lebo sa mu strašne zhoršil stav a za pol roka bol v škole dokopy 4 t, inak bol stále chorý a nikdy za 7 rokov tam neochorel, a teda ani teraz nie... preto aj reágujem na tvoj koment lebo to čo píšeš je pre mňa úplný šok, a to teda neznamená, že ti neverím, len nechápem ako ja som bola za 7 rokov vždy spokojná a ja aj malý sa tam každý rok neskutočne tešíme a ty takto stašne...