icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

gleny25
12. okt 2023

Ahojte. Mame nastupit do kúpeľov Lučivná. Ale žiaľ vôbec nám to nevychadza kvôli práci, nepodarilo sa mi vybaviť. Ako to zrušiť komu zavolať/ozvať sa? To sa vlastne nedá posunúť na leto, však

ninika1
12. okt 2023

@gleny25 vsetky taketo veci sa riesia cez prijimaciu kancelaciu s p. Lukackovou a nie som si ista ale tusim mamicky co potrebovali tak v praci to riesili cez PNku ktoru im tu v kupeloch doktorka vypisala

zuzka1008
14. okt 2023
zuzka1008
14. okt 2023
zuzka1008
14. okt 2023
andrea197936
14. okt 2023

@zuzka1008 super dakujeme za info a hlavne pre mna co ideme prvykrat aj za predstavu🙂) obedy a vecere sa den predom objednavaju? A ako si deti nosia do skoly desiatu,mozem dcere urobit z ranajok,ci?

andrea197936
14. okt 2023

@andrea197936 inak tie jesenne prazdniny ked nenapises tak ani neviem🙂

andrea197936
14. okt 2023

@andrea197936 a prosim Ta deti v skole su pomiesane rocniky ci normalne po truedach ako prvaci,druhaci atd? A rozvrh maju po svojom z domovskej skoly ci tam ich skolsky? Dakujem

llela
14. okt 2023

@andrea197936 sú podľa ročníkov a rozvrh je daný v kúpeľoch. Moja ani zo školy nechcela ísť ako sa jej páčilo.

lucka8491
14. okt 2023

@andrea197936 škola je tam vyborna.su tam skvele pani ucitelky a velakrat sa stalo ze bol syn len sam v triede a mal kvazi sukromnu doucovatelku.je tam skvely pristup.deti su rozdelene podla rocnikov a naozaj sa detom venuju

andrea197936
14. okt 2023

@llela dakujem za info pytam sa len preto ze budem mat aj mladsiu a potom to zrejme bude tak ze starsia druhacka doobeda v skole,potom obed a poobede procedury....dobre to chapem? A spolu budeme az vecer?

llela
14. okt 2023

@andrea197936 nie procedúry sú aj počas školy, pôjdeš ju zobrať...a môžeš ju potom zaniesť znova do školy alebo nemusíš...ja som moju musela vždy...lebo ona "musela" byť v škole...lebo pani učiteľka povedala že budú robiť čiapočky na výtvarke , alebo že bude čitanie a to ona "musí" byť🙂 slovenčinárka je super...a moja veľmi rada chodila na tu zdravotnú telesnú či ako sa to volalo, chodili blúdiť po lese v areáli.

llela
14. okt 2023
llela
14. okt 2023

@andrea197936 odporúčam ti využiť výlety čo ponúkajú kupele, sa ti tak minie deň ani nebudeš vedieť ako🙂

andrea197936
14. okt 2023

@llela dakujem za uzitocne info,uz mam aku taku predstavu🙂)

andrea197936
14. okt 2023

@andrea197936 kolko maju deti cca procedur? Tie vylety co pozeram vyzeraju vsetku super,urcite vyuzijeme.
A vikendy su volne? Tipujem ze aj sviatky a prazdniny su bez procedur...

andrea197936
14. okt 2023

Pozeram ze som sa opytala samu seba🙂)

llela
14. okt 2023

@andrea197936 je to rôzne, čo sa týka procedúr.. denne asi 3, ale záleží od diagnozy dieťaťa a ako napíše lekárka, moja mala viac..vieš si aj doplatiť niečo...víkend je volny

andrea197936
14. okt 2023

@llela dakujem.a do skoly prezuvky co si tam necha ci bude kazdy den nosit?

llela
14. okt 2023

@andrea197936 bude si nosiť kazdy den.

andrea197936
14. okt 2023

@llela vy ste dokedy? A kde ste ubytovani?

andrea197936
14. okt 2023

@andrea197936 a vylety su len ze autobus odvezie povedzme do Lomnice a volny program alebo je program dany? A vecera je prosim odkedy dokedy? Alebovseobecne ranajky a obed? Viem tisic otazok,prepac.

zuzka1008
14. okt 2023

@andrea197936 tam išlo skôr o tie hodiny ako majú prestávky a časovanie vyučovania. Prázdniny je jasné 👍

llela
14. okt 2023

@andrea197936 strava je načasovanie podľa toho kde ste ubytovane, dozvieš sa na mieste. Výlety sú super, autobus sa dovezie na miesto určenia, šofér vás počká a vy mate dohodnutý program. My sme boli na všetkých🙂 boli sme v máji, ale kľudne sa pytaj🙂

monn75
15. okt 2023

@andrea197936 obedy a večere sa objednávajú 5 dni vopred(boli sme v máji, neviem ci to tak ponechali) - prve 3 dni ako pridete budete mat vzdy 1ku, na stole bude vzdy aktualny zoznam, vid foto tu priložené a ty vyberies/zakruzkujes vopred na 5 dni jedla. Liečene dietatko dostava aj desiatu- bude nachystana pri raňajkách na vasom stole 😉

andrea197936
15. okt 2023

@monn75 dakujem Vam zienky.🙂 tiez sme chceli ist v maji ale neskoro sme sa zobudili,bud.rok to dufam stihame pretoze pre nas je maj najhorsi a potom tetaz tato jesen kedze dcera ma astmu a alergie na pele travy prach roztoce atd. Len sa modlim nech do stredy neochorie,nevyzera to ruzovo s tym jej kaslom.aj ked ona kasle celorocne.len niekedy az neunosne a vtedy jedine atb. Kolkokrat ste uz boli v Lucivnej? Kazdy si velmi pochvaluje ako im pomohlo tak snad opakovane ak pojdeme pomozu aj nam...

monn75
15. okt 2023

@andrea197936 drzim palce, nech ste zdraví 🙂.. Aj ked, pokiaľ to nebude nic vazne- az tie atb, tak to problem podľa mna nebude, ved presne kvoli tym soplom a kaslom tam tie deti chodia.. Moju som udržala zázrakom bez toho a tam mi prechladli obaja.. Treba mat nachystane lieky vseho druhu, pre istotu. Pre mna ako rodiča to tam bol iny svet- taky, kde vsetci chápu, ze deti mozu soplit a kaslat furt 😁😁(myslim v dobrom zmysle slova)

andrea197936
15. okt 2023

@monn75 rozumiem,tu musim vsade povedat ze dcera nie je i nfekcba,ze kasle lebo ma astmu. A ano pokial sme vo svete kde je kasel sopel tolerovany tak je to raj lebo vsade na nas zazeraju pokial nevedia o co ide. Ma tu niekto dieta s astmou,? Pytam sa cichodit v maji,aprili ci az na jesen,

andrea197936
15. okt 2023

@monn75 inak ak dieta ochorie pocas liecenia tak to je ako? Idem tam k lekarovi kt.tam je a ked to je na atb tak ideme domov?

monn75
15. okt 2023

@andrea197936 tuším kazdy tyzden idete na vizitu do ambulancie.. Ochorenie podla vážnosti myslim, lebo nieco sa mi marí, ze tam boli aj deti na atb, ale boli teda par dni na izbe, ziadne skupinové procedúry a tak, cize kvazi izolácia.. Ale neviem vam na 100% povedať, mozno bol niekto kto siel aj domov- nestretla som sa s tym ale osobne. Moje deti po prvom týždni dostali črevnú virozu, to bol brutal, ale zvladli sme to- boli sme na izbe zatvorení tuším 3 dni, potom asi 2 dni len vonku pred vilou a prechádzky - tiez sme mali popresuvane procedúry, jedlo nam nosili na izbu.
Kedze je vsak vekmi dôležitá klimatoterapia-pokial by to zdravotny stav dietata nedovoloval absolvovať, čiže pokial by malo byt dieta na izbe zatvorené, tak to by asi poslali domov.
A inak, moja dcera je astmaticka a alergicka a boli sme v máji.