Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ahojte,chystá sa niekto v októbri? Idem s dvoma babami, 8 a 4 rocna
@andrea197936 Ahoj, ja sa chystam s 5rocnou, ale akosi stale nemam potvrdeny termin, od marca cakam a max mi bolo povedane ze prelom sept/okt
@ninika1 my este tiez nemame prrsny termin,ten posielaju mesiac pred nastupom tak tiez cakame.
Mne povedali ze presny termin poslu az mesiac pred nadtupom a my sme ziadali oktober takze este stale cakame
@andrea197936 p.Lukackova ma aktualne dovolenku ale zastupujuca pani mi uz mailom potvrdila termin tak s dcerkou ideme 28.9
@ninika1 tak sa tam urcite aspon na par dni stretneme. Kde budete byvat?
@andrea197936 Topol a vy?
@ninika1 netusim ale mame rezervacku na apartm.s kuchynkou tak uvidine
Takze my nastupujeme 18.okt a mame Topol
Kto sa este chysta v oktobri?
Ahojte . Ideme od 12.10 . Už sa kúri na izbách? Nieje tam zima? Niaky tip. Čo nezabudnúť?
@zuzka1008 ahojte,my 18ho ale pozeram ze od bud.tyzdna tam na casto snezit a max 5st. Kde budete byvat?
@andrea197936 smrek s obývačkou. A vy?
Ja mám dcéru 6.5ročnu
@zuzka1008 my sme v osike,mam 8 a 4 rocnu. Odkial ste? Tiez idete prvykrat?
@zuzka1008 My sme aktualne do 19.10 a urcite odporucam teplejsie oblecko uz, rana su posledne dni dost chladne, inak bolo zatial prijemne, dost komarov tu bolo este minuly tyzden kym sa neschladilo a s kurenim je aktualne problem na Topole inde co viem tak kuria, prip. ak maju poskytnu ohrievac
@ninika1 a ako to je s upratovanim,chodi raz do tyzdna upratovacka? A jedalen je v ktorej casti arealu?
@andrea197936 sme z BA. Boli sme už min rok v máji.
Urobilo sa tam dosť zmien čo zbežne čitam skupinu. Tak som zvedavá
@zuzka1008 a ked dieta ochorie tak ako to je so stravou,mize sa ist najest ci na izbu si donesieme alebo ako? Tiez na desi ze doma je vkuse chora a prideme tam a ochorie . Preto sa bpjim aj tej skoly co tambude chodit lebo zasa bude zavreta cele doobedie s detmi a ktovie ci budu fit..m.
Dobrý deň..my máme nastúpiť s dcérou 9 rokov ..31.10. Je tu niekto kto nastúpi ako my do Smreky..? mám kus strach čo tam bude..Hlavne s toho aby neochorela..🙏
@andrea197936 my sme v Topoli a tusim 3x do tyzdna nam chodi upratovat upratovacka a jedalen ta je v gurmanskom dome na kraji arealu za nim je welnes Lekno a hned za tym budova recepcie kde je prijimacia kancelaria
@zuzka1008 to tu myslim ze skoro kazdy sopli a kasle, ako mne fyzioterapeut akurat vcera vysvetlovat ze to je bezne bud zmenou prostredia zareaguje organizmus alebo sa zacne "cistit" z toho co sme si sem priniesli 🤷🏻♀️
My sme bez stravy tak ako varia netusim len viem ze zmenili oproti min roku te zrusili bufetove stoly a jedlo sa objednava, dcerka je predskolacka ale do skolky ju davam len ked vyjde cas medzi procedurami ze na 1-1,5h alebo ked ja mam sama svoje procedury.
Volny cas je v podstate poobedie,na nastenke je aktualna ponuka aktivit alebo individualny
@ninika1 prepac za otazku ale kolko Vas to vyslo bez stravy? Myslela som ze ta je povinna...
@andrea197936 ano strava je standardne povinna ale ja som spisovala ziadost a dokladovala lekarske spravy ze musime vlastnu stravu tak nam dali vynimku nakoniec, my sme v apartmane s kuchynou v Topole a platili sme 840€

@oliinka oliinka ahoj, ja som bola vlani na prelome august-september, ako sprievodca, moje deti 7 a 11, bývali sme v Breze a na 21 dní som.platila do 600e. Super. Rovno som pýtala lacnú izbu, pre nás to je ako druha letná doplnková dovolenka, tak tam sa mi nechce investovať.