icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

martinamatka5
15. feb 2024

@cuttina ano,poziciavaju lyze,bezky,korcule aj sanky za poplatok,od 2 do 8 eur cca,len snehu je malicko,treba ist vyssie do hor

cuttina
15. feb 2024

@martinamatka5 super, vdaka!

andrea54321
16. feb 2024

Dobrý deň prajem, ideme 1x do kúpeľov, vôbec netuším čo očakávať. Pozerám sa na vybavenie tých izieb, ale ani to sa neviem rozhodnúť, že ktoré ubytovanie si vybrať :D Prosím Vás, mamičky tie čo ste tam boli, je napr moc ďaleko ten Topoľ od jedálne? mám vytlačenú tú mapku zo stránky, ale všetko sa mi zdá akosi ďaleko od seba, ale možno v skutočnosti to vôbec tak nie je. Alebo ktoré ubytko by ste mi vedeli poradiť... kde je tak fajne 🙂 že aj dcérka bude mať čo robiť v okolí...

zuzana851
16. feb 2024

@andrea54321 dobry den a kedy idete? My sme boli minuly rok v topoli fajne bolo na vsetko sme museli chodit do inej budovy a daleko? Asi vsetko na rovnako v nijakej budove nemate vsetko v smreku je skola skolka procedury

misinka26
16. feb 2024

@andrea54321 Ahoj, my sme boli už všade (Smrek, Topoľ, Javor, Limba - tá už neexistuje). Mne sa najviac páčil Javor, je to blízko jedálne a aj blízko ihriska. Smrek má výhodu, že je tam škola a procedúry (inhalácie,preplach, cvičenie, bioptron) ale zase tam bol na mňa veľký hluk ... a k tomu, že všade ďaleko - podstatnou súčasťou kúpeľnej liečby je klimatoterapia, tzn. byť von čo najviac koľko sa len dá za každého počasia...

monika1618
16. feb 2024

Javor za mňa super, všetko blízko...

vrabecek
22. feb 2024

@andrea54321 zdravim mi už 9 rok pôjdeme a 5 rok topoľ a ani by som nemenila radi sa prejdeme po čerstvom vzduchu a nevadí nám nič

marikalea
3. mar 2024

Program na marec

kurakovadominika
4. mar 2024

Dobrý deň.
Tak už vieme aj termín nástupu od 4.4-25.4.
Je tu niekto taký čo ide v tom termíne?
Sme ubytovaní v Smreku

glas
5. mar 2024

@marikalea ... ďakujem za reálne info akcií na marec 2o24. Mne za tieto programy nepoďakoval nikto . Prajem pekný ozdravný pobyt v TKL .

ninika1
5. mar 2024

Dobry den, je tu niekto kto uz vie ze bude mat nastup cca prelom jun/jul? chystam sa so 6r dcerkou

barbiers
5. mar 2024

@marikalea môžem sa spýtať, detská herňa bonsai je čo?

sloniiicek
5. mar 2024

Pekny den zelam. Chcela som sa spytat mamiciek,co tam boli nedavno. Nevsimli ste si nahodou,ci do Lucivnej chodia uz deti aj bez sprievodu? Totizto. My sme boli min.rok koncombaprila. A vtedy nam vraveli,ze od septembra sa bude dat ist aj bez sprievodu.
Mam doma 15brocnu slecnu. Min rokbsom bola na matetskej,tak nebol problem. Terwz od sept sa vraciam do prace. Tak som hladala na stranke kupelov a nikde nevidim taku info,ze ci sa teda uz da ist detom bez spriievodu. Vdakabza postreh a info.

vrabecek
6. mar 2024

@kurakovadominika dobrý deň mi stále čakáme na mail máme nastúpiť 3.4 topoľ a žiadne papiere mi stále nechodia vam už prišli

llela
6. mar 2024

@barbiers to by aj mňa zaujímalo. Dole pod Bonsajom je len telocvičňa.

martinamatka5
6. mar 2024

@sloniiicek Dobry den.Nie,deti chodia do kupelov len so sprievodom,neviem,ci sa to este zmeni Je to skoda,aj moja 15 rocna by brala ist bez nas🙂,predsa len teenagerom je lepsie s rovesnikmi.

kurakovadominika
6. mar 2024

@vrabecek dobrý deň áno nám prišiel email mynuly týždeň už ..
Ja som tam ale volala lebo som potrebovala vedieť presný dátum a na druhý deň mi poslali papiere.
Možno ak zavoláte a pripomenieme sa vám to pošlu lebo však už je to mesiac do nástupu to by už mali

sloniiicek
6. mar 2024

@martinamatka5 no.my ked sme si minuly rok zabezpecovali termin. Tak mi povedali ze mozme nastupit hned ale s doprovodom alebo v septembri sama.
To bolo presne pred rokom....

vrabecek
6. mar 2024

@kurakovadominika tak už nám prišlo 3.4 nastupujeme topol veľmi sa tešíme ide ešte niekto na topoľ v tom termíne apríl

marikalea
7. mar 2024

@barbiers viem ze tam sa premietajú filmy pre deti,sú tam tulivaky a stoličky

sloniiicek
7. mar 2024

@barbiers urcite bonsai? Lebo v tej je cajovna-restika. Velka herna je v hotelovom dome. Neviem teraz nazov. Tam je cely suteren.aj dielnicky tam zvyknu byt.

sloniiicek
7. mar 2024

@llela este mi napadlo.ze pod Bonsajom bola telecvocna,ktora bola zavreta minuly rok. Asi opravovali,takze tam by to mohlo byt. Ak to uz spristupnili.

llela
7. mar 2024

@sloniiicek my ked sme boli v máji minuly rok bola telocvičňa otvorená. Dúfam že ju tam nechali, bola super

kurakovadominika
7. mar 2024

@vrabecek super tak už prišlo.
Aj my sa tešíme snáď to prežijeme v zdravý 😊
Koľko ročne máte dieťatko?
Moja má 4r.

katulka3333
10. mar 2024

@vrabecek kedy ste si podieľali papiere že vám dali taký termín

llela
11. mar 2024

@barbiers info z kúpeľov. Dobrý deň, rozšírili sme možnosti pre deti a rodičov a v reštaurácií Bonsaj sme pripravili nový detský kútik/herňu, v ktorom sa deti môžu hrať.

barbiers
11. mar 2024

@llela waw, dúfam že pribudnú aj altánky pre deti a nie pre fajčiarov v prípade zlého počasia

kurakovadominika
13. mar 2024

Žienky ktoré ste boli ubytované v Smreku..
Prosím vás je tam tá kuchynka vybavená alebo si tam treba doniesť neake kuchynské náradie? 😊
Ďakujem pekne

marikalea
13. mar 2024

@kurakovadominika ak si dobre pamätám nejaká panvica a hrnce boli, ale my sme si tam nevarili a je tam dvojplatnicka
Je tam aj práčka žehlička a žehliaca doska, takže v pohode si viete vyprať oblečenie, netreba brať veľa vecí, užite si kupele

nadej1111
13. mar 2024

@kurakovadominika vybavená myslím že v nej nič nechyba