icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

mirkazdenko
13. mar 2024
mirkazdenko
13. mar 2024
xadriana
15. mar 2024

Máte niekto skúsenosti s tým keď ide 9 ročné dieťa samé?

marikalea
16. mar 2024

@xadriana nemáme, ale v Lucivnej chodia deti len so sprievodom

cuttina
17. mar 2024

@kurakovadominika je myslim dost vybavena, akurat otvarak na nealko pivo som nenasla.😂 V Bonsaj je maly detsky kutik (mala smyklavka, bazenik s loptickami, tuli vaky), takze ked pijete kavicku ci veceriate, vidite si pekne cez sklo na deti. Dalej sa tam pozeravaju rozpravky a cez vikend tam byva kino. Velka herna je v hoteli dole. Tam tiez byva program cez vikend, asi aj pre hotelovych hosti. Velka telocvicna bola teraz tiez otvorena.

vrabecek
17. mar 2024

@sara2 keď Viac krát. Voláte oni sa Vám ozvú a na maile odpovedajú postupne

vrabecek
17. mar 2024

Dievčatá ktorá idete od 3.4 myslím nástup

kurakovadominika
17. mar 2024

@cuttina super tak je to tam slušne vybavené teda .
Ďakujem za info..
Inak rozmýšľam nad tým že byť som jej zrušila bazén ako procedúru..
Myslíte že sa to dá?
Že ju nedám do bazéna? Lebo mne vždy v takomto období ešte chytí sople po bazéne ..

Inak niekto kto nastupuje 4.4.?

sloniiicek
17. mar 2024

Pekny vecer. Chcela by som sa opytat na porovnanie ld javor a smrek. Minuly rok sme boli v javori a velmi sa nam tam pacilo. Tento rok mi ponuka javor alebo smrek. Laka ma vyskusat smrek. Uprimne najma kvoli cene. Nie je to prilis malinke? Ideme s pubertackou a skoro trojrocnou,ktoru by som chcela mat v cestovnej postielke. Ale neviem,ze ci sa mi tam zmesti.
A este som aa chcela spytat ohladom kuchynky a pracky. Vbjavori sme boli len jedna chodbicka a nebol problem vyuzivat pracku. Priestor na susenie pradla bol super. Mali sme na izbe susiak. Ako to je prosim v smreku? Tiez je pracka na jednu chodbu? Vdaka moc.

sloniiicek
17. mar 2024

@kurakovadominika urcite sa da dohodnut. Alebo niektori to robili tak,ze prisli a dali len podpisat,ze tam boli. Na recepcii boli dve mlade baby - pri bazene. Velmi zlate
A vramci procedur je aj sauna, virivka, floating. To Vam nebude robit problem? Ci len ten bazen?

kurakovadominika
19. mar 2024

@sloniiicek super že sa dá dohodnúť .
Ostatné snáď nie aj keď vlastne vírivka je tiež voda..
Hlavne ide o to koľko stupnova je tá voda
Máte niekto prosím skúsenosť je teplá ?
Možno keď pôjdeme po bazéne hneď do sauny to bude fajn..
Neviem..
Len som čítala že veľa detičiek pochoreli po bazéne..
Tak preto že či to radšej nevynecham ale teda neviem koľko stupnova voda tam je.

llela
19. mar 2024

@kurakovadominika skôr ochories v jedalni a herni ako v bazene🙂

sloniiicek
19. mar 2024

@kurakovadominika voda v bazene je tepla aj vo virivke. Nam sa stalo dva dni po sebe,ze bola chladna,pretoze plavcik zabudol zapnut ohrev. Inak aj po saune je clovek rozhoruceny. Ved uvidite.

kurakovadominika
19. mar 2024

@sloniiicek jasné však uvidíme tam čo ako..
Veď možno nakoniec pôjdeme..
Snáď prežijeme v zdravý 😊
Kedy máte nástup?

kurakovadominika
19. mar 2024

@llela fakt? 🤣🙈 Ach jaj no snáď nie..
Čize detičky tam normálne fungujú s bežným kašľom spolom?

llela
19. mar 2024

@kurakovadominika to by bolo to najmenej. Ved uvidíš sama. S teplotami, vracanim bežné v jedalni

mirkazdenko
19. mar 2024

Teplotu v bazéne píše 31 stupňov, teplota vzduchu 30.....je tam teplo.... My chodíme aj do bazénu, aj do sauny, chodíme ešte aj pomimo procedúr, lebo do apríla je akcia, že je voľný bazén pondelky, stredy aj nedele, takze chodievame často a malý je zatiaľ stále zdravý. Inak býva tiež často chorý, a hneď všetko chytne... Ale tu sa drží a využívame všetko, ešte aj do herne chodí aj do kina.. Keď náhodou niekde stretneme choré dieťatko, odídeme, vyhýbame sa chorým a dobre je.

llela
19. mar 2024

@mirkazdenko prosím ta môžem dve otázky? PN vystavujú elektronicky alebo klasicky papierovo? A náhodou si sa bola prejsť cesta mimo areál teda od brány po diaľnicu je vhodná na kolieskové korčule? Vôbec si nepamätám v akom bola stave tak nech zbytočne neberiem

kurakovadominika
19. mar 2024

ach jaj 🙈 čo tam robia s horúčkami a vracaním v kolektíve no to sa teda teším snáď po týždni nepôjdeme domov 🤣 lebo na moju sa tiež všetko nalepí čo ide okolo nej..
Ale tomu bazénu sa teším že je takto teplý tak už zháňam čiapku do bazénu 🤣

nadej1111
19. mar 2024

@kurakovadominika no my sme boli minulý rok...ubytovanie,pre deti veci všetko super ale už by som tam nešla.....prišli sme zdravý a všetci naokolo boli chorý.....v jedálni sa išli zadusit....doktorka povedala že tam je nejaká epidémia....covid....proste velsetko...nechápala som ako sa to tam dostali keďže každý musí prísť zdravý ale je tam aj hotel a v tom hoteli boli hostia s covidom napr.....takže sa to veľmi rýchlo šíri v takých kúpeľoch a práve preto nikdy viac a za tú cenu🙈no hroza

llela
19. mar 2024

@nadej1111 veľa detí nebolo u svojej doktorky reálne pred príchodom. Napísala spravu len po telefóne. Som sa s viacerými mamičkami rozprávala. Mojej ešte aj vlasy kontrolovala ci nemá vsi

zuzana851
19. mar 2024

Aj my sme boli u vseobecnej pred prichodom vydrzali sme cele 3tt ideme aj tento rok vidim zlepsenie zdravotneho stavu

kurakovadominika
19. mar 2024

Tak budem len dúfať že to vydržíme v zdravý snáď nechytuke nieco..
Ako ja chápem že tam je veľa detí a vyrusy sa širia ale tak keď som chorá tak sedím na izbe a nebeham hore dole .

Chcela som sa ešte spitat dá sa tam vydržať bez toho obchodu?
Rozmýšľam čo také si vziať teda hlavne pre malú keď som počula že jedlo není žiadna výhra tam..

zuzana851
19. mar 2024

@kurakovadominika moj nezje vsetko a tam z niecoho vzdy zjedol ci len zemiaky ryzu polievka vyvar vzdy vyhral brala som jogurty lebo je svoje dve druhy

kikinkam
20. mar 2024

Ahojte, pridám sa do diskusie. Aké oblečenie beriete deckám na apríl? Najmä na von -zimné bundy aj topánky, ci už prechodné? Nad tým najviac rozmýšľam, čo zbaliť, nech nič nezabudnem a zároveň nech nemám zbytočne veľa vecí..

kurakovadominika
20. mar 2024

@kikinkam aj ja toto prave riešim keďže ideme v apríli..
Pre istotu asi vezmem jednu zimušnu bundu aj topánky.
Samozrejme uvidim aké bude počasie tesne pred odchodom.
Ale určite prechodné vezmem.

sloniiicek
20. mar 2024

@kikinkam
@kurakovadominika my sme boli minuly rok v aprili a teda zimne bundy sa nam hodili. Twm je chladnejsie ako u nas.

kikinkam
20. mar 2024

@sloniiicek
@kurakovadominika no ved to si aj ja hovorím, u nas na západe je cez deň jar, ale rano zima a tam to vždy byva posunute.. tak nic to, budem balit dvojmo 😅 jarné letné, snad sa zmestili do auta.. šťastie ze nemusíme ist vlakom..

kikinkam
20. mar 2024

@sloniiicek
@kurakovadominika ak by vám niečo napadlo, co by sa mohlo hodiť, dajte vedieť. Fén, alebo poháriky na vodu a kavu na izbe bude? Neviete? Mame izbu bez kuchynky.

zuzana851
20. mar 2024

@kikinkam nic vam netreba aj my sme mali bez kuchynky a je tam ci kanvica ci pohare nie vela ale stacilo kanvica bola chladnicka v kuchynke spolocnej urcite toho viacej bude