Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

Dobrý deň, máme v júni nástup na liečenie 🙂 ideme prvýkrát a veľmi sa tešíme 🙂 počuli sme len samé pekné veci o Lučivnej... vedel by niekto odfotiť program, jedalni listok, len pre info... predpokladám, že jún ešte nemajú zverejnený. Dakujem
@llela paráda 🙂 raj pre deti.... náhodou mesačný program na jún nie je zverejnený? Dakujem
@zuzana851 dobrý deň, ako sa býva v Topoli?
@farebnymotylik ešte nie je na jún.. pošlem ti keď zverejnia
@llela ďakujem pekne
@farebnymotylik mne dobre sme tu uz druhy rok mame standardnu izbu
@llela dobrý deň, písala som vám správu, ďakujem
Dobrý deň, sme 3 týždne po návrate z Lučivnej a dcéra je už 3krat chorá, priebeh je dosť rýchly a miernejší, ako to bolo pred liečením. Stretli Ste sa niekto s takou situáciou? Príde nám to asi také dočisťovanie, ale už často opakovane. Ďakujem
Ahojte, boli sme v Lucivnej na pobyte teraz. Nemozem na tieto kupele povedat ani jedno krive slovo... naozaj, od ubytovania,po stravu,hygienu,arealu, procedur, zdravotnickeho personalu pri procedurach... vsetko bolo fajn. Ale...
Chcela by som apelovat na Vas maminy. V kupeloch sa momentalne siri rotavirus. Oficialne vieme o styroch detoch,ktore skoncili na infuziach v nemocnici. A neoficialne? ... priklad, mamicka ide s dietatom z vecere zo spolocnej jedalne,na chodniku stretne kamaratky a rozpravaju sa,no co,grcal,co mam teraz robit,cely den vracia. Na co sa trepem do jedalne,ked dieta vracia? Kedze po nahlaseni doktorke,ze sa toto deje,doktorka zariadi nosenie stravy na izbu a v prvom rade,pomoze dietatu. Tuto istu pani potom stretnu rano,zdrave deti na vizite,ktore su casovo urcene medzi 7:30-7:50. Mamy chorych deti maju volat a objedna ich hned medzi 08:00-08:50. Sedi a caka s bledym vycerpanym dietatom a zjavne cerstvo povracanim dietatom v cakarni so zdravymi detmi. Lebo vsak...vobec nedostala tieto informacie napisane na A4 aj s cislami a podrobnymi instrukciami,co robit. Dalsi den si kraca dalsia mamicka na ranajky s dietatkom. Dietatko sa pred vstupom do jedalne vyvracia. A spolocne idu na ranajky,aby nahodou mamicka neostala hladna. A take tie nazory...nenahlasim,lebo ma zavru na izbe s detmi a mna porazi. Gratulujem. Vdaka nim teraz minimalne 4 deti zazivaju v nemocnici bolesti. Minimalne... pretoze ostatne su stale tam a nemam predstavu kolke z nich maju tieto problemy bez toho,aby to nahlasili....
Kazdopadne, je to tam krasne. Len skoda,ze hluposti sa zabranit neda a o spravani sa deti od 3 rokov uz asi radsej pomlcim.
@hannah88 to oste sme mali my v novembri s kovidom. Po 5 dňoch sme skončili obaja s horuckami a kašľom, týždeň nám nosili jedlo na izbu. A pritom "zdroj" od koho sme sa nakazili, vesele chodili aj do jedalne, aj na procedúry...sak lebo to bol len kašeľ a trocha teploty, tak čo...čiže na vine sú vždy nezopovedne matky🤷♀️
Ako ja som si povedala potom čo sme tam my zažili v apríli že už nikdy nenavštívime slovenské kúpele radšej tie peniaze investujem na dovolenku k moru.
Lebo áno mamičky nezodpovedné a potom niekto musí ležať na izbe týždeň a horučkami skončiť na pohotovosti dokonca lebo však cez vykend tam není ani živej duše čo sa týka zdravotníckeho personálu.
Ja som rada že sme odtiaľ odyšli
@juli03 ako fakt to čo tam niekto zažije je horor.
Niekto si to veľmi chváli niekto zažíva horor lebo si to odnesie tým najhorším spôsobom.
A to ani nehovorím o Tom že dr zanedbala starostlivosť úplne o dcéru ona mala 39' horúčky a stále tvrdila že to má z vyčerpania a pritom sa nakazila tam v ich bazéne zatvodila nás na týždeň na izbu a bolo vybavené
Tak sme išli na pohotovosť v sobotu a v pondelok sme odyšli hneď
@kurakovadominika mna to tiez mrzelo, ze sme to mali zaplatene, volno v robote vybavene...vraj 5 dni sme do konca roka mohli este vybrať, ale nie je to pre kazdeho na skok a da sa mu z prace inokedy... nam sa tam páčilo, ale sysetem fungovania tej ambulancie a celkovo pristup mudr. ma teda zarazil. K dietatu bola mila, ale ku mne ako k psovi a na zaver mi povedala, ze mam malo Chi a preto mam nosit modre veci a prestanem tolko kaslat aj ja...
@juli03 čože 🤣🤣 ako aj do smiechu aj do plaču že malo Chi
Ty kokos.
Akože áno prostredie sa páčilo aj nám to boli asi tak jedine čo sa nám páčilo ale sto ľudí sto chutí.
Ako ja pochopim že ideme do kúpeľov kde sú repiracne ochorie áno pochopila by som keby tam chytila sople alebo kašeľ.
Ale hnisavu angínu a to ešte ani nehovorím o prístupe tej dr.ze iba samé výhovorky že 39'horučky s vyčerpania veď doktor na pohotovosti v Poprade ju vysmial.
Ale hovorím sto ľudí sto chutí
@kurakovadominika presne tak
Maminy dobrý deň, prikladám Vám program akcií v TKL na júl 2o24 ... snáď sa nudiť nebudete .. 👏
Ahojte mamicky, chcela by som sa opytat, kolko vas stoji pobyt cez poistovnu a ci mate v tom aj stravu. My sme tu prvy krat, ale v rezorte, v Borievke a je tu dost deti, co su v liecebnych domoch. Dakujem
@misinka20 Dobry den, citam vo fore ze ste bola v kupeloch uz niekolko krat. Vedela by ste mi poradit ktore z ubytovani je podla vas najlepsie? Chcela by som 3 lozkovu izbu s obyvackou nakolko idem s dvoma detmi a manzel pride za nami na vikend. Ktore z ubytovani je podla vas najlepsie z hladiska komfortu a dostupnosti k restauracii a proceduram?
@evelinkawwww ja osobne by som volila smrek boli sme tiez v kupeloch viac x a v smreku sa nam pacilo najviac. I ked nevien teraz ako je to prerobene boli sme naposledy v maji 2022.ale vtedy bola v smreku aj skola a skolka a inhalacie a telesna tiez v tej budove co bolo super. Jedalen je len kusok a vtedy bola aj lekarka v smreku ale myslim ze ta je uz prsstahovana spolu s prijmacou kancelariou
@lucka8491 dakujem velmi pekne za radu 🙂 Nahodou aj v Javore ste nebyvali? Rozhodujem sa medzi Javorom a Smrekom
@evelinkawwww Za mna jednoznacne Javor... je to blizko jedalne, blizko ihriska, bazena... Smrek je po prerobeni tiez fajn len na mna je tam prilis hluk kedze gro procedur je tam... byvali sme aj v topoli ale to je uz moc od ruky...
Všetko je v smreku okrem jedalne, boli sme v máji,druhy krát uz a vždy sme byvali v javore
@misinka20 dakujem pekne 🙂
@lucka8491 Dobry den, dakujem za vasu odpoved. Nie je ten Smrek prilis hlucny nakolko je tam skola, skolka aj lekari? Ktore poschodie je vhodne si vybrat z hladiska sukromia? Je ubytovanie v Smreku dostatocne priestranne aj pre 4 clennu rodinu?
@evelinkawwww my -ja a 2deti sme mali v smreku izbu na prízemí. Bola to mala izba, ale myslím, ze tam maju aj väčšiu. Mali sme s terasou, to bolo super. Na vyssich poschodiach tusim balkóny nie sú.. no a hlučné to nebolo nejak extra. Procedúry su na prízemí, prevazne doobeda, vtedy chodia všetci, takže aj vy. A škola je úplne hore, to vas neovplyvňuje. Akurát pobehujúce deti boli občas vecer hlučné, ked hrali naháňačky po budove..