Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@kikinkam dakujem velmi pekne
@kapo22 my sme boli javor aj smrek-prizemie. My sme mali hned pri procedirach. Takze sme mali pristrannu chodbicku. 2 tyzdne sme byvali 2 + skoro trojrocna v detskej postielke. A tyzden sme tam byvali piati. Prisla sestra a stredny syn. Dalo sa to bezproblemov vydrzat. Dcera nieco apominala,ze rok predtym bola navstivit spoluziacku z triedy v smreku na poschodi a tam sa jej zdali izby mensie. Aby som nezqbudla sestra spala na gauci vvobyvacke. My straja v spalni + som tam dala detsku postielku.
Co sa tyka javora. Tak ten je fakt priestranny a krasne velke izby. My sme mali tri postele + pod jednou postelou vytahovacie lozko a vvobyvacke sa dalo tiez spat.
Co sa tyka hluku v Smreku my sme nic nepoculi. M9zno zalezi od partie,ktora sa zide. V javori sme mali riadne rusno. 😉 detska hrali na chodbe schovavacku,hrali sa tam. V smreku sme pozaliezali do izieb.
Mne sa v smreku pacilo,ze sme mali vsetko blizko. Procedury, skola-vsetko v papuciach. Aj cas na obed bol pre nas prijatelnejsi. Mali sme na prizemi terasu,tak sme mohli vesat pradlo vonku.
Snad som nejako pomohla.
@sloniiicek Ďakujem moc moc🙏
@sloniiicek dobry den,ideme druhykrat,minuly rok sme boli v Osike tento rok mame Smrek nakolko behat hore dole za den stokrat sa nam uz nechce,Osika je fakt od vsetkeho daleko. Chcem sa opytat,pisu ze treba doniest vlastne uteraky ale v Osike nam dali. V Smreku to je ako? Dakujem
Je prosím niekto aktuálne v limbe 2postelovej? Ako sprievod neschvaleny koľko sa doplaca?
@sloniiicek super dakujem pekne
@andrea197936 v Smreku sme nemali. Ale rok predtym Javor sme mali.
Dobrý deň, idem s deťmi od 10.9. Na kúpeľnú liečbu, bude tam niekto v tomto čase.? Ďakujem
Deti 11 rokov, 10 rokov a 4 roky .
@tesla28 Dobrý večer, nastupujeme s dcérkou, 4 roky 26.septembra do Osiky.
ahojte niekto v oktobri? prosim?
Ahojte, prosím vám, aký čas pred nástupom posielajú papiere? 2 roky sme neboli v Lucivnej, nejako som zabudla. Vďaka
@aduska256 my nastupujeme 26.septembra
@mamickalenka no my 21.10
Ja idem so synom 11.10 alebo 18.10 este sa musime rozhodnut ale asi skor toho 11.10
@didinka8809 tak sa uvidime😊
Ahojte nastupujeme 21.10. s kym sa uvidime🙂
Prosím vás, program na október vie niekto pridať? Ďakujem
@andrea197936 ďakujem ☺

@evelinkawwww
@kapo22 neviem ci maju v smreku aj väčšiu izbu, myslím ze tam nejaká taka je. Ale ta mala na prízemí pre 4 bola fakt mala.. keď sme tam boli cez víkend štyria, bolo to dosť natesno.. inak super, všetko blizko