icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

ellie25
22. jan 2025

Dobrý deň, funguje aktuálne vlak a klzisko v areáli ? Ďakujem

mariadrabova
Autor odpoveď zmazal
yanisko
Autor odpoveď zmazal
yanisko
29. jan 2025

@ellie25 Nie

agbu0108
1. feb 2025

Ahoj. Chcem sa spytat cca aka dlha je cakacia doba na terminy? My len buduci tyzden ideme na krv nasledne pediatricka vypise papiere potom este poistovna schvali ratam na marec by mohlo byt uz tak je realne ze na leto dostaneme termin ? Halvne ak budrme potrrbivat izbu 4lozkovu (dve deti ja a tyzden by prisla mamina a tyzden muz co by sme priplatili) pred dvoma rokmi sme boli v hornom smokovci a teraz by som chcela vyskusat v lucivnej 🙂 dakujem

yanisko
2. feb 2025

@agbu0108 My sme uz takto leto nedostali

lucka8491
2. feb 2025

@yanisko
@agbu0108 my sme si dávali žiadosť v septembri aby sme mali kúpele v júli

lucka8491
2. feb 2025

@agbu0108 môžte si zavolať pani Lukackovej a dohodnúť sa s ňou a rezervovať si termín aj pred tým ako mate schválené kúpele myslím ze by to nemal byt problém. Pripadne aspoň budete vedieť kedy cca viete dostať termín keď budete mat kúpele schválené v marci

ninika1
3. feb 2025

@agbu0108 od 1.2 je mozne rezervovat terminy aj bez schvaleneho kupelneho navrhu,takze mozete sa do kupelov ozvat aj predtym ako pojdete lekarke po papiere

agbu0108
4. feb 2025

@ninika1 ano ? Lebo som citala vsade ze iba potom mozem volat ked mi schvalia papiere z poistovni. Tak to by bolo fajn sa dohodnut uz predtym nech mam aspon predpoklad ze kedy mozme ist. Skusim tento tyzdem zavolat a uvidim co povedia. Dakujem

ninika1
4. feb 2025

@agbu0108 ja som chcela letny termin a este v novembri som pisala email a bolo mi odpisane ze so schvalenym navrhom vedia rezervovat predbezny termin,bez navrhu az po 1.2,takze vyskusajte kludne zavolat alebo napisat email

llela
12. feb 2025

Zienky co chodievate do kúpeľov pravidelne, nastali nejaké zmeny tento rok? Na čo sa mame tešiť?🙂 ten vnútorný bazén po rekonštrukcii ako vyzerá? A absolvoval už niekto tu novu procedúru morsky kupel?

danuty
13. feb 2025

ahojte, v marci ideme prvy x do lucivnej, do osiky... dake tipy co si urcite zobrat?

aduska256
13. feb 2025

@danuty ahoj my sme tu prave

aduska256
13. feb 2025

@aduska256
@danuty v osike

llela
13. feb 2025

@aduska256 ahoj. Absolvovali ste tu procedúru morsky kupel?

aduska256
14. feb 2025

@llela ano 4x je to super malej to dost pomohlo

llela
14. feb 2025

@aduska256 ako to prebieha? A na aké diagnozy to dávajú? A je tam este aj to vajce? Sú ešte nejaké nove procedúry?

luciasle
16. feb 2025

Ahojte 🙂
My nastupujeme 12.3
Ideme prvý krát vedeli by ste mi prosím poradiť čo si určite netreba zabudnúť zbaliť s čo určite nepotrebujeme ?
Ďakujem za každú odpoved

danuty
17. feb 2025

@luciasle my 18.3 🙂 ideme tiez prvy x cize neviem ani ja 😁

timczak
17. feb 2025

@luciasle určite netreba jedlo 🙂 ja som.sla.nabalena ako na Aljašku a úplne zbytočné, strava v pohode stačila 🥰
Stačí oblecenie, lieky, prasok na pranie, nejaké knihy pre maminku a hotovo, inak je tam naozaj všetko ❤️

vrabecek
25. feb 2025

Mi nastupujeme 2.4 topoľ vždy na termín si volám aj pol roka do predu tento rok ideme už 10 krát za mňa súper chodíme stále tá istá partia pani Lukackova je príjemná a vždy nám vyhovie

luciasle
26. feb 2025

@danuty tak to sa tam vidíme 🙂 čo zabudneme si nejako hádam požičiame :D

danuty
26. feb 2025

@luciasle super, keby nahodou nieco chybalo klidne pis 🙂

jany149
8. mar 2025

Ahojte. Prvýkrát som vybavovala kúpeľnú liečbu pre seba a deti. Deti majú časté zápaly dýchacích ciest a ja už dlhé roky astmu. Schválili nám a jeden z návrhov miesta je Lučivná. Odporúčate? Je tam pekne?

blumen27
8. mar 2025

Ahoj,my nastupujeme 25.4 po prvý krát.
Ide niekto s nami ?

danuty
9. mar 2025

@blumen27 ja som od 18 teho s deckami

vrabecek
9. mar 2025

@danuty kde budete ubytovaní

blumen27
10. mar 2025

@danuty ahoj,mame zmenu,ideme 1.4.

blumen27
10. mar 2025

Ahojte.Žienky,boli alebo sú Vaše detičky v škôlke?Zapísali ste ich?Ide mi hlavne o predškolákou.