Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ahoj. Chcem sa spytat cca aka dlha je cakacia doba na terminy? My len buduci tyzden ideme na krv nasledne pediatricka vypise papiere potom este poistovna schvali ratam na marec by mohlo byt uz tak je realne ze na leto dostaneme termin ? Halvne ak budrme potrrbivat izbu 4lozkovu (dve deti ja a tyzden by prisla mamina a tyzden muz co by sme priplatili) pred dvoma rokmi sme boli v hornom smokovci a teraz by som chcela vyskusat v lucivnej 🙂 dakujem
Zienky co chodievate do kúpeľov pravidelne, nastali nejaké zmeny tento rok? Na čo sa mame tešiť?🙂 ten vnútorný bazén po rekonštrukcii ako vyzerá? A absolvoval už niekto tu novu procedúru morsky kupel?
ahojte, v marci ideme prvy x do lucivnej, do osiky... dake tipy co si urcite zobrat?
Ahojte 🙂
My nastupujeme 12.3
Ideme prvý krát vedeli by ste mi prosím poradiť čo si určite netreba zabudnúť zbaliť s čo určite nepotrebujeme ?
Ďakujem za každú odpoved
Mi nastupujeme 2.4 topoľ vždy na termín si volám aj pol roka do predu tento rok ideme už 10 krát za mňa súper chodíme stále tá istá partia pani Lukackova je príjemná a vždy nám vyhovie
Ahojte. Prvýkrát som vybavovala kúpeľnú liečbu pre seba a deti. Deti majú časté zápaly dýchacích ciest a ja už dlhé roky astmu. Schválili nám a jeden z návrhov miesta je Lučivná. Odporúčate? Je tam pekne?
Ahoj,my nastupujeme 25.4 po prvý krát.
Ide niekto s nami ?
Ahojte.Žienky,boli alebo sú Vaše detičky v škôlke?Zapísali ste ich?Ide mi hlavne o predškolákou.

Dobrý deň, funguje aktuálne vlak a klzisko v areáli ? Ďakujem