Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ahojte, je mozne ist do kupel aj na menej ako 21 dni?
@danuty áno,musi sa dokončiť
Ahojte, baby, deťom neschválili kupele, vraj za posledných 12 mes. neevidujú liečbu na danú diagnózu.. neviete, či má zmysel sa odvolať alebo ako to vyriešiť?
@kikinkam ooo, to mi je luto
môžem sa opýtať, že odkiaľ ste?
mne niečo hovorila naša alergo, že mám chodiť k nej na kontroly, ak chceme ísť do kupelov.
bohužiaľ vám neporadím, boli sme v kúpeľoch zatiaľ iba 1x a ešte len teraz idem podať žiadosť 2x
@kikinkam Ahoj.Ak su opakovane chore,je treba aspon niekolkokrat,myslim,ze 5x do roka,zapis u detskej lekarky.A este raz za pol roka navstevu u alergologa.Aj ked si ich liecim len doma sama,pri tych castych chorobach uz niekedy ani nejdem,ale stale to nahlasim,aby o tom bol zaznam...drzim palce.Mozno staci este doplnit za marec 2x zaznam a vyjde to v aprili...
Zienky co ste už boli tento rok a už ste boli opakovane. V akom stave je strava v kúpeľoch? Ide to aspoň trochu lepším smerom oproti minulému roku ci stále rovnaká bieda?
@blumen27 ahoj, za nas zatial fajn nestazujem sa... ale postrehla som tu aj par mamiciek ktore sa stazovali... ja som ubytovana s detmi v osike... ubytko super... nemam co vytknut... strava tak 6/10 ... porcie dostacujuce.... ja dokonca svoju ani nevladzem dojest vacsinou,,, celkovo dojdem 7-8/10
Žienky, prosim Vas, viete mi pozriet na rozhodnutí, že koľko od schválenia návrhu sa musí nastúpiť do kúpeľov? Aka je ta lehota, dokedy to treba absolvovať? Dakujem vopred
Ahojte žienky, prosím Vás schválený doprovod si musí stravu zaplatiť? Nemôže byť bez stravy ? Ďakujem

My ideme po tretí krát 24.4,ubytovani budeme v javore
Chlapci 3 a 6
Skolka je tam skvelá ,úžasná