icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

elinka1051
10. mar 2025

My ideme po tretí krát 24.4,ubytovani budeme v javore
Chlapci 3 a 6
Skolka je tam skvelá ,úžasná

lucka8491
10. mar 2025

@blumen27 určite ich zapíšte ta škôlka je tam úžasná chalani ju milovali

blumen27
11. mar 2025

@lucka8491 dakujeem

danuty
11. mar 2025

@vrabecek osika

nunulik
17. mar 2025

Ahojte, je mozne ist do kupel aj na menej ako 21 dni?

danuty
17. mar 2025

@nunulik pokial viem , ked ides cez poistovnu kupelna liecba sa musi uskutocnik cela cize tych 21..

elinka1051
17. mar 2025

@danuty áno,musi sa dokončiť

zuzana851
17. mar 2025

@nunulik da sa striedat ze aj s niekym druhym ci aj tretim...pri prichode sa nahlasi kto sa vymeni..

kikinkam
18. mar 2025

Ahojte, baby, deťom neschválili kupele, vraj za posledných 12 mes. neevidujú liečbu na danú diagnózu.. neviete, či má zmysel sa odvolať alebo ako to vyriešiť?

mandaranka123
18. mar 2025

@kikinkam ooo, to mi je luto
môžem sa opýtať, že odkiaľ ste?

mne niečo hovorila naša alergo, že mám chodiť k nej na kontroly, ak chceme ísť do kupelov.

bohužiaľ vám neporadím, boli sme v kúpeľoch zatiaľ iba 1x a ešte len teraz idem podať žiadosť 2x

juliacenc
18. mar 2025

@sara2 aj ja som tam bola ako dieta 🙂 urcite to ma nieco do seba a bola som aj v kremnickych baniach a na ciernej hore. Tak tieto tiez mozem odporucit mne to pomohlo

martinamatka5
19. mar 2025

@kikinkam Ahoj.Ak su opakovane chore,je treba aspon niekolkokrat,myslim,ze 5x do roka,zapis u detskej lekarky.A este raz za pol roka navstevu u alergologa.Aj ked si ich liecim len doma sama,pri tych castych chorobach uz niekedy ani nejdem,ale stale to nahlasim,aby o tom bol zaznam...drzim palce.Mozno staci este doplnit za marec 2x zaznam a vyjde to v aprili...

llela
25. mar 2025

Zienky co ste už boli tento rok a už ste boli opakovane. V akom stave je strava v kúpeľoch? Ide to aspoň trochu lepším smerom oproti minulému roku ci stále rovnaká bieda?

blumen27
25. mar 2025

@danuty Ahojte.Ako sa máte?Spokojná?

danuty
26. mar 2025

@blumen27 ahoj, za nas zatial fajn nestazujem sa... ale postrehla som tu aj par mamiciek ktore sa stazovali... ja som ubytovana s detmi v osike... ubytko super... nemam co vytknut... strava tak 6/10 ... porcie dostacujuce.... ja dokonca svoju ani nevladzem dojest vacsinou,,, celkovo dojdem 7-8/10

blumen27
27. mar 2025

@danuty my nastupujeme v utorok ,mame mat Topoľ.Uz teraz ma boli brucho 😄.
Prosím Ťa,čo si nesmiem zabudnúť?
A aké máte momentálne počasie?
Ďakujem veľmi pekne za Tvoje hodnotenie .
Možno sa tam stretneme 😊

vrabecek
27. mar 2025

@blumen27 mi nastupujeme na topoľ 2.4 aj kamarátka 2.4 kamošk ide 1.4 na 8 izbu apartmán on má chlapčeka 6 rok kamarátka ma chlapčeka 6 rokoch ja 13 ročne dievča
@blumen27

blumen27
27. mar 2025

@vrabecek ahoj,ja mam dievča 6r.
Ideme prvý krát.
😊

vrabecek
28. mar 2025

@blumen27 súper tak sa vidíme odkiaľ sté

blumen27
28. mar 2025

@vrabecek LV a vy?

yanisko
28. mar 2025

@blumen27 zoberte si pingpongove rakety a my sme mali petang, to sme vela vyuzili. Vzdy sa pridali aj dalsie deti a hrali sa.

blumen27
28. mar 2025

@yanisko ďakujem za tip 🙂

vrabecek
28. mar 2025

@blumen27 mi okr Skalica už sa tešíme

danuty
29. mar 2025

@blumen27 urcite .. sme do 8.4… vies co ja som si nezobrala ruksak.. a chybal mi 🤣 mame plnu chladnicku uplne zbytocne… ak mas k dispozicii auto tak vzdy vies skocit si cokolvek kupit.. ja som si dokupovala napriklad ze telovy krem 🤣 inak nic speci

blumen27
29. mar 2025

@danuty ďakujem pekne 🙂

kikinkam
30. mar 2025

Žienky, prosim Vas, viete mi pozriet na rozhodnutí, že koľko od schválenia návrhu sa musí nastúpiť do kúpeľov? Aka je ta lehota, dokedy to treba absolvovať? Dakujem vopred

zuzana851
31. mar 2025

@kikinkam rok plati ,,poukaz"

kote120
31. mar 2025

Ahojte žienky, prosím Vás schválený doprovod si musí stravu zaplatiť? Nemôže byť bez stravy ? Ďakujem

venusa85
31. mar 2025

@kote120 musí

danuty
1. apr 2025

@kote120 schvaleny sprievod si platit stravu musi… ale ta strava je v pohode.. a za ten peniaz v konecnom dosledku fajn… nemusis varit a fakt ze nic navyse si este na izbe nepotrebujes robit lebo je to syte