Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ahojte od zajtra mame nastupit so 6 rocnym synom na pobyt mame rezervovanu 1/2 izbu v Breze, volali mi a ponukli Smrek... co by ste odporucali? ako tam momentalne je? nie je tam ziadna viroza prosim? 🙂
Zienky co mate na jún dohodnutý termín, už prišiel niekomu presný čas? Už som myslela ze v takomto dátume by to aj mohlo chodiť.
Zienky co mate na jún dohodnutý termín, už prišiel niekomu presný čas? Už som myslela ze v takomto dátume by to aj mohlo chodiť.
@llela my mame termin na jun, zatial nic, tiez cakame, hlavne koli volnu v praci, by to uz potrebovali vediet. Snad daju uz coskoro vediet.
@llela my mame termin na jun, zatial nic, tiez cakame, hlavne koli volnu v praci, by to uz potrebovali vediet. Snad daju uz coskoro vediet.
@lenkahubinova ahoj, tiež čakám aby som vedela do prace povedať. Minulý rok sme mali nástup 20. maja a už 5. apríla prišlo info. Ak nepríde tento týždeň budem volať v pondelok.
@lenkahubinova ahoj, tiež čakám aby som vedela do prace povedať. Minulý rok sme mali nástup 20. maja a už 5. apríla prišlo info. Ak nepríde tento týždeň budem volať v pondelok.
@llela dajte vediet potom co povedali. Tiez zavolam buduci tyzden ak sa neozvu.
Ahojte, dnes nám poisťovňa schválila kúpeľnú liečbu. V pondelok sa chystám zavolať o termín. Neviete na ktorý mesiac dávajú teraz termíny? Ďakujem
Ahojte, dnes nám poisťovňa schválila kúpeľnú liečbu. V pondelok sa chystám zavolať o termín. Neviete na ktorý mesiac dávajú teraz termíny? Ďakujem
@kote120 aj ja som si sama napísala termín od- do na jeseň a odpísali mi že termín môže sedieť aj s tým čo som si napísala ale aj nemusí termín záväzný mi oznámenia mesiac pred nástupom ale že sa budú snažiť mi sa maximálne vyhovieť
@kote120 aj ja som si sama napísala termín od- do na jeseň a odpísali mi že termín môže sedieť aj s tým čo som si napísala ale aj nemusí termín záväzný mi oznámenia mesiac pred nástupom ale že sa budú snažiť mi sa maximálne vyhovieť
@jany149 tak sa tam potom možno aj uvidíme. My sme boli minulý rok od 10.09. využili sme jesennú akciu, boli sme ubytovaní v Borievke .
@llela dajte vediet potom co povedali. Tiez zavolam buduci tyzden ak sa neozvu.
@lenkahubinova tak my mame nástup 6. júna. Ale nevyzerá že už majú jún hotový
Vraj maju plno do oktobra :(
My cakame termín na júl tak uvidíme kedy. Sa ho dozvieme
@lenkahubinova tak my mame nástup 6. júna. Ale nevyzerá že už majú jún hotový
@llela tak uz aj nam dali vediet, nastupujeme 4 juna. Maju toho asi vela.
@lenkahubinova 🙂 asi áno.. kde budete mať ubytovanie?
@lenkahubinova 🙂 asi áno.. kde budete mať ubytovanie?
@llela v Breze a vy?
@lenkahubinova ahoj aj my nastupujeme v juni, tusim 5. a byvame v osike, to je hned vedla 🙂 idem so synom, ma 4 a pol 🙂
@lenkahubinova ahoj aj my nastupujeme v juni, tusim 5. a byvame v osike, to je hned vedla 🙂 idem so synom, ma 4 a pol 🙂
@turzovka ahoj, my tam ideme prvykrat, tak mam trosku obavy, snad to tam bude fajn. Ja mam dve dcerky jedna ma tiez 4 roky a druha 6 🙂
@turzovka ahoj, my tam ideme prvykrat, tak mam trosku obavy, snad to tam bude fajn. Ja mam dve dcerky jedna ma tiez 4 roky a druha 6 🙂
@lenkahubinova je to tam super nebojte 😊
ahojte, neviete niekto prosím či funguje aj skupinová inhalácia? minulý rok bola dlho nefukčná lebo bola pokazená. Mali by sme s dcérou v priebehu júla nastúpiť
ahojte, neviete niekto prosím či funguje aj skupinová inhalácia? minulý rok bola dlho nefukčná lebo bola pokazená. Mali by sme s dcérou v priebehu júla nastúpiť
@ninika1 funguje uz 🙂
@ninika1 funguje uz 🙂
@elinka1051 nevieš ci su funkcne trampolíny? A bazén po prerábke ako vyzerá?
@elinka1051 nevieš ci su funkcne trampolíny? A bazén po prerábke ako vyzerá?
@llela v stredu este nefungovali. bazen vnutorny? mne sa zda stale rovnaky :D

@danuty Ďakujem krásne za odpoveď, tak asi nič iné mi zostávať nebude, len si ju zaplatiť aj keď jesť to nebudem, lebo ja som vegán 🙈