Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@bacoolka to by aj mna zaujimalo, keby niekto pridal bolo by fajn ☺️
@magnum2008 na stranke je uz na Velku noc do 6.4.
@magnum2008 na stranke je uz na Velku noc do 6.4.
@bacoolka ano viem, my ideme ale po velkej noci, preto ma zaujimal program na cely mesiac
@bacoolka ano viem, my ideme ale po velkej noci, preto ma zaujimal program na cely mesiac
@magnum2008 aj my 🙂 10.4. zaciname
Ahojte. Viete mi, prosím, poradiť niekto, ako ste to riešili s prácou? Schválili niekomu OČR? Pediatricka nám povedala, že OČR určite nie, že to nám poisťovňa neschváli. Chlapci sú zaradení do indikačnej skupiny XXV. netuberkulózne choroby dýchacích ciest. Ďakujem
@daniela3012 normálne Vás tam doktorka vypíše na PN [ doktorka v kupeloch]
Ahojte. Viete mi, prosím, poradiť niekto, ako ste to riešili s prácou? Schválili niekomu OČR? Pediatricka nám povedala, že OČR určite nie, že to nám poisťovňa neschváli. Chlapci sú zaradení do indikačnej skupiny XXV. netuberkulózne choroby dýchacích ciest. Ďakujem
@daniela3012 presne tak OCR sa neda kedze o dieta sa staraju oni ale PN doktorka vypise…alebo sa dohodnut v robote na home office alebo polovicnom pracovnom dni kym su deti v skole
@daniela3012 presne tak OCR sa neda kedze o dieta sa staraju oni ale PN doktorka vypise…alebo sa dohodnut v robote na home office alebo polovicnom pracovnom dni kym su deti v skole
@bacoolka pekný deň a k tej OCR to máte overené od sociálnej poisťovni, lebo mne ju dr vypíše ... Tak teraz neviem či to poisťovňa schvaľuje... Môj malý má ale 3 roky.
Ahojte... Je niekto aktualne v liecebnom dome Javor? Ako tam vyzera ubytko? Mame ist do 3 lozkoveho apartmanu. Je tam nejaka kuchynka na chodbe? A chcem sa opytat na jedalen, je tam niekde blizko?
@bacoolka pekný deň a k tej OCR to máte overené od sociálnej poisťovni, lebo mne ju dr vypíše ... Tak teraz neviem či to poisťovňa schvaľuje... Môj malý má ale 3 roky.
@helenka666 moji maju 3 a 5 a pediatricka mi hned povedala, ze OCR nie, lebo to mi ani neschvalia. Tak neviem, lebo pani v kupeloch mi povedala, ze aj OCR sa da.
Ahojte... Je niekto aktualne v liecebnom dome Javor? Ako tam vyzera ubytko? Mame ist do 3 lozkoveho apartmanu. Je tam nejaka kuchynka na chodbe? A chcem sa opytat na jedalen, je tam niekde blizko?
@partishka ešte som sa chcela opýtať ako je to z hlukom? V okolí Javora, hlavne večer? Keďže dcéra mi chodieva okolo tej 20 tej spať a pozeram ze v blízkosti je reštaurácia tak či odtiaľ nejde moc hluku.
@helenka666 k ten OCR mi to tak vysvetlila DR v Lucivnej, ze ona nevie OCR vypisat len PN..tak mozno niekto iny moze 🙂
@partishka ešte som sa chcela opýtať ako je to z hlukom? V okolí Javora, hlavne večer? Keďže dcéra mi chodieva okolo tej 20 tej spať a pozeram ze v blízkosti je reštaurácia tak či odtiaľ nejde moc hluku.
@partishka my ideme tiez do Javora.Na stranke su fotky. Neviem ci tam bude vecer hluk lebo ked sme boli pred 2 rokmi tak vsetci chodili s detmi uz na izby cez 19-20 a nikto sa netulal uz po areli
@partishka my ideme tiez do Javora.Na stranke su fotky. Neviem ci tam bude vecer hluk lebo ked sme boli pred 2 rokmi tak vsetci chodili s detmi uz na izby cez 19-20 a nikto sa netulal uz po areli
@bacoolka Ďakujem za info... Ideme prvý krát tak neviem čo očakávat 🙂 citala som ze je vela pozitívnych reakcii na tieto kupele aj co sa tyka aktivit pre deti ze je toho vela aj von co robit
@bacoolka Ďakujem za info... Ideme prvý krát tak neviem čo očakávat 🙂 citala som ze je vela pozitívnych reakcii na tieto kupele aj co sa tyka aktivit pre deti ze je toho vela aj von co robit
@partishka My sme boli minuly rok v Smokovci sle Lucivna sa nam pacila viac preto ideme tento rok sem 🙂 hlavne to pomaha tym detom- my vidime obrovské zlepšenie 🙂
@bacoolka byvate menej chory? Lebo moji su alergici, astmatici a kazdy mesiac - dva byvaju chori
@partishka moj mal celorocne sople a 3-4x choroba a nocne zachvaty kasla a toto nam hned po prvom lieceni preslo na 1-2 chorobu rocne a zvysok roka bez soplov a zachvatov…minuly rok bol uz len raz chory..ideme teraz 3x do kupelov tak verim ze to bude aspon takto dobre ako teraz
Moja ma alergie a poruchu imunity. Vedela byt chorá aj 2x do mesiaca. Teraz bola chorá naposledy pred 1,5 rokom. Ideme 5 krát
Inak este som chcela sa spytat, da sa uplatnit rekreacny poukaz na toto? Ja so synom obaja sme A..pani z personalneho povedala ze to mame platene zdravotnou poistovnou tak uz zamestnavatel nepreplaca nic
Inak este som chcela sa spytat, da sa uplatnit rekreacny poukaz na toto? Ja so synom obaja sme A..pani z personalneho povedala ze to mame platene zdravotnou poistovnou tak uz zamestnavatel nepreplaca nic
@magnum2008 neviem ako je to tento rok ale pred dvomi rokmi nam dali fakturu do prace za doprovod neschvaleny ZP a aj minuly rok v Smokovci sa to tak dalo.
@magnum2008 a to ti povedala pani z personalneho v robote? Lebo tej moze byt suma fuk, ci ti to preplaca zdravotka..zdravotka preplaca len dietatu a Lucivna Ti vystavi fakturu na teba- na tvoje ubytovanie a to mas fakturu ako z ktoreho koľvek hotela na Slovensku takže nevidím dôvod prečo by ti to zamestnávateľ neschvalil.
@magnum2008 a to ti povedala pani z personalneho v robote? Lebo tej moze byt suma fuk, ci ti to preplaca zdravotka..zdravotka preplaca len dietatu a Lucivna Ti vystavi fakturu na teba- na tvoje ubytovanie a to mas fakturu ako z ktoreho koľvek hotela na Slovensku takže nevidím dôvod prečo by ti to zamestnávateľ neschvalil.
@bacoolka dohodni sa na recepcii v Lucivnej pri nastupe..my sme sa tak dohodli, ze pri nastupe nam vystavia fakturu do roboty
Pokiaľ dobre viem tak rekreačný si môžeš uplatniť keď si berieš počas pobytu dovolenku v práci. Ale ak si dáš v kúpeľoch vypísať pn tak by to nemalo platiť.
Pokiaľ dobre viem tak rekreačný si môžeš uplatniť keď si berieš počas pobytu dovolenku v práci. Ale ak si dáš v kúpeľoch vypísať pn tak by to nemalo platiť.
Ahojte, sú tu už maminy s deťmi na majove termíny? Nástup máme 26.5, dnes prišla predvolanka mailom, idem s 3rocnou. Nenájdeme partakov? ☺️
Zdravim. Volal niekto v poslednej dobe pre termin v lucivnej? Nam teraz idu robit odbery nasledne sa vypise ziadost poistovna atd tak predpokladam ze koncom maja budeme mat schvalene a az potom mozem volat pre termin no zaujimalo by ma ci davaju aj augustove terminy alebo kedy to bude vobec realne sa tam dostat s 2detmi. Aka je tam sytuacia s terminmy ? Dakujem
Zdravim. Volal niekto v poslednej dobe pre termin v lucivnej? Nam teraz idu robit odbery nasledne sa vypise ziadost poistovna atd tak predpokladam ze koncom maja budeme mat schvalene a az potom mozem volat pre termin no zaujimalo by ma ci davaju aj augustove terminy alebo kedy to bude vobec realne sa tam dostat s 2detmi. Aka je tam sytuacia s terminmy ? Dakujem
@agbu0108 kamoška volala pred mesiacom a už mali celé leto plne obsadené
@agbu0108 ja som predbežne písala pani Lukackovej, čo má tieto veci na starosti ešte pred podaním žiadosti o kúpele... Zapísala si nás, aj kedy cca chceme nástup (už začiatkom marca som jej písala, žiadosť som posielala až o mesiac, schválili do dvoch dní, (teraz poisťovne rýchlo reagujú...) a teraz nám prišlo predvolanie, tak ako som aj chcela, koncom mája.... No letne prázdniny sú vždy najviac plne.... Ale ak chcete september, ten nebude problém si myslím....
Stale niekto vypadne si myslim....ja tiez nemam termin chcela by som ak vobec leto v takom obdobi sme este neboli ... najlepsie je koniec sezony malo deti kludnejsie to tam je