icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

Strana
z375
vrabecek
29. apr 2026
@milluska

Ahojte, sú tu už maminy s deťmi na majove termíny? Nástup máme 26.5, dnes prišla predvolanka mailom, idem s 3rocnou. Nenájdeme partakov? ☺️

@milluska kamaráta ide 19.5 má nástup smrek má 9 ročne dievčatku mi ideme v júli a 12 krát po sebe

llela
29. apr 2026
@vrabecek

@milluska kamaráta ide 19.5 má nástup smrek má 9 ročne dievčatku mi ideme v júli a 12 krát po sebe

@vrabecek ja idem 1. júna s 10 ročnou do Smreku.

milluska
29. apr 2026
@llela

@vrabecek ja idem 1. júna s 10 ročnou do Smreku.

@llela tak to sa vidíme, my ideme 26.5 🤗

agbu0108
4. máj 2026

Dakujem este mam jednu otazku ohladom stravy neviem ci som spravne pochopila ale doprovod schvalenou poistovnou musi mat povinne aj stravu? Ja by som atravu urcite nechcela kedze mam vlastne stravovanie (dietne) plus obe deti nikdy nezjedia co dostavaju takze tam bude dost jedla podla mna. Ako to je?

partishka
13. máj 2026
@agbu0108

Dakujem este mam jednu otazku ohladom stravy neviem ci som spravne pochopila ale doprovod schvalenou poistovnou musi mat povinne aj stravu? Ja by som atravu urcite nechcela kedze mam vlastne stravovanie (dietne) plus obe deti nikdy nezjedia co dostavaju takze tam bude dost jedla podla mna. Ako to je?

@agbu0108 ano všetci si musia povinne platiť stravu.

milluska
18. máj 2026

Ahojte, prosím viete poradiť ako je to s OCR, keď idem ako schválený sprievod s trojročnou? Vystavia mi ju v kúpeľoch? Či robia problémy? Na koľko dní mám nárok? Ďakujem moc za pomoc 🙏

jufka
19. máj 2026
@milluska

Ahojte, prosím viete poradiť ako je to s OCR, keď idem ako schválený sprievod s trojročnou? Vystavia mi ju v kúpeľoch? Či robia problémy? Na koľko dní mám nárok? Ďakujem moc za pomoc 🙏

@milluska viem ze tam vzdy vystavili aj potom zrusili. Vzdy tam boli velmi ochotni 🙂

jufka
19. máj 2026

Prosim vas, ti co ste boli na lieceni zaciatkom kalendarneho roka, od kedy otvarajh kupele po sviatkoch? Hned zaciatkom januara?
Dakujem

Strana
z375