icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

Strana
z376
vrabecek
1. jún 2026
@danka_h

@vrabecek Ahoj, my by sme mali nastupit do Topolu 26.6.👍🙂

@danka_h je supwer mi ideme 2,7 dosla nam uz pozvanka odkial ste

milluska
2. jún 2026

Máte, prosím niekto skúsenosť či je možnosť predčasne o deň skôr ukončiť pobyt z vážnych rodinných dôvodov? Nejde o mňa, ale jedna pani to tu rieši, že nevie či ju pustia... Asi pohreb spomínala...

milluska
4. jún 2026
@llela

@milluska potrebujem vedieť ktorý deň dávajú bazen, saunu, vajicko a morsky kúpeľ. A na nejakú aktivitu sa uz nedá zapísať co bude budúci týždeň?

@llela My sme mali vajíčko hneď na druhý deň teda stredu, bazén mávame štvrtky, morský kúpeľ v stredu. Sauna piatky... Pomohlo? ☺️
Aktivity sú ešte voľné čo sú vyvesené, ale mám pocit že všetky sú zatiaľ na tento týždeň...

milluska
Autor odpoveď zmazal
llela
4. jún 2026
@milluska

@llela My sme mali vajíčko hneď na druhý deň teda stredu, bazén mávame štvrtky, morský kúpeľ v stredu. Sauna piatky... Pomohlo? ☺️
Aktivity sú ešte voľné čo sú vyvesené, ale mám pocit že všetky sú zatiaľ na tento týždeň...

@milluska dakujem uz sme aj my tu, tak som si to vyzistila

nika2018
5. jún 2026

Dobrý deň, prosím, vie mi niekto povedať, ako to v kúpeľoch Lučivná vychádza termínovo, keď nám pediatrička teraz podala žiadosť o schválenie kúpeľnej liečby do Dôvery - tak, dokedy najneskôr je potrebné do kúpeľov nastúpiť? to sú nejaké polročné termíny alebo aj viac? Aké inštrukcie po schválení poisťovňou ste dostali. Ďakujem pekne 🙂

milluska
6. jún 2026
@nika2018

Dobrý deň, prosím, vie mi niekto povedať, ako to v kúpeľoch Lučivná vychádza termínovo, keď nám pediatrička teraz podala žiadosť o schválenie kúpeľnej liečby do Dôvery - tak, dokedy najneskôr je potrebné do kúpeľov nastúpiť? to sú nejaké polročné termíny alebo aj viac? Aké inštrukcie po schválení poisťovňou ste dostali. Ďakujem pekne 🙂

@nika2018 Dôvera veľmi rýchlo reaguje/odpovedá, potom treba napísať do Kúpeľov, na stránke nájdete kontakt na pani Lukackovu, ona si stiahne vaše schválenie a buď vy si poviete, kedy cca by ste chceli ísť (jeseň bude voľna ešte si myslím), alebo sa Vám ozvú oni.... Ale do roka musíte uplatniť nárok na kúpele.... Aspoň ja som to tak pochopila.... Ale každopádne kúpele musíte kontaktovať vy...Dôvera len pošle možností kam môžte ísť, viacero ponúk, myslím že aj kontakty tam boli...

milluska
6. jún 2026
@llela

@milluska dakujem uz sme aj my tu, tak som si to vyzistila

@llela už ste tu? Neboli ste včera v buse na výlete do KK? Či sa stretávame alebo nie 😅

zuzana851
7. jún 2026
@nika2018

@nika2018 rok plati poukaz .... teraz na september objednavaju resp obsadzuju treba volat priamo tam

agbu0108
Včera o 18:53
@nika2018

@nika2018 dnes som volala pre termin pytala som si 4 lozkovu izbu a na 9.september som dostala termin.

Strana
z376