Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Máte, prosím niekto skúsenosť či je možnosť predčasne o deň skôr ukončiť pobyt z vážnych rodinných dôvodov? Nejde o mňa, ale jedna pani to tu rieši, že nevie či ju pustia... Asi pohreb spomínala...
@milluska potrebujem vedieť ktorý deň dávajú bazen, saunu, vajicko a morsky kúpeľ. A na nejakú aktivitu sa uz nedá zapísať co bude budúci týždeň?
@llela My sme mali vajíčko hneď na druhý deň teda stredu, bazén mávame štvrtky, morský kúpeľ v stredu. Sauna piatky... Pomohlo? ☺️
Aktivity sú ešte voľné čo sú vyvesené, ale mám pocit že všetky sú zatiaľ na tento týždeň...

@vrabecek Ahoj, my by sme mali nastupit do Topolu 26.6.👍🙂
@danka_h je supwer mi ideme 2,7 dosla nam uz pozvanka odkial ste