Kupele Štós. Sú vhodné pre deti?
Ahojte,som tu prvý krát a rada by som,keby ste mi poradili,ktoré kúpele sú naj pre deti,ktoré trpia na dýchacie cesty a sústavné sople.. 😠
Počula som,že sú výborné kúpele Štós,ale tu na fóre som od niektorej z vás čítala,že hrozné.....
Tiež by som potrebovala poradiť ako sa k takému obytu dá dostať,mám poprosiť pediatričku???
Ďakujem za vaše rady už teraz... 🙂
Ahojte, mozte niekto zo skusenosti porovnat kupele Stos verzus Kupele Horny Smokovec s.r.o.? Dakujem.
My sme mali ísť do štósu na nakoniec sme skončili v Lučivnej a poviem ti, bolo to super. Naozaj, tak krásne to tam prerobili, niet sa za čo hanbiť je to tam na úrovni. Decká mali stále program, nuda fakt nehrozila.. dokonca mamičky čo boli so školákmi boli úplne v klude, tie deti tam normálne chodia do školy to som bola veľmi prekvapená. Neviem teda ako je v štóse ale ak s adá, súste si to prehodiť do Lučivnej, tú naozaj odporúčam.
mamicky, a a ke procedury sa robia v takychto kupeloch? iba sa inhaluje Vincentka alebo aj nieco ine? nikdy som v kupeloch nebola, tak mozno neadekvatna otazka, ale aby som vedela, ci ma zmysel tam vobec chodit, lebo inhalator mame aj doma....
@janka11.3 ahoj vy ste boli v hornom smokovci v kupeloch?
@janula2511 nie, teraz vo štvrtok by sme mali ísť do dolného smokovca do šrobárovho ústavu
A idete tam?a tan srobarov ustav je tiez na dychacie cesty?kolko tam budes platit na den?na kolko idete?
Možete mi poradiť??Dnes mi lekarka povedala,že nas pošle do kupelov Štos na dva tyždne,neviete kolko budem platiť za seba ako doprovod???zdravotnu poisťovnu mame Union
@zuzanats caste infekcie dychacich ciest?a preco prave stos?
Ahoj, chysta sa niekto do Stosu s dietatkom v maji ?
navrh som posielala sama priamo do kupelov,tak mi poradili na zdravotnej poistovni vraj to je rychlejšie,zajtra tam budem volať a už by mi mali povedať termin,ak to maš ako utavnu liečbu pošli si to sama 😉
@zuzanats a poistovna?mas to schvalene?
ano lebo je to pisane ako ustavna liečba a to je tak ako keby si ležala v nemocnici
Ahojte, prave koncime treti tyzden v Stose a vratim sa tu aj buduci rok. Paci sa nam tu, vela sa rekonstruovalo, takze aj ubytko ma uroven, strava da sa, okolie krasne upravene. Minuly rok sme boli v H.Smokovci a ked mozem porovnat, lepsie je tu, urcite som si tu aj lepsie oddychla. Ak mate otazky, rada odpoviem 🙂
@20mimka Ahoj, je rozdiel, ci si si podavala tlacivo na kupelnu liecbu, alebo ustavnu liecbu. Ustavna sa posiela najskor do kupelov a oni na poistovnu, kupelnu posielas Ty na poistovnu a oni schvalia alebo zanietnu. Takisto pocet dni, napr.vseobecna poistovna dava 21dni kupelnu a 14dni ustavnu. Takze neviem, ake tlacivo,ziadost si posielala. O termin treba zavolat. Doprovod neviem, lebo aj ja som na lieceni cez poistovnu.
este som neposielala,len sa chystam..a s dcerkou 5rocnou by som chcela ist,kedze je casto chorá..to bude asi kupelna?nevyznam sa v tom..a ja by som chcela ist ako doprovod s nou..a mam doveru poistovnu
@nadenka_p Ahoj, ano,da sa to sklbit, nacasuju vam to tak, aby sa nekryli casy, aj ked nie vzdy sa to da dodrzat,kkedze nevies, kolko budes cakat pred dverami ako u lekara. Oni zoberu aj v iny cas, ked sa nebude dat inak. Ja som to robila tak, ze najskor som dceru vybavila, potom tam isla do skolky, potom som isla ja, niekedy to vyslo aj na poobedie, niekedy isla somnou, cakala ma vo vnutri, niekedy sme si postrazili deti navzajom, ako ukazala situacia.

@ajsina Ahoj, rada by som sa popytala na skusenosti s ubytovanim, kolko sa plati ako doprovod, vybavenie...travenie volneho casu, co je dobre vediet...Dakujem.