icon

Kúpila som ojazdené auto a za dva týždne sa pokazilo

lola31774
14. feb 2013

ahoj kupili sme ojazdene auto 2004 rok výroby,za dva týždne sa pokazila spinacia skrinka!!!!nejde vobec a oprava stojí okolo 36Oeur...ake mam prava chceli sme od predajcu aby aspon prispel polovičnov sumov,,ale nesuhlasí...čo mame robit?dakujem

Strana
z2
damoska
21. mar 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

kde ste ho kupovali? Nemože sa na to vztahovat záruka?

rika888
30. jún 2018

@emilia788 ahoj, taktiez mame auticko od nich, spokojnost 110%

damoska
15. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

@rika888 prisím, kde ste to auto kupovali a ako ste riešili financovanie?

12romi34
20. júl 2018
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

obavam sa, že za toto AAA nemože. Toto by sa stalo nech už je auto kupovane kdekolvek. Je to spotrebny tovar a my nie sme veštci.Zaleži aj na tom, ako sa k tomu autu spravame.

patkaba
31. júl 2018

@emilia788 Tiez mame z Darexu auto, hyundai i30.. ale toto je naozaj o nicom, nasetrit na nieco a hned problem, no treba brat od bazarov a nie od sukromnikov, smelinarov a pod, kde clovek nema ziadnu zaruku a pravnu vymozitelnost

emilia788
7. aug 2018

@patkaba Tak ja uz jazdim 5ty mesiac a vsetko ok, stale prevlada spokojnost 🙂)

emilia788
8. sep 2018

@patkaba Ano, suhlasim

patkaba
20. nov 2018

@emilia788 Ja som akuratbsla pozerat skusenosti, ci je Darex stale ok, lebo chceme kupit nieco vacsie teraz na zimu, ale pozeram, ze hej :D Tak sa tesim ako mala.

emilia788
2. apr 2019

@patkaba Ako si dopadla? Kupnene/nekupene? Pozeram stare upozornenia z diskusii po dlhsom case a natrafila som aj na oznacenie od teba? 🙂

Strana
z2