Kúpili by ste si auto značky MG?
Zapáčilo sa mi auto MG3, nové, len 2000 km, rok výroby 2025. benzín, 1.5, 85 kW.
Kto má s tou značkou skúsenosti, ste spokojní? myslíte, že je vhodné aj do mesta aj na diaľnicu? Jazdím často aj dlhšie trasy po diaľnici, tak 3-4x mesačne cca 5 hod. trasu. Teraz mám fabiu a zvláda to, len ma už dosť km najazdených. Poraďte.
nie nekupila, nebojim sa ani hrdze.. ale tie auta su technologicky zastarale, zla prevodovka, vysoka spotreba..poznam ich.. ale tak zas povedzme si rovno, horsie ako fabia to nebude..
nie nekupila, nebojim sa ani hrdze.. ale tie auta su technologicky zastarale, zla prevodovka, vysoka spotreba..poznam ich.. ale tak zas povedzme si rovno, horsie ako fabia to nebude..
@anonym_b04065 co je zle na prevodovke? manuál je to, to mi vyhovuje
Áno kúpila, dobré auto za dobré peniaze. Ťažko kúpiš nové lepšie za tú sumu. Nič z vyššie spomínaného podľa mňa nie je pravda 🤷🏻♀️
Áno kúpila, dobré auto za dobré peniaze. Ťažko kúpiš nové lepšie za tú sumu. Nič z vyššie spomínaného podľa mňa nie je pravda 🤷🏻♀️
@anonym_aec3a3 mas osobnú skúsenosť?
este rozmýšľam aj nad jazdenymi, Mazda CX-3, 2017, ma najazdenych cca 35.000 km , automat.
alebo Toyota Corolla 2020, 97 kW, okolo 40.000 km, manual benzin.
ale to MG3 sa mi velmi paci, nie je to hybrid, ale čisto benzin.
Zalezi, kolko ho budes vlastnit. Ak sa znacka rozhodne odist z trhu, kde vezmes nahradne diely.
@anonym_autor čo je to za značka? MG nepoznám.
Urcite nie
urcite nie, cinsky smejd, vraj maju ysoku kazivost, ale nemam osobnu skusenost
Toyota je lepsia
Zvolil by som Mazdu alebo Toyotu. Len treba dať preveriť kilometre. Nepozdáva sa mi to pri tých rokoch výroby. Na akej stránke si pozerala tie inzeráty? Ale určite zvoliť japonca. Tieto čínske autá vyzerajú dobre, ale na kvalite ešte musia pracovať. Možno tak za 10-15 rokov budú inde.
Zvolil by som Mazdu alebo Toyotu. Len treba dať preveriť kilometre. Nepozdáva sa mi to pri tých rokoch výroby. Na akej stránke si pozerala tie inzeráty? Ale určite zvoliť japonca. Tieto čínske autá vyzerajú dobre, ale na kvalite ešte musia pracovať. Možno tak za 10-15 rokov budú inde.
ďakujem
čítala som, že keď jazdenku, tak lepsie manual, ze automat len pri nových autách. je to pravda?
@anonym_autor nie nekúpila , manžel je mechanik a autá uz vychádzajú z linky hrdzavé a rozhegane. Ale tak cena tam je celkom prijateľná , je to na tebe . 🙂
@anonym_17c249
Zaujmave neviem co vas manzel opravuje, ale MG ma 7 rokov zaruku
čítala som, že keď jazdenku, tak lepsie manual, ze automat len pri nových autách. je to pravda?
Nie, aspoň podľa mňa nie. Mám skúsenosť, tiež som mal jazdený automat a bez problémov som na ňom urobil ďalších 170 tisíc km. A pri mazde by som sa vôbec nebál. Japonci majú veľmi spoľahlivé autá. Mal som Mazdu 3 aj Mazdu 6. Jednu benzín, druhú diesel. Len ako som už písal,treba preveriť kilometre a bolo by fajn keby ide s tebou kupovať niekto kto sa trošku vyzná.
No, ja som mala budget ze ak by som ho trošku navýšila vyšlo by mi nové MG a teda aktívne som to riešila konzultovala a všade všade ma odhovárali. Nepočula som jediný pozitívny ohlas od nikoho. Paradoxne som kúpila trojročnú Madzu CX-3 v automate, 2l benzín v najvyššej výbave, s 50.000km a som neskutočne spokojná.
@anonym_autor ja odporucam mazdu my mame uz niekolku mali sme aj cx3 a boli sme spokojni vzdy
MG sme mali raz z pozicovne v Spanielsku. Manzel, ktory sa vyzna, po tyzdni jazdenia povedal, ze by ho nechcel ani zadarmo.
Ja ako laik som tiez autu neprisla na chut, hucalo, vydavalo divne zvuky a to malo najazdenych len par tisic km…
Sestra si teraz kúpila MG 3 hybrid . Záruka je dlha - 7 rokov, čo je super. Spotreba je nízka. Je tichucke. Ale je nové, čiže to okolo toho sa uvidí. Skvelé sa s nim jazdí v meste - automat.
Čítala som tu rôzne komentare na rozne auta. Ja som si napr na.radu automechanika kúpila starú fabiu benzín. Ide o moje začiatky jazdenia na aute, kúpila som si ju na učenie. A odporúčal to pre to s
ze napr lahko sa menia a veľmi sú lacné náhradné diely.
Citroën sme mali, teda otec, to bolo asi najhoršie auto.
Toyota benzín bola super - ale vysoká spotreba- a robíme aj dlhé trasy . Obsah 2.0 . Potrebovali sme vacsie , tak sme kúpili Peugeot Traveler , 8 miest a ten ma úplne super spotrebu a sme s ním max spokojní aj keď autíčkari nás odrádzali ze Pegeot je katastrofa.
dakujem vsetkym
MG sme mali. Nové. Normálne auto, neocarilo, neurazilo, vyzeralo lepšie ako jazdilo, ale tak dobre Po roku odišla nejaká súčiastka, že opotrebovanie materiálu. Záruka sa na to zázračné nevztahovala a nevyhádal to s nimi ani právnik. Takže sme auto predali a MG nikdy viac.
Ja som nad nim rozmýšľala, aj som sa bola previezť, páčilo sa mi a aj super cena za nové.
Len teda prečo niekto predáva ročnik 2025 by ma zaujímalo, zrejme nesplnilo očakávania..
Kúp si ho aj ja som mal predsudky ale zatiaľ som lepšie auto nemal. (bolo ich dosť)
MG HS manuál 1,5 turbo mám ho skoro dva roky 34000 km.
Budeš spokojný
PS ten mechanik evidentne miluje WV GROUP
Mame objednane HSko automat tak uvidime😊
@anonym_autor jasné, aj ja ho mám
Práve dnes sme si ho boli výskušať v áčkach - cena 13 tisíc a ta výbava MG ZS je neskutočná a hlavne sedenie v ňom je porovnateľné s Hondou CRV a to je iný level- vážne poriadne pohodlné auto, na ceste živé, nenašli sme nedostatky a navyše za mňa aj veľmi pekné !
Práve dnes sme si ho boli výskušať v áčkach - cena 13 tisíc a ta výbava MG ZS je neskutočná a hlavne sedenie v ňom je porovnateľné s Hondou CRV a to je iný level- vážne poriadne pohodlné auto, na ceste živé, nenašli sme nedostatky a navyše za mňa aj veľmi pekné !
@urshullita6541 súhlas, mám ho 3 mesiace, zatial 3000km, ale super, kúpila som nové, a neľutujem, za tie prachy

@anonym_autor nie nekúpila , manžel je mechanik a autá uz vychádzajú z linky hrdzavé a rozhegane. Ale tak cena tam je celkom prijateľná , je to na tebe . 🙂