Kúpiť dom v Rakúsku alebo v Maďarsku?
ahojte
okrem ceny a moznosti studia v nemcine, k comu by ste sa viac priklonili?
mozno skusenost byvanaia v Rakusku a v Madarsku, prosim podelte sa
v Madarsku su ceny ovela nizsie ale vsetko ostatne musime riesit v Ba...
Rakusko ostalo hrozne predrazene plus vysoke ceny energiii....
Obaja pracujeme v Ba. Nemecky nevieme, ani madarsky.
dakujem,.
@vroni 😂😂😂😂 mne stacilo vcera zase vypisovat ten ich uzasny formular a tam kolonka, ze nazov pozicie zadajte 3 pismena.. zadala som, nenaslo mi to to, co som chcela, ale ved nevadi, napisala som dalsie a nepustilo ma to, lebo to nebolo presne napisane🙏🙈
@guiseppinka Ja som este davno o to chcela ziadat, a mojim ex sme mali narocnu situaciu, Ja som prisla o pracu, mali sme problem co vztahu, isla som na ams, bola som ochotna ist na 20 hod do billa, nakolko vtedy by tiez peniaze mne pomohli. Jeho peniaze boli jeho a hotovo. Ale zakon to skrz TP videl tak, ze mam od koho mat v domacnosti zaplatenu elektrinu atd a nemam narok. Nakoniec som to vyriesila a nejaku pracu som zohnala. Ale ziadala som o Notstand a prislo zamietnutie skrz tento fakt. Oni si vedia totiz ten Auszug partnera spravit cez system. Kamoska tiez ziadala takto a tiez zamietnute skrz TP s jej partnerom ( on je Rakusan), tiez mala podobne zlu situaciu. Ja som mala vtedy 26 rokov a nemala som tak nasetrene. Bola som po vyske
@maciatkolulu 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️asi by tu mali pripnut na hlavnu stranku tak ako je tema "kedy pride rodicak", temu " ked sa stahujem do zahranicia ZA PRACOU, nemam narok na davky, ak nie je nic odpracovane..."🫣🫣🫣🫣
@vevesh mna fascinuje tá tupost,alebo drzosť,alebo ako to nazvať...
@vevesh
@maciatkolulu vy ste riadne tupela.
normalne cumim, chcela som porovnanie dvoch krajin a nie drbnute nazory zakomplexovanych zien.
Možno odpovedám trošku neskoro, ale ja som za Maďarsko. Po Maďarsky neviem ani slovo a kúpu mám za sebou. V dnešnej dobe online prekladania sa to dá zvládnuť a pomoc nájdeš určite aj v nejakej agentúre. Ak máš akúkoľvek otázku napíš mi.

@guiseppinka, to je kreativita úradníkov. Ty si zisti a oni to odkyvu alebo tiež nie. Alebo trafia alebo netrafia, nestrieľa sa z toho (pre nich). Za mňa bola najväčšia šupa pani na ams, ktora po nemecky len koktala a chcela po mne, aby som jej napísala presnú špecifikáciu pozície, lebo ako povedala "ich deutsch nicht so gut". Divala som sa na ňu s otvorenou pusou a asi sme vyzerali v tej chvili rovnako inteligentne 🤯