Kúpiť, nekúpiť nehnuteľnosť
Ľudia, my fakt váhame. Nevieme, či ísť cestou investovania-kúpy, alebo radšej do šetrenia peniažkov kvôli zdražovaniu, vojne a vlastne takpovediac neistote. Aspoň takto to vnímame teraz a možno nesprávne. Čo si myslíte. Máme strechu nad hlavou, kde bývať… vďaka Bohu. Nuž, ale je na predaj starý RD vedľa nás s veľkým pozemkom. Kebyže kúpime, sme finančne na nule, bez peňazí. Nekúpime, máme aj troška strach, že koho budeme mať za susedov, či nebudú tí neprispôsobilí.
Ako sa rozhodnúť?
ak su moznosti, tak ho kup. presne ako ti tu kocky radia, stratit nemas co. bud vam vydrzi pre dalsie dieta alebo ho p case proste predas
V tom prípade by som nekupovala. Co budete robiť s barabiznou? Prerabka je aktuálne dosť nevýhodná (vysoké ceny materiálov aj práce). Ak ho necháte ležať ľadom starý dom sa úplne z nehodnotí a jedine ho zbúrať. Ak by ste potom predavali tak len za cenu pozemku.
Kupovať starú barabizňu je blbosť. Starý dom bude potrebovať opravy neustále a keď budete na 0 tak Vám bude padať na hlavu(obrazne) keď máte kde bývať tak si starý RD nekupujte teraz to je blbosť. Hlavne keď máte kde bývať. Potom budete vyplakávať že nemáte peniaze atď. bohužiaľ. O rodinný dom sa treba starať stále
Aka je cena, ak mozes napisat?tak stiahnite cenu a urcite sa to oplati aspon ako pozemok pre vase deti ci niekoho ineho.Ak by bola vedla nas aj chajda, tak ju kupim.Pozemky nie su a penisze treba investovat.Alebo kup byt a prenajmy.
Vies kolko ludi by si aspon prenajalo zahradu kde moze vybehat deti, dat nafukovaci bazen a nieco si dopestovat?
Záleží aj od toho, či to budú potrebovať ich deti. aj od ceny, lebo dalo by sa napr. starý dom zbúrať a predať to na dva stavebné pozemky (slušným ľuďom).
Kupila by som
Aj tak by som kupila, aj ked sa neda prenajat. Lebo je to hned vedla vas. Vzdy je dobre mat velky pozemok. Bala by som sa, ze sa tam nastahuju strasni susedia a mozno raz tvoje deti ocenia pozemok hned vedla vas.

Kupuj a ak vidíš najväčší problém ohľadom možného nájmu s WC, tak si nerob hlavu... Sú takí nudzni ľudia o bývanie z napr. rozvratenych manželstiev, ze im v tej chajde bude ako v raji. Peniaze ti nezozerie inflácia, pre jedno dieťa budeš mat bývanie a na par rokov niekomu pomôžeš. 🍀🌞🌺