icon

Kupujúcej sa nepáči vec, ktorú kúpila a chce vrátiť peniaze

japupko
1. mar 2013

Ahojte, pani wawrita, si vyhladla v mojomm bazáriku overal, chlapčenský, za 4 eurá... pýtala sa ma či je spranýý v akom je stave , an všetky otázky som odpovedala pravdvo, ešte som naviše urobila foto, aby naozaj videla že ju nezavádzam.... a tak sme urobli obchod ...ked jej overal prišiel začala na mna útočť, s tým , že ho chce vrátiť, lebo že je spraný....čo vôbec nie je pravda !!! Neviem čo robiť....č sa vyzúriť na jej hodnotení, alebo mi to za tie 4 eurá nestojí??? Bože ved sme tu preto aby sme si pomáhali...nie ??? A MK nie je luxusný butik.... úplne som zhrozená.... ☹

Kupujúcej sa nepáči vec, ktorú kúpila a chce vrátiť peniazeKupujúcej sa nepáči vec, ktorú kúpila a chce vrátiť peniazeKupujúcej sa nepáči vec, ktorú kúpila a chce vrátiť peniazeKupujúcej sa nepáči vec, ktorú kúpila a chce vrátiť peniazeKupujúcej sa nepáči vec, ktorú kúpila a chce vrátiť peniazeKupujúcej sa nepáči vec, ktorú kúpila a chce vrátiť peniaze
Strana
z2
japupko
autor
1. mar 2013

No hej, a ked som jej napísala adresu , že som ochotná jej vrátit peniaze mínus poštovné...reagovala už podráždene, ano som aj ja vinná, pridala som jej hodnoteniie, nie drzé, ale úprmné.

japupko
autor
1. mar 2013

@miskakyska ja nechcem nič....chcela som si prečítať názory aj inch maminiek,ako by to riešili.

miskakyska
1. mar 2013

@japupko však v pohode...na to je tu ale tá téma,na ktoru už máš link na predošlej strane 😉

japupko
autor
1. mar 2013

@miskakyska ano , už mi to prízvukovali aj iné maminky, polepším sa....a dúfam že už nebudem musieť nikdy svoje trampoty vylievať tu na MK 🙂

Strana
z2